Аз съм геймърче
Аз съм геймърче
Аз съм геймърче, обичам
Батълфиилдите големи,
На ЦС про да се наричам
първа радост е за мене.
Аз съм геймърче нахално,
в край свободен аз живея
всичко геймърско и електронно
любя, тача и милея.
Само тези двата успях да направя.
Батълфиилдите големи,
На ЦС про да се наричам
първа радост е за мене.
Аз съм геймърче нахално,
в край свободен аз живея
всичко геймърско и електронно
любя, тача и милея.
Само тези двата успях да направя.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: Аз съм геймърче
ем добре е кво 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Vermic написа:Глупости да искаш - колкото щеш!
+1 деба тъпотията
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Жувотновъд
Аз се чудя с "ЦС" фенчетата, за 11 години така ли не се намери някой да им каже и така ли не раззбраха, че има и други добри FPS-ове и не е само "ЦС" 1.6.
Поне играйте Source бе, пачи!
Всъщност не мога да търпя ЦС, но се римуваше и го сложих.Жувотновъд написа:Аз се чудя с "ЦС" фенчетата, за 11 години така ли не се намери някой да им каже и така ли не раззбраха, че има и други добри FPS-ове и не е само "ЦС" 1.6.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
С същия ритъм на 4-рите абзаца е абсолютво възможно да се измислят десетки други стихотворения, без да се цитират думи от оригинала.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Не и в 2 през нощта след 6 бири и кутия цигари ама ти давай!Sabaka написа:С същия ритъм на 4-рите абзаца е абсолютво възможно да се измислят десетки други стихотворения, без да се цитират думи от оригинала.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Ай ся, стига се оправдава . Теорията на относителността е измислена, след седмица пиянство и ходене по курви, а ти ми се оправдаш със 6 бирички.
Който си го, си го може, който не си го може, не си го може
Който си го, си го може, който не си го може, не си го може
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Не мисля, че това е правилно извинение. Един умствено объркан човек прави чудеса.X-ray написа:Не и в 2 през нощта след 6 бири и кутия цигари ама ти давай!Sabaka написа:С същия ритъм на 4-рите абзаца е абсолютво възможно да се измислят десетки други стихотворения, без да се цитират думи от оригинала.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
still, 6 бири принципно се пият за закуска да бият махмурлука.....
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...