Извинявам се ако някой преди мен е писал за същия проблем и му е отговаряно вече,но търсех в търсачката на форума и нищо не ми излезе. Проблемът е следния,когато излезна от някоя игра вентилатора на захранването почва да бучи. Почиствал съм го скоро целия комп основно,но проблема остава. Също така си сложих скоро и нов вентилатор,който да отвежда топлия въздух навън и това до някъде реши проблема,но пак си бучи. Нека,който знае да помогне.
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Re: Проблем със захранването
Публикувано на: 17 Авг 2011 13:15
Мога да ти кажа само да не търсиш хардуерен проблем. Това е софтуерен проблем, ако въобще е проблем, защото моя стария компютър също почваше да се върти по-силно вентилатора на процесора, като започне да мисли, но според мен не е нормално когато компютъра ти е натоварен да не бучи, а като си го оставил и не мисли нищо нито видеокартата, нито процесора да бучи...
shadow_999
Публикувано на: 20 Авг 2011 12:48
Ако е софтуерен проблемът,как може да се оправи ?
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 20 Авг 2011 16:52
shadow_999 написа:
Ако е софтуерен проблемът,как може да се оправи ?
Пробвай с преинсталиране, ако нямаш важни файлове в компютъра (снимки, музика)
shadow_999
Публикувано на: 20 Авг 2011 20:42
Преинсталирал съм си windows-а скоро. Бях с виста и преминах на windows 7 и се надявах с преинсталирането проблема да изчезне,но си остана.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения