Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с The Witcher 2
Публикувано на: 02 Сеп 2011 15:01

Здрасти хора, от скоро си купих ново рс, и реших да поиграя игрите които ги няма на ХВОХ-а.
Захванах се с въпросната игра. Знам че е натоварваща, но компютъра не е много слаб.
4ядрен, на 3.1 гигахерца, 6 гБ рам, нВидиа ГТ520 с 1 рам и 1 ТБ хард, уиндоус 7 с 64-битова версия.
Оооообаче, играта за да държи така необходимите (поне) 30 фрейма в секунда, трябва да играя със резолюция 800х600, на най-най-най-ниските настройки.
Драйверите на видео картата са ъпдейтнати. Знам, че играта е натоварваща, но би трябвало да върви на едно средно ниво.
та помагайте със съвети...

п.с. 1 - предварително благодаря на всички за помощта
п.с. 2 - всичко е оригинално (игра, ОС и т.н.)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с The Witcher 2
Публикувано на: 02 Сеп 2011 15:21

east_stand написа:
Здрасти хора, от скоро си купих ново рс, и реших да поиграя игрите които ги няма на ХВОХ-а.
Захванах се с въпросната игра. Знам че е натоварваща, но компютъра не е много слаб.
4ядрен, на 3.1 гигахерца, 6 гБ рам, нВидиа ГТ520 с 1 рам и 1 ТБ хард, уиндоус 7 с 64-битова версия.
Оооообаче, играта за да държи така необходимите (поне) 30 фрейма в секунда, трябва да играя със резолюция 800х600, на най-най-най-ниските настройки.
Драйверите на видео картата са ъпдейтнати. Знам, че играта е натоварваща, но би трябвало да върви на едно средно ниво.
та помагайте със съвети...

п.с. 1 - предварително благодаря на всички за помощта
п.с. 2 - всичко е оригинално (игра, ОС и т.н.)

Намери си фиксовете и ъпдейтите на игрите мисля че пускаха доста кръпки за тези проблеми с фреймовете

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2011 15:25

Задължително изключи Ubersampling от настройките.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2011 15:44

Изтегли си пачовете, които излязоха до момента и наистина не използвай Ubersampling(то и без това графиката става гадна с него). Само в това би трябвало да е проблема, защото пц-то е хубаво.

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2011 16:03

Да, скапаният Ubersampling затормозявам дори модерни и хубави компютри. Нямам представа какво толкова прави, но ти трябва някакъв суперкомпютър, за да го подкараш добре. Просто доста хора няма как да се сетят за него и се чудят защо играта не върви добре.

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2011 16:46

High_voltage написа:
Пич, видеокартата ти е много слаб клас.

Когато взимаш карта от дадена серия, гледай да е от по-горните номера. Примерно твоята серия е GT 500 - и 520 е най-слабата карта от нея, докато 570 - 580 вече са най-добрите от тази серия, и точно тях трябва да взимаш, когато имаш гейминг наум. Разбира се са и по-скъпи...

честно казано нямах предвид да играя на рс-то, защото имам ХВОХ и предимно играя на него, но някои игри не ги правят за конзоли (Старкрафт 2 и специално тази) и за това реших да ги изиграя. Нямам идея дали Старкрафт 2 натоварва компютъра или не, но я играя на 1900х1200 и графиката е уникална, и след това като се прехвърля на Уитчър-а имам чувството че играя на рс от 2000 година :)

почнах да тегля пачовете, да видим дали ще променя нещо а иначе Ubersampling е изключен.
благодаря на всички за помощта ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com