Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 04 Сеп 2011 07:53

Тя винаги е била в ориджин, ама я се опитай да я добавиш в кошницата ;)
Червената зона си седи и няма изгледи да изчезне скоро.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2011 09:44

А, Даджай, ти жив ли си бе :D

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 04 Сеп 2011 10:55

Jedi Knight написа:
Тя винаги е била в ориджин, ама я се опитай да я добавиш в кошницата ;)
Червената зона си седи и няма изгледи да изчезне скоро.

Ми точно щото мога да я адна в кошницата затова питам. Стигам чак до последната стъпка с плащането :shock:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 04 Сеп 2011 10:55

SniperDwarf91 написа:
Западналите апартаментите, престъпността, тънещите в мизерия обикновени хора и арогантните богаташи...ех, колко беше хубаво да гледаш как Малак я прави на сол. :twisted:

Аз пък тъкмо си мисля "Йееее помогнах на половината планета и изтрепах де що има престъпници и гагстери! Сигурно ще ми направят паметник!" и Малак реши да си спести грижите да дири Бастила и направи планетата на тепсия. После половин час си мисля "Защо зли Bioware-овци, защо?!?" :notfair: След още половин час "Е чудо голямо има още милиони планети за спасяване." :D

Профил

Публикувано на: 04 Сеп 2011 11:12

Ами аз на първи септември успешно си направих преордер от ориджин.Сега проверих как са нещата и гледам,че играта все още е достъпна там,няма ограничение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2011 13:48

Още нови скрийншотове - http://dox.bg/files/dw?a=e8ba605642

Профил Skype WWW

Публикувано на: 04 Сеп 2011 15:41

Здравейте всички!

Понеже погледът ми се плъзга по огромното количество страници, които сте създали, особено тази година, искам да ви поздравя за темата(може би най-активната TOR тема в БГ прстранството) :D Макар да не обичам да пиша много, ще следя темата от близо, все пак чакам тази игра не по малко от вас :)

А колкото до Котката и другия кирилизиран юзер - ми шестица ви давам. Ебати кретенията, ебати хейта. До шия. Дано по-рядко ревюирате игри, че току виж сте започнали от краищата им, за да ни спестите двеста часа геймплей.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2011 18:53

No IP blocking, it's confirmed by Stephen Reid: you can play anywhere in the world even if your country is not supported. Note that if you're out of official territories you might experience latency problems
No physical copy needed, everyone will download for headstart. More information to come

В южната ни съседка всичко е продадено от PRE-ORDER-a.
PULSAR се готвят за старта и до колкото прочетох по форуми но за сега не мога да го потвърдя напълно, ако я няма паля колата и отивам да си я закупя в Гърция щом излезе.

Поразрових се и намерих само това за сега.

Профил

Заглавие: Re:
Публикувано на: 04 Сеп 2011 20:02

Много се извинявам за офтопика и че връщам стара тема ,но нямаше как от подмина някои доста крайни коментари...
Минотавъра написа:
"Измислил" е силно казано. Той идва с общата идея, но тя е дооформена и реализирана от една сюрия други хора - първоначалният драфт на историята няма нищо общо с това което си виждал на екрана. Присъствието му често има негативен ефект - ретконите във Войната на клонираните, измислянето на еуоките с цел мърчандайзинг и т.н.

Пак повтарям, че най-успешният филм от поредицата е "Империята отвръща на удара", в който Лукас не взема почти никакво участие. И си личи - филмът е много по-трагичен, не прилича на космическа опера или детска приказка и се отличава с по-дълбок замисъл и изненадващ обрат ("Люк, аз съм баща ти"). Да не говорим за мрачния ендинг, който може да удари зрителя доста силно, особено след леко наивния "Нова надежда".

Не съм някакъв вманиачен почитател на Лукас и не харесвам много от неща ,които е свършил със сагата в последно време ,но прекалявате с тази омраза! Правите го да изглежда по черен и от Дявола и преиначавате фактите.Това че е омазал нещата сега ,не означава че винаги е било така ,дайте му малко признание поне там където заслужава!
Минотавъра написа:
"Измислил" е силно казано. Той идва с общата идея, но тя е дооформена и реализирана от една сюрия други хора - първоначалният драфт на историята няма нищо общо с това което си виждал на екрана.

