Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine
Та има го вече в стиим и ми е интересно някои тука дали иска да играеме кооперативка. Демек трябва да си го купиме де, та ако има ентусиасти нека пишат.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
OverLordBG
Re: Warhammer 40,000: Space Marine
Еми бате аз неска ходих до пулсара понеже от стийм не мога да си я зема и никва я нямаше.Са чакам да излезе там и възможно най-рано си я купувам и ше играеме без никви проблеми
....Дейба тъпия Пулсар, кога ще им я докарат....И в озон я няма. Дано до края на деня да се появи. Жалко, че ко-оп длц-то излиза след месец 
I wanna be sedated.
-
OverLordBG
Аз попрочетох форума на озон и там пишеше че нямало да я има за PC в нашия регион.
Демек пак простотий и ебавки с нас PC геймърите.
Демек пак простотий и ебавки с нас PC геймърите.
Вече е по тракерите...
Е коопа след месец, ама сега си има нормален мултиплеър в които се изират различни спейсмаринки и се избиват. От стиим се пазарува лесно само трабва картата на майка си да вземете приемрно, ама играта е 50 евро. То ако няма сега с кои да играя и аз ще я мина на пиратка и после ако реша че си заслужава ще я взема от стиим, а може да я намалят докато я купя.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
не следя за играта, та да питам - какво представлява ? само някъв касаплък ли е ?
рпг елементи/история/нещо ?
рпг елементи/история/нещо ?
джумерки
-
OverLordBG
Аааа един въпрос може би е офтопик ама няква идея как да сменя левовете във виза карта на евро?
Stylized Corpse екшън с много стрелба и коляне, тип дарксайдерс смесено с гиърс оф уар без прикриване. OverLordBG не мисля че трябва да правиш такива неща.
В Impulsestore.gamestop можеш направо в левовеOverLordBG написа:Аааа един въпрос може би е офтопик ама няква идея как да сменя левовете във виза карта на евро?
I wanna be sedated.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Няма нужда да правиш такива рокади. Парите ти се обменят по курса на банката, издател на картата ти. Т.е. ако имаш 20лв. примерно все едно имаш ~10 евро за транзакцииOverLordBG написа:Аааа един въпрос може би е офтопик ама няква идея как да сменя левовете във виза карта на евро?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Warhammer 40,000: Space Marine
http://www.youtube.com/watch?v=9F16PCNGooc Гаимплей видео с коментари. Не офицялно е
Играта е доста стабилна (и има орг с жувотни!!!)!
Мислих да я взема и аз от Пулсар/Озон за 70лв, ама 100 ми се виждат много.
Мислих да я взема и аз от Пулсар/Озон за 70лв, ама 100 ми се виждат много.
Ами като се има в предвид, че за пц игрите от този жанр са кът или поне качествените, то играта е задължителна за всеки пц фен на жанра и 100 кинта са прилична цена. става дума за такъв които няма конзола, особенно ако е фен на уархамър 40к вселената. При конзолите ситуацията е по-различна поради голямото разнообразие на подобни игри, но и там цените са над 100 лв така, че цената си е съвсем нормална. Разбирасе по-добре да се изчака на примоция -50% хем до тогава ще е излезнал и коопа.
-
OverLordBG
Излазаха ревютата на играта.Доколкото разбрах от IGN тяхното ревю показва само 2 проблема: Че кът-сцените забавяли темпото на играта (наистина си е бързичко) което аз нито забелязах нито ми попречи, а другия е, че екзекутирането те оставя беззащитен - найстина е така но кръвта която се връща от екзекуцията е доста повече от тази която се губи.
П.С. Струва ли ми се или IGN взеха в последно време да раздават по-ниски рейтинги като топъл хляб?
П.С. Струва ли ми се или IGN взеха в последно време да раздават по-ниски рейтинги като топъл хляб?
Абе как се правят екзекуции? Аз без екзекуции ли играя на клипчето? Иначе кътсцените са ок за лека почивчица то не може постояно да се птиш като луд в екшъна. Според мен играта трябва да полуци висока оценка за пц и по-слаба за конзола понеже се играе прекрасно с мишка, а за конзоли такива игри има много. Единственото нещо което ме притеснява е да не стане много еднообразна напред демек новата и противниците ще е добре ако се сменят.
Стънваш ги с F и след тва ги убиваш с E...iddqd написа:Абе как се правят екзекуции?
I wanna be sedated.
Хм мисля че не съм ползвал Е до сега. Освен за екзекуция за друго ползва ли се Е?
Ето и първите модове:
http://forums.relicnews.com/showthread. ... rded-Titus!!
Добавят каски, скинове на броните и т.н.
http://forums.relicnews.com/showthread. ... rded-Titus!!
Добавят каски, скинове на броните и т.н.
Яко скинове, ама как се ползват? има и блууд ейнджълс. Първата уархамър игра която съм играл беше Vengeance of the Blood Angels преди 15 години и от тогава това ми е любимия. Терминатовите разбирасе са най-мощни и би трябвало да направят нова спейс хълк игра с тях. 

някои може ли да ми каже ако поръчам това нещо http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod210009a
дали ще доиде до бг и как?
Иначе мултиплеъра дори д ветмач ми се струва забавен на спейсмарина, особенно отборния. Ако някои си вземе играта и иска да си правиме отбор да пише.

някои може ли да ми каже ако поръчам това нещо http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod210009a
дали ще доиде до бг и как?
Иначе мултиплеъра дори д ветмач ми се струва забавен на спейсмарина, особенно отборния. Ако някои си вземе играта и иска да си правиме отбор да пише.