Продавам "Лорд ъф дъ Рингс" ливинг кард гейм
Продавам "Лорд ъф дъ Рингс" ливинг кард гейм
Играта е това - http://boardgamegeek.com/boardgame/7742 ... -card-game.
Играл съм я 4-5 пъти, абсолютно като нова е ! Това е само основната игра без никакви допълнения. Цена 55 лв. Играта се намира в София. Който се интересува може да ми пише лс.
Играл съм я 4-5 пъти, абсолютно като нова е ! Това е само основната игра без никакви допълнения. Цена 55 лв. Играта се намира в София. Който се интересува може да ми пише лс.
Re: Продавам "Лорд ъф дъ Рингс" ливинг кард гейм
Извинявай, но ще ти ползвам темата да пусна и аз една обява тука. Спешно се нуждая от тея пари, че да мога да пусна еврофутбол за мачовете от ШЛ и ЛЕ вторника, срядата, четвъртъка и петъка.
Продавам си далака. Далака е това - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BA%D0%B0
Ползвал съм го (...) пъти, абсолютно като нов е !
Цена 54.99 лева. Далака се намира в тялото ми. Който се интересува може да ми пише лс. Навит съм и на размяна с друг далак, плюс доплащане с пари, но само ако е бил ползван не повече от 10 години.
Продавам си далака. Далака е това - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BA%D0%B0
Ползвал съм го (...) пъти, абсолютно като нов е !
Цена 54.99 лева. Далака се намира в тялото ми. Който се интересува може да ми пише лс. Навит съм и на размяна с друг далак, плюс доплащане с пари, но само ако е бил ползван не повече от 10 години.
LA COKA
А тялото ти продава ли се?bulLshi7 написа: Далака се намира в тялото ми.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
заинтересован съм
кажи къде в софия може да се срещнем ...
... и да нося ли хладилна чанта за далака ?
кажи къде в софия може да се срещнем ...
... и да нося ли хладилна чанта за далака ?
джумерки
Ти сериозно ли? Въпросната игра се е играла преди години. Сега е практически мъртва. От подобните card games в момента са живи Yu-Gi-Oh, Magic и WoW, като един стартов дек на последните две струва макс 27лв. Я се скрий некъде!kamishev написа:Играта е това - http://boardgamegeek.com/boardgame/7742 ... -card-game.
I am willing to believe they would pay for a smile
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
От сайта, който е посочил:Съселче написа:Ти сериозно ли? Въпросната игра се е играла преди години. Сега е практически мъртва. От подобните card games в момента са живи Yu-Gi-Oh, Magic и WoW, като един стартов дек на последните две струва макс 27лв. Я се скрий некъде!kamishev написа:Играта е това - http://boardgamegeek.com/boardgame/7742 ... -card-game.
Year Published - 2011
Ти май всичко знаеш, а?
WeAreGettingClose
Вече никъде не се играят. За това казах, че играта е практически мъртва. Научи се да четеш.Dexter написа:
От сайта, който е посочил:
Year Published - 2011
Ти май всичко знаеш, а?
Едит: Поне в България играчи няма да открие. В София има 3 Паладиума и Lord of the rings и други декове стоят на рафтовете само за запълване на мястото.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Е как няма да се играят, като серията е излязла тази година, ффс.
И естествено, че никой не играе в България. Ние D&D не знаем какво е, ти искаш пари за карти да даваме...
И естествено, че никой не играе в България. Ние D&D не знаем какво е, ти искаш пари за карти да даваме...
WeAreGettingClose
Нямаш си на идея какво съм виждала в централния Паладиум. Всеки ден Yu-Gi-Oh играчите превръщат залата в Битак за карти и някаква карта, чиято реална стойност е максимум 50ст. се продава за 60лв. Ако открадна дековете на 30-40 играчи ще мога да си купя мезонет в центъра. Не преувеличавам.Dexter написа:Е как няма да се играят, като серията е излязла тази година, ффс.
