Жувотновъд написа:Здравейте!
Аз като един млад жувотновъд, все още не знам всички трикове на жувотновъдството.
Затова имам 2 въпроса, свързани с отглеждането на пилета (кокошки)
1. Как се разпознава пола на пилето, докато е още малко (като се олюпи) ?
2. Може ли кокошките да снасят яйца, ако няма петел?
Благодаря!
Ако си мислиш, че си интересен, не си, неграмотник такъв!Не знам откъде се взе, ама по-тъп човек от тебе не бях срещал.Най-добре се разкарай от форума.Боклуци като теб нямат място тук.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Жувотновъде. вземи се разкарай от форума. Нито си интересен, нито си смешен. Не осъзнаваш ли как ставаш за смях? А то е толкова жалко, че дори не е за смях. Ако наистина ти е забавно да тролиш по подобен жалък начин, значи имаш някакви много сериозни психични отклонения. Имаш късмет, че админският контрол в този форум е почти никакъв и все още не си баннат. На тъпи хора като теб трябва да им бъде отнет достъпът до интернет. Сега спри да замърсяваш форума с присъствието си, лайно мазно, и се замисли дали има смисъл от цялото това нещо.
Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
Овците не снасят ли вече? Ако не, купи им Смиленфрам, много е добър, Корейски е и отпушва хистиалната клапа - там най-често се задържат остатъци от несмляната добре храна. Може да добавиш и Перинол, действа благоприятно на очните нерви в следствие на което може да контролираш либидото им чрез най-обикновена пинсета през ушната мида. Според мен това е правилното решение и от финансова гледна точка. Инвестицията в нови кокошки ( никога не купуваи стари дори цената да е изгодна ) е в пъти по скъпа. Така ще спестиш пари с които можеш да си купиш шапка - в случаи, че решиш да отглеждаш прасе.