Ако говориш за Разширената вселена си прав - малко е допринесъл за нея ,но това така или иначе не е негова работа и никога не е искал да бъде ,филмите дават основата на EU и без неговото благоволение тя изобщо нямаше да се развие.
Що се отнася за оригиналната трилогия ,най-вече за първия филм ,там грешиш - историята и сценарият са си негови ,така че той измисля star wars ,без значение харесва ли ти.И естествено че първият драфт на историята е различен ,така е при повечето филми ,какъв довод е това? Важното е че той сам променя историята и я прави това ,което е сега.
Capo написа:
Добре че в "Империята отвръща на удара" на Лукас общо взето само са му позволявали да седи на снимачната площадка без да говори

Кой му е позволявал само да седи без да говори? Лукас е този ,който дава на друг режисурата ,никого не го е карал .Искал и първият филм някой друг да го режисира ,но поради малкия бюджет които са му дали от 20th Century Fox ,е трябвало сам да го направи за да му стигнат парите и поради цялото напрежение ,което е изпитвал притиснат от компанията и кредиторите, решава да отстъпи режисьорското място на друг за "Империята".Въпреки това ,не си мислете че през цялото време е бездействал - той усигорява по-голямата част от бюджета за филма и има много по-голям принос към историята ,отколкото си представяте.Първият вариант на сценария е започнат от Leigh Brackett ,но тя умира през 1978 и Джордж Лукас пише вторият вариант от нулата ,защото първият не му харесал.Сценарият на Лукас е почти идентичен с този на финалната версия ,и именно той добавя "откровенията" за бащата на Люк.Третият краен сценарии е написан от Лоуранс Касдан базиран на този на Лукас и са малко нещата ,които променя ,основно редактира диалозите.

Минотавъра написа:
"Люк, аз съм баща ти"

USELESS TRIVIA: Знаете ли ,че това е най-грешно цитираната реплика от филм ever? В оригинал е "No ,I am you father"

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 05 Сеп 2011 19:54

Минотавъре няма ли пуснеш вече някое клипче, изтекло от бетата? :roll:

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 20:49

Ето ти 1 час филмче от бетата-http://www.megavideo.com/?v=3EE5EQCN
Качеството не е много добро и гласа на играча е тип адския нърд:)
парола-alterswtor

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 21:09

Арт стайла на играта изглежда от 2002-2003 г. от това клипче.
Надявам се че това е на ниски изисквания, че иначе :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2011 21:46

Говорейки за простотиите на Лукас... http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... f-the-Jedi . Този човек направо ме убива понякога.

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 21:52

koynov написа:
Арт стайла на играта изглежда от 2002-2003 г. от това клипче.
Надявам се че това е на ниски изисквания, че иначе :shock:

Хъм,за мен един арт стайл не може да изглежда стар или нов,лош или добър,въпрос на вкус е.Ако имаш впредвид качеството на графиката,да на това филмче е супер зле,тоя сигурно играе на някоя щайга на лоу настройки.По-назаде в темата има филмчета от играта на тоталбискит,от геймском-гледай ги на 1080,играта е супер в това отношение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2011 22:04

Тоя човек е уникален.

Да направиш 80-минутно клипче с 20 минути действителен геймплей е само по себе си забележително, но да го качиш с резолюция 240p, да се правиш на танк с хийлър и да обиждаш фенбазата на играта с дебилни коментари е отвъд непостижимото. Потвърди се хипотезата ми, че, по някаква необяснима причина, само идиотите пускат лийкове.

@koynov: Играта на медиум детайли и 720p резолюция - http://www.megavideo.com/?v=UXJWZV10. Парола "alterswtor".

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2011 08:34

http://www.alterswtor.com/archives/1194

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2011 10:14

Страхотно, към горните недостатъци се прибави и липса на синхронизация.

На тоя трябва да му се забрани да поства лийкове. Толкова е тъп, че даже не си е направил труда да скрие името на героя с който нарушава NDA-то.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2011 10:43

Искам да се извиня за неточността си, в постовете преди 1-2 седмици. Сега гледайки клиповете, виждам, че играта е по-зле визуално от първия Deus Ex.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2011 13:14

DJ Cat написа:
Искам да се извиня за неточността си, в постовете преди 1-2 седмици. Сега гледайки клиповете, виждам, че играта е по-зле визуално от първия Deus Ex.

Нали осъзнаваш че сравняваш игри от напълно различни жанрове? Оу чакай малко за троловете няма значение. Хората като тебе само искат да плюят по игра, която още не е излязла и която е страхотна още на ниво бета според мнението на всеки, който я е пробвал. :stooped: :finger: :fingers: :mfngr: :arsehle:

Профил

Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:39

:OffTopic: Професионализма на господин DJ Cat в троленето е адмириращ, за негова зла участ, този негов "skill" НЕ го прави център на вселената. :OffTopic:

По темата: Играта, лично на мен, ми харесва много (поне от това което съм видял/чел). Ако успея да се докопам до някаква Closed/Open beta, сигурно ще ми хареса още повече.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com