човек написа:ее, искаш ли да ходиме на това?
Кви са тия треторазрядни бе?!
човек написа:ее, искаш ли да ходиме на това?
Sturm написа: къв ханс бе...
Бе преди малко видех, че отворили такъв и у Студентски, та май ше ида да го видя у сряда. Че мойта зала откакто излезна 3 седмици във ваканция и аз пообиколих кварталните зали и усетих кво е евтина тренировка, май ше спирам да ходя в залата, в която съм последните 2 години. Кви са парите у Флайса?Бирджан написа:http://flais.eu/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%B ... B5%D1%86-5Stylized Corpse написа:искам да ми кажете некой убав фитнес в софия ( желателно център/около СУ )
Много близо до СУ, добър фитнес, имат доста машини, тежести, ала-бала, сичко му е ОКХодя там от 1 месец насам и нямам оплаквания.
4 лева за посещение е, за 12 пъти карта ще те излъжем колко е, ма май беше 35 (ако не е, е съвсем малко повече)Ерджан написа:
Бе преди малко видех, че отворили такъв и у Студентски, та май ше ида да го видя у сряда. Че мойта зала откакто излезна 3 седмици във ваканция и аз пообиколих кварталните зали и усетих кво е евтина тренировка, май ше спирам да ходя в залата, в която съм последните 2 години. Кви са парите у Флайса?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
AgreeTHE KING OF TIME написа:Само на мен ли ми се струва, че учащите в НБУ и ВУЗФ са прекалено арогантни? Нищо лично към никого, просто такова впечатление добих в последно време.......
fixdTHE KING OF TIME написа:Само на мен ли ми се струва, или мамините синчета са прекалено арогантни и арогантни? Нищо лично към никого, просто такова впечатление добих в последно време.......
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Е аз след това влязох тукаStrain написа:Декстъре, мастурбирай по-често.
второто дори не го и знам .. Колкото до НБУ - има си хора и хора. Имам добри познати от НБУ, нормални са и не са надути, излизаме, пием си, прекарваме добре. Явно си уцелил кофти прослойкатаTHE KING OF TIME написа:Само на мен ли ми се струва, че учащите в НБУ и ВУЗФ са прекалено арогантни? Нищо лично към никого, просто такова впечатление добих в последно време.......