Taaa po temata.
Predpochitate li da si drupvate djitkite otkolkoto da davate po 50-100 leva za nqkoq glupost (spored men)?Da taka horata si iskarvat hlqba, no za 50-100 leva nujno li e da davam pari za nqkakva igra, koqto nqma da moje da mi tragne na pr0stiq mi laptop
Edinstvenata mi kupena igra (koqto vsushnost e dve igri) e:
GTA IV The Complete Edition i WoW Trial za 14 Dena za bez pari (4 leva inache samo mai akaunta ti beshe trial a igrata si e cqlata) (Originalnata GTA IV i Episodes from Liberty City).
Ot baq vreme sam iskal taq geimka i eto, nai-nakraq q imam na kompa no sus shibani bugove i OGROMEN lag okolo 8 fps :X.
Nai-shibaniq bug beshe tozi, v koito ne se vijdat texturite i modelite ot igrata (izobshto celiq grad ne se vijdashe a se vijdaha samo horata i kolite).Drupnah si posle nai-noviq patch 1.0.7.0
i samo edin problem beshe reshen-kamerata koqto se dviji kato piqna.Laga beshe vse oshte s 8 FPS sled kato vkluchih vsichki nastroiki na LOW.A buga s lipstashtite texturi go reshih s edna konfiguraciq narechena commandline.txt
Vsichki igri sa mi drapnati i backup-nati predvaritelno na diskove (tova go pravq vinagi kogato izteglq nqkoq hubavq i kachestvena djitka).Vseki e piratstval tova e normalno.
Minaliq mesec bqh hodil v TehnoMarket i kakvo da vidq: GTA San Andreas e 40 LEVA
Tam igrite sa v PUTI PO EVTINI i pravqt golemi namaleniq (kato The GodFather 2 Za 10 Leva i Crysis za 13 leva).Taa tova e ot men i pishete dali piratstvate kato men ili si kupuvate igrite