Warhammer 40,000: Space Marine
Re: Warhammer 40,000: Space Marine
Заслужава ли си да се види заради историята? Щото като шутър не ми е особено интересна.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
то не е шутер
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- StubbsZombie
Екшън е, с шутър елементи.iddqd написа:то не е шутер
А за играта казват, че е доста по-добра в мулти.
не е фърст пърсън, ама определено е шутърiddqd написа:то не е шутер
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Ходи я изиграй, че после викай shooter та shooter
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Малко съм разочарован, твърде еднообразна е, графиката е гадна. Явно силата й е мултито, което няма как да пробвам обаче. Изглежда е насочена към най-крайните фенове.
Гадна графика? Явно видеокартат ти е скапана.
Ми GTX560 не е от най-скапаните карти до колкото знам, ама графиката щеше да минава за добра ако играта беше излязла преди 3 г. И на лаптопа дето е с 525M изглежда по абсолютно същия начин, не вярвам да е от видеокартата.
Аз правя 3д графика и анимация и ти казвам, че е много добре нарпавена графиката, ефектите и анимациите на чарактерите. Ти просто не разбриаш от тези неща и можеби ти се струва лоша понеже не е шарена, а ти си малак и искаш шарено.
Еми сигурно, щом ти казваш
Добре че поне не е шарена, да, щеше да е още по-зле. Сега е само безвкусна.
Мултито ми лагва доста, но когато потръгне е доста забавно
Havoc/Devastator класата е мощна, хеви болтъра дори без никакви perk-ове е доста ефикасен
Havoc/Devastator класата е мощна, хеви болтъра дори без никакви perk-ове е доста ефикасен
I wanna be sedated.
Какви са модовете в мултито? Как го играят става дума отборната игра ли е застъпена или детмача? Дали има як тактичен отборен геимплей кадето всеки трябва да игаре с различен клас за да стане яка игра или е по така като на куеик?
-
OverLordBG
Днес проверих във сайта на Пулсар и чудо: имаше играта в наличност за PC.
Отидох веднага до този във Хит-младост и се оказа че вчера са докарали 1 бройка взета веднага и си я поръчах за понеделник да пристигне.
Сега остава просто да чакам...което е адски скапано имайки предвид колко добра ще е играта.
Относно графиката-никой не искал Crysis във Уорхамър вселената.Графиката не прави играта, а и в случая тя не отстъпва на много нови игри от трето лице.
Отидох веднага до този във Хит-младост и се оказа че вчера са докарали 1 бройка взета веднага и си я поръчах за понеделник да пристигне.
Сега остава просто да чакам...което е адски скапано имайки предвид колко добра ще е играта.
Относно графиката-никой не искал Crysis във Уорхамър вселената.Графиката не прави играта, а и в случая тя не отстъпва на много нови игри от трето лице.
Отборната игра по принцип е доста полезна, за да спечели тийма...Проблема е, че всеки си играе както си знае и се печелят игри на произвол, без някаква особена координация. Но пък ще видим, засега повечето са неопитни и без това, пък и не е лесно, ако се натъкнеш на повече от един враг, колкото и опитен да си, смърта ти е гарантиранаiddqd написа:Какви са модовете в мултито? Как го играят става дума отборната игра ли е застъпена или детмача? Дали има як тактичен отборен геимплей кадето всеки трябва да игаре с различен клас за да стане яка игра или е по така като на куеик?
I wanna be sedated.
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Бе само на мен ли не ми дава по-голяма резолюция от 1300 и нещо си, че нещо не мога да я докарам на 1080p...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Aspect Ratio даваш на 16:9, и след това ти се дава възможност да избереш 1920:1080Azathot написа:Бе само на мен ли не ми дава по-голяма резолюция от 1300 и нещо си, че нещо не мога да я докарам на 1080p...
и аз бая се напънах докато наемря 1920х1200 то никаде не пише 16х10 а някво друго.
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Благодаря, то не че и сега е грозна играта, ама винаги може още 
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Като я получа, ще дойда и аз.
от каде ги получаваш?