Та, реално погледнато, ако имаше играчи отдавна да е успял човека да си продаде играта, а ако беше от популярните игри, то щеше да я продаде и за 100лв.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
/facepalm
Освен да взема да поръчам стотина бройки от ebay и да ходя да зарибявам келеменцата ?
1. Buy a shit load of Yu Gi Oh cards from ebay (10$);
2. Sell them to the little noobs for the 100 x the price you've paid;
3. Repeat for infinite money.
Problem poor fags
?
Освен да взема да поръчам стотина бройки от ebay и да ходя да зарибявам келеменцата ?
1. Buy a shit load of Yu Gi Oh cards from ebay (10$);
2. Sell them to the little noobs for the 100 x the price you've paid;
3. Repeat for infinite money.
Problem poor fags
Spoiler for :
-
Dexter
- Футболен разбирач
Е Юги си е мания от няколко години, пък и има цял сериал, нормално е да го играят. Докато ЛОТР не е толкова засегнат, не им е бил набиван на лапетиите и затва няма интерес.Съселче написа:Нямаш си на идея какво съм виждала в централния Паладиум. Всеки ден Yu-Gi-Oh играчите превръщат залата в Битак за карти и някаква карта, чиято реална стойност е максимум 50ст. се продава за 60лв. Ако открадна дековете на 30-40 играчи ще мога да си купя мезонет в центъра. Не преувеличавам.Dexter написа:Е как няма да се играят, като серията е излязла тази година, ффс.
Та, реално погледнато, ако имаше играчи отдавна да е успял човека да си продаде играта, а ако беше от популярните игри, то щеше да я продаде и за 100лв.
WeAreGettingClose
Умри бе келешченце, малко и просто!!! Много ти знае устата! Говно нещастно!Dexter написа:
Е Юги си е мания от няколко години, пък и има цял сериал, нормално е да го играят. Докато ЛОТР не е толкова засегнат, не им е бил набиван на лапетиите и затва няма интерес.
Лотр съм го виждал преди около 8 години (ЛОТР ТЦГ) и нямаше хора за да се играе - всички бчхме на Межик, а в по-късен етап на ВОВ...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Dexter
- Футболен разбирач
Това, че имаш ярки спомени от 8 години и все още си в тоя форум не говори добре за теб...
WeAreGettingClose
Е, по-добре да съм си вкъщи и да троля във форума, отколкото да дойда у вас и да се заразя със СПИН от прокажената ти майкаDexter написа:Това, че имаш ярки спомени от 8 години и все още си в тоя форум не говори добре за теб...
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Ахахахах сетих се за онзи път, където един си продаваше колето и някой от тука му го беше откраднал в един подлез до НДК.

Im back 
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не знам какво си виждала, но из Паладиумите ходят предимно чавета на по 15-16 макс, аре леко с тия мезонети. Човекът продава и няма за какво да му се караш. Ходи мели на баламата, който ще купи.Съселче написа:Нямаш си на идея какво съм виждала в централния Паладиум. Всеки ден Yu-Gi-Oh играчите превръщат залата в Битак за карти и някаква карта, чиято реална стойност е максимум 50ст. се продава за 60лв. Ако открадна дековете на 30-40 играчи ще мога да си купя мезонет в центъра. Не преувеличавам.Dexter написа:Е как няма да се играят, като серията е излязла тази година, ффс.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Незнам за каква игра се сещаш ти, но явно сериозно си се объркал, защото тази за която съм постнал излезе преди няколко месеца и е един от най-големите хитове в момента. Сигурно ще си преосмислиш пост-а, ако ли пък не малко се запознай преди да говориш глупости. И без да спамим темата излишно, който го интересува да пише, който не го интересува може да си запази остроумните (не особенно) мнения за себе си. Поздрави !
Още нещо да добавя. Играта в пико геймс струва 72 лв. и това е най-евтиното в БГ така, че вие може да си направите сметка дали искам да пре.. някой или не. Просто е кооп играта, а аз няма с кой да я играя. Това е ! Пийс !
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
kamishev написа: Просто е кооп играта, а аз няма с кой да я играя.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq