Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Сеп 2011 18:46
awesooooooome @_________@
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 12:24
аз не искам да гледам никакви такива клипчета 1. спойлърс 2. побеснявам, че е още далеч играта
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 12:34
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 12:42
----
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 13:01
High_voltage написа: http://www.youtube.com/watch?v=4gQHuRqLGP8^ Гледах това филмче и съм доста разочарован. Не можеха ли да изберат по-голямо дърво да озвучава героя ти? "Диалозите" пък са cringeworthy... Дано да поработят върху това... То това си е стила на Diablo от първата игра. Героя няма personality, и като цяло е просто bad ass безчувствена машина за трепене на демони. Даже тея реплики дето ги има в бетата са в пъти повече и по-"чувствени":D от всичките реплики на героя ти в D2. Какви "диалози" може да има в Диабло? Малко странни очаквания имаш за Диабло игра - все едно да очакваш диалози от Half-Life. Аз въобще се изненадах, че героя говори с NPC-тата - и тези реплики са му много. Историята очевидно ще се разказва чрез Cain и Leah и другите non-playable персонажи, в духа на предишните Diablo-та. Колкото до озвучаването на Cain, аз съм супер доволен, звучи точно като в D2. Leah също е точно на място.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 13:34
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 13:37
обявявам награда за тоя, който налучка някъв акаунт може да отнеме дни, но ако всички се захванем, има шанс да уцелим някой юзърнейм и парола
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 15:26
-Stormrаge- написа: same here абе забеляза ли в други видеа, че менюто е с Урех и има достъп до кредити/началното клипче и т.н. ?
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 16:20
Вчера и при мен беше с Урех, но днес се пачна до v0.3.0.7318 и се смени... За aктивни секции от менюто освен options не знам ...
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 16:22
ааа ясно дано братята китайци кракнат по някое време
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 16:45
нали имаше някви ( DarkBlizz ...? ) дето кракваха СК2 бетата и т.н. Дали ще се захванат и сега ? по чуждите торенти има и някви слухове, че ALI123 работят по крак
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 17:55
Ако я кракнат ще я играя МНОООО :О
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 17:58
най-горещата информация за Д3
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 18:04
НЕВЕРОЯТНО!!!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 21:31
относно цветовете ... някой дето е свалил бетата и е ръчкал настройките - има ли gamma/brightness/saturation слайдери ? това може да промени нещата коренно
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 21:31
High_voltage написа: Leah наистина е перфектна.
latest patch написа: The Hidden Cellar Leah has received adequate weapons training and will now properly fire arrows from her bow during this scene, rather than from her feet.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Сеп 2011 22:56
Stylized Corpse написа: относно цветовете ... някой дето е свалил бетата и е ръчкал настройките - има ли gamma/brightness/saturation слайдери ? това може да промени нещата коренно Има слайдери за gamma/contrast някви clutter density/distance ... Мен ме радва, че има опция Full Screen Windowed много удобно... Всъщност точно с опция Full Screen Windowed на теория би трябвало да важат цветовите настройки които сте си задали от драйверите на видеото така, че там ще може вече да се пипа доста...
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:35
Цитат: MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS
PC OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) with DirectX® 9.0c Processor: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 4400+ Video: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
Mac OS: Mac® OS X 10.6.8 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo Video: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better
All Platforms HD Space: 12 GB available HD space | Memory: 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/ Windows® 7 users, 2 GB for Mac® users) | Drive: DVD-ROM drive | Internet: Broadband Internet connection | Display: 1024x768 minimum display resolution
(Note: Be advised that some wireless connections do not meet the minimums required to be a true Broadband Internet connecton. Wireless results may vary.)
RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS
PC OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) | Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Memory: 2 GB RAM | Video: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better
Mac OS: Mac® OS X 10.7 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo | Memory: 2 GB RAM Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Сеп 2011 11:49
Аве кога официално почва бетата на Diablo 3. В смисъл кога ще почнат да раздават key-ове? И по какви критерии ще става въпросното раздаване, щото ще е много набутвация да не ми дадат, а имам 5 от техните игри закупени.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Сеп 2011 14:20
HunteR написа: Аве кога официално почва бетата на Diablo 3. В смисъл кога ще почнат да раздават key-ове? И по какви критерии ще става въпросното раздаване, щото ще е много набутвация да не ми дадат, а имам 5 от техните игри закупени. Официално няма дата, но предполагам другата седмица някъде. Иначе ключове раздават въз основа на конфигурацията която имаш. Както и на рандом сигурно. Всеки случай тва колко игри имаш не е критерии. И предишни бета тестъри са с предимство
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|