Птичи въпроси

Спорът ражда истината. Понякога.

Ще ми отговорите ли?

Да, 1
0
Няма гласували
Да, 2
3
25%
Да, 1 и 2
1
8%
Не!
8
67%

Общо гласове: 12

Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Re: Птичи въпроси

Мнение от Dexter »

Съселче написа:Вече ми става мъчно за Декстъра, че си губи позициите на форумен тъпанар. thewhitestig, засрами се малко бе!
Благодаря за проявеното съчувствие. Чувствам се сериозно застрашен.
Че обърнете внимание и на поста на Сириус :lol: :lol:
WeAreGettingClose
Gaz

Мнение от Gaz »

Жувотновъд написа:Здравейте!
Аз като един млад жувотновъд, все още не знам всички трикове на жувотновъдството.
Затова имам 2 въпроса, свързани с отглеждането на пилета (кокошки)

1. Как се разпознава пола на пилето, докато е още малко (като се олюпи) ?
2. Може ли кокошките да снасят яйца, ако няма петел?

Благодаря!
Ако си мислиш, че си интересен, не си, неграмотник такъв!Не знам откъде се взе, ама по-тъп човек от тебе не бях срещал.Най-добре се разкарай от форума.Боклуци като теб нямат място тук. :stooped:
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Изображение
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Стойчо

Мнение от Стойчо »

Жувотновъде. вземи се разкарай от форума. Нито си интересен, нито си смешен. Не осъзнаваш ли как ставаш за смях? А то е толкова жалко, че дори не е за смях. Ако наистина ти е забавно да тролиш по подобен жалък начин, значи имаш някакви много сериозни психични отклонения. Имаш късмет, че админският контрол в този форум е почти никакъв и все още не си баннат. На тъпи хора като теб трябва да им бъде отнет достъпът до интернет. Сега спри да замърсяваш форума с присъствието си, лайно мазно, и се замисли дали има смисъл от цялото това нещо.
Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
Жувотновъд

Мнение от Жувотновъд »

Баъхаха, интелектуалецЪ с подпис от проф. Вучков се изказа.
Добре виете мишки, искам още!
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
:stooped: :D
Стойчо

Мнение от Стойчо »

Няма да ти отговарям повече, защото просто си непоправимо тъп и няма смисъл. Очаквам бана ти с нетърпение.
Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
Аватар
Harcort
В момента играе: на Телевизор

Мнение от Harcort »

Овците не снасят ли вече? Ако не, купи им Смиленфрам, много е добър, Корейски е и отпушва хистиалната клапа - там най-често се задържат остатъци от несмляната добре храна. Може да добавиш и Перинол, действа благоприятно на очните нерви в следствие на което може да контролираш либидото им чрез най-обикновена пинсета през ушната мида. Според мен това е правилното решение и от финансова гледна точка. Инвестицията в нови кокошки ( никога не купуваи стари дори цената да е изгодна ) е в пъти по скъпа. Така ще спестиш пари с които можеш да си купиш шапка - в случаи, че решиш да отглеждаш прасе.
Публикувай отговор