Автор |
Съобщение |
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 05 Авг 2011 00:09
Billy Wonka написа: аз са почнах ac2, но и до там ще стигна И аз тъй, само дотам стигнах. Само 2-ката съм превъртал. Ама сега като тръгне да излиза Revelations ще мина 1-цата и Brotherhood, че да разбера цялата история като хората.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 05 Авг 2011 00:35
Мултито на Revelations е баси фейла. Като човек играл Brotherhood мога да кажа, че не е мръднало изобщо, поне от това което досега са показали. От всичките им обещания не видях нито едно изпълнено. Съмнявам се на някой от вас да му пука особено, понеже я пиратствате, но мен лично Ubisoft ме разочароваха. Винаги остава сингълплеъра... да се надяваме, че няма да го оплескат.
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 05 Авг 2011 08:18
thewhitestig написа: Billy Wonka написа: аз са почнах ac2, но и до там ще стигна И аз тъй, само дотам стигнах. Само 2-ката съм превъртал. Ама сега като тръгне да излзиа Revelations ще мина 1-цата и Brotherhood, че да разбера цялата история като хората. по малко време щи отнеме да прочетеш книгите мисля
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 05 Авг 2011 17:02
Това, което ме дразни е, че още в AC 2 Ецио остаря доста. Още в Brotherhood трябваше да го покажат състарен. Не че не е възможно за 58 годишен мъж да се бие, но си представям през какво ще премине в Revelations и ми се струва леко неправдоподобно.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 05 Авг 2011 18:29
Fenrir написа: Това, което ме дразни е, че още в AC 2 Ецио остаря доста. Още в Brotherhood трябваше да го покажат състарен. Не че не е възможно за 58 годишен мъж да се бие, но си представям през какво ще премине в Revelations и ми се струва леко неправдоподобно. има разлика, ако дядката е в форма
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 10 Авг 2011 17:29
Всъщност. когата Revelations запопчва е на 51 години. Дядка щеше да е когатое на 60 или повече, но сигурнпоигратата ще го покаже тва.
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 17 Авг 2011 16:40
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 17 Авг 2011 21:31
Накрая се вижда... Дезмънт... предполагам. Не прилича много на Дезмънт но сигурно има причина. Юбисофт сигурно са решили този път да покажат състаряване на героя.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 19 Авг 2011 17:49
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 19 Авг 2011 18:27
Страхотно! Завръщане към корените...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 19 Авг 2011 19:41
супер як трейлър чака се с нетърпение играта. макар да няма кой знае какви промени ме кефи, че винаги слагат някви нови оръжия. тия бомбички изкъртват
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 19 Авг 2011 19:53
Der Meister написа: супер як трейлър чака се с нетърпение играта. макар да няма кой знае какви промени ме кефи, че винаги слагат някви нови оръжия. тия бомбички изкъртват HOW TO SUCCEED IN ASSASSIN'S CREED : REVELATIONS *sees 3 guards* Player: Hmmm... *throws a bomb* *the 3 guards die* Player: *trollface.jpg* *spam bombs at guards* -=MISSION COMPLETE=- +20000 f
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 19 Авг 2011 20:09
KillingCore написа: Der Meister написа: супер як трейлър чака се с нетърпение играта. макар да няма кой знае какви промени ме кефи, че винаги слагат някви нови оръжия. тия бомбички изкъртват HOW TO SUCCEED IN ASSASSIN'S CREED : REVELATIONS *sees 3 guards* Player: Hmmm... *throws a bomb* *the 3 guards die* Player: *trollface.jpg* *spam bombs at guards* -=MISSION COMPLETE=- +20000 fАйде сега. Няма нужда да ни показват стелт, защото е нещо което сме виждали. Показва се екшън и динамика, което е правилно. Nothing else matters за една демонстрация.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 20 Авг 2011 10:46
Аз няма да я купувам, затва не ме грее за мултито. Но за кампанията съм на 100%, че ще бъде мега епична и ще разкрие супер много интересни неща за Дезмънд и Алтаир Ибн Ал-Ахад ^_^
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 14 Ное 2011 22:02
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 14 Ное 2011 22:26
В Brotherhood много ключови неща ли се показват? Питам, защото съм играл 1 и 2, но нещо не мога да се накарам да мина и Brotherhood (а и нямам много време точно сега), но пък новата местност и Алтаир наистина биха ме накарали та цъкам Revelations? Та дали ще дупката ще е прекалено голяма, ако го направя?
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 14 Ное 2011 23:09
hyper1 написа: В Brotherhood много ключови неща ли се показват? Питам, защото съм играл 1 и 2, но нещо не мога да се накарам да мина и Brotherhood (а и нямам много време точно сега), но пък новата местност и Алтаир наистина биха ме накарали та цъкам Revelations? Та дали ще дупката ще е прекалено голяма, ако го направя? По-добре си мини Brotherhood първо,когато можеш.Има сериозно(според мен) развитие в историята в наши дни.Хем ще разбереш как Дезмънд се докарва до положението,в което е в началото на Revelations.Там е и системата с асасините,която може да ти е леко непозната в Revelations.Има си и интересни мисийки с Ецио и си мисля,че ако си играл Brotherhood смятам,че далеч по-бързо ще вникнеш в геймплея на новата част.Та,това е моето мнение.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 15 Ное 2011 00:48
hyper1 написа: В Brotherhood много ключови неща ли се показват? Питам, защото съм играл 1 и 2, но нещо не мога да се накарам да мина и Brotherhood (а и нямам много време точно сега), но пък новата местност и Алтаир наистина биха ме накарали та цъкам Revelations? Та дали ще дупката ще е прекалено голяма, ако го направя? играй я задължително. от тази поредица нищо не трябва да се изпуска
|
|
|
|
|
slawek
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 15 Ное 2011 01:06
hyper1 написа: В Brotherhood много ключови неща ли се показват? Питам, защото съм играл 1 и 2, но нещо не мога да се накарам да мина и Brotherhood (а и нямам много време точно сега), но пък новата местност и Алтаир наистина биха ме накарали та цъкам Revelations? Та дали ще дупката ще е прекалено голяма, ако го направя? Еее как ше пропуснеш Brotherhood Ецио разнищва докрай деспотичните Борджии, пък и военните машини на Леонардо и колизеумът не са за изпускане
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 15 Ное 2011 02:09
ОК, убедихте ме, thx!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|