Автор |
Съобщение |
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 12:58
Здравейте, имам един проблем. Аз и няколко мои приятели често се събираме групичка да играем онлайн игри или co-op. Вчера започнахме и Dead Island да играем. Проблема обаче е, че поради някаква причина двама от приятелите ми не могат да влязат в обща игра. Аз мога да влизам в техните игри и те по отделно могат в моята, но ако единия от тях е влязъл в играта ми, другия не го пуска. За да можете по-лесно да си го представите нагледно ще ви го опиша нагледно:
Ние сме 4 човека дето играем играта. Играч А прави игра и играчите Б и В влизат без проблем в играта му. Играч Г обаче не може да влезе и играта му казва, че някой от вече присъединилите се към тази игра не може да бъде свързан с него. Тогава за да си експериментираме, играч В излиза от играта и Г влиза успешно на негово място. От начало си мислехме, че проблема за това е защото можем да играем само 3 човека, но ако примерно Б или А излязат от играта, В и Г пак не могат да играят заедно. Поради някаква причина играта просто не им дава да са в общ сървър.
Та някой има ли идея как може да се оправи този проблем или поне от къде идва? Доста време се рових из гугъл и на други места, но нищо не успях да намеря. Ако поне знаех от къде идва проблема, можеби би ми било по-лесно да намеря начин да го оправя.
PS: Ето го и точното съобщение, което изписва на играч В или Г, когато единия от тях се опитва да се свърже в сървър, където другия вече е влязъл: Connection with one of the players could not be established.
|
|
|
|
|
KakashiBG
|
|
В момента играе: Assassin's Creed Revalations, Elder Scrolls: Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 14:56
Може някой от геройте да се повтаря.
___________________________________ В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
|
|
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 15:39
Определено щяхме да го разберем ако беше това. И четиримата сме с различни герои, а даже и да се повтаря някой от героите това няма значение, тъй като играта позволява всичките играчи в сървъра влезли ако искат един и същи тип герои да ползват. Не е това проблема...
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 15:44
Пиши в официалните форуми на играта. Тук се съмнявам някой да може да ти помогне.
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 15:51
Че, играйте си по трима, бе
|
|
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 17:17
Danivanov ако ни устройваше по трима да играем, нямаше да се занимавам да правя тема тука... -.-
Както и да е, надявах се някой тук да има отговор на въпроса ми, но като гледам отговорите на темата досега и ми става ясно... Ще продължа да я проверявам още известно време, ама вече не бера надежди някой да има истинско решение по въпроса...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 17:26
Цъкай Serious Sam - има кооп за 16 човека
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 17:27
i like pie
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 18:46
Единствения вариант, за който се сещам е, че става някакъв конфликт на IP- та при играч В и Г. Единия възможен проблем е, ако ползват някакъв рутер, другия е самата игра да им дава идентични IP-та. Но, не съм сигурен
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 19:15
Благодаря Hicks за смисления отговор. И аз мисля, че проблема е от нещо подобно и вече имам няколко идеи как да го оправя, но ще видим дали ще се получи.
|
|
|
|
|
KakashiBG
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 19:29
Може ли да попитам как играете coop?
___________________________________ В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
|
|
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 19:36
Чрез Хамачи.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 22:56
Оригинална / пиратска? CD KEYs има ли? Ако има такива неща, и се повтарят, от там може да е проблема.
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 23:18
Някой ми е откраднал меча. Неешшшшшшщо да сте пипали тука?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 08 Сеп 2011 23:50
Пиратска е, CD кейове е нямало никъде за попълване.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:11
deamonkiller написа: Пиратска е, CD кейове е нямало никъде за попълване. ПИРАТСКА ?! Звъннах на ГДБОП, очаквайте почукване на вратата.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 09 Сеп 2011 13:30
Оригиналната още не я бяха пуснали в Европа. Днес всъщност мисля, че излиза. А и разбира се, че ще искам да я тествам и поиграя преди да мисля да купувам играта оригинална...
|
|
|
|
|
KakashiBG
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Island co-op problem Публикувано на: 09 Сеп 2011 17:20
Как по-точно чрез хамачи?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|