Автор |
Съобщение |
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Авг 2011 20:41
Ебати ужаса от 2 години съм регнат за бетата, дано пратят покана в тея beta weekends или квото и да е там... не че ще тръгна да търся бъгове, поне да видя в най-общи линии какво представлява,че се надявам на преордер в нашите сайтове..
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Авг 2011 12:02
За Bounty Hunter и Trooper ентусиастите-и двата AC носят тежка броня, но различна (каквото и да значи това). Powertech-ът и Vanguard-ът имат един допълнителен armor slot.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Авг 2011 12:04
Commando-то май е без каска ?! или само аз така си мисля .. Опа грешка е
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Авг 2011 12:09
Има каска и за него. Авангардът сигурно си слага допълнително консерва от кортосис пред слабините в случай, че има Ситски Войн наблизо. Powertech-ът прави същото ако се изправи срещу Контрабандист.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Авг 2011 20:09
Пичовете и пичките в Release date speculation темата в официалния сайт се скъсаха да пишат че е много вероятно да излезе на 18 октомври или 1-15 ноември, мислите ли че има нещо вярно ?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Авг 2011 21:05
Да и аз така ги виждам нещата.BW казаха че играта ще излезе 100% тази година.Сега от септември почват бета уикендите,които ще са евентуално месец- месец и половина и в прозореца 15 октомври-15 ноември,играта трябва да излезе.Обезателно преди коледните празници(никой няма да иска да се занимава със лудницата която ще бъде старта,точно по време на тези празници:) )
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 11:22
Такаааа, що се отнася до бета уикендите, от BW казаха "Обмисляме дали да каним играчи от Червената зона (България в това число)". В превод "99 % сигурно е, че няма да ви каним, но не го обявяваме отсега, за да не пищите месец предварително". Относно преордерите за Червената зона, няколко служители на BW се изпуснаха да кажат "най-вероятно февруари". След това изтриха тези изявления и ги замениха с "предстои да се реши". В тази връзка се спекулира и за излизането на играта. Най-логично е BW да изчакат два месеца преди да видят колко се натоварват сървърите и колко играчи ще останат след първия месец. И чак тогава да пуснат преордери за Третия свят И ако се очаква февруари да пуснат въпросните преордери, то датата на излизане на играта се оформя около средата-края на ноември. Затова не чакайте Пулсар и Озон, те няма да имат преордери в следващите няколко месеца. Реалистичните опции са две - Амазон или разходка до Гърция и купуване от гръцки магазин.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 11:53
Що за преордъри като играта ще е излязла преди месеци? Не разбирам.
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 11:58
За нас в Европа ще е все тая, но предполагам, че за страните от Азия и Океания ще означава стартиране на локални сървъри, за които преордерите ще имат значение за по-ранен старт.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 12:32
Това за февруари и 2012 в тоя ред на мисли е малко повече от абсурдно Със сигурност преди 15 декември ще е достъпна и тук, въпроса е кога точно , hmmmm (Yoda style)
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 12:44
Аз следя официалните изявления по темата, ти си спекулирай BW досега не са направили разграничение на "европейската Червена зона" и "останалата Червена зона", така че щом са казали "около февруари", важи и за нас. Ако има промени, ще бъдат съобщени. Показателно е, че и на Пулсар и на Озон са им отказали да им пратят преордери и не им дават никаква информация кога ще им позволят да продават играта. Мен не ме касае, защото аз отдавна си имам преордер и Early Access код.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 12:56
Ммм, предполагам, дори съм сигурен, че можеш да ми покажеш официалното съобщение, че където още няма преордер, играта ще излезе февруари месец ?
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 13:02
Не четеш. По-горе съм го написал ясно: Относно преордерите за Червената зона, няколко служители на BW се изпуснаха да кажат "най-вероятно февруари". След това изтриха тези изявления и ги замениха с "предстои да се реши".
Докато не излезе друга информация, февруари остава единствената обявена (неофициално) дата.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 13:05
thought so..
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Авг 2011 17:43
Според мен самите BW+EA още не са решили точно кога какво ще излиза поради простия факт че си играят на котка и мишка с близз(демек кога те ще пуснат диабло 3 и новия си пач за уоу,за който се чува че ще е доста голям).В този ред на мисли могат да пуснат играта на 18 котмоври,могат и на 5 декември.От там нататък за нас(България) е още по мъгляво.Всичко е възможно-от само десетина дни забавяне до 2-3 месеца.Аз лично мисля да изчакам старта на играта и ако всичко е ок,имам приятели които живеят и работят в англия и испания и те биха могли да ми я вземат.И пак не мога да разбера тая работа....слагат ай пи блок на половината свят за преордър от техния сайт а от другите сайтове(като амазон например) е позволено дано няма простотии и след старта.Иначе за хеад старт не се натискам ама въобще,представям си каква лудница ще е(по 50 човека да висят на 1 моб за респаун )Най добре няколко дена след старта(дефакто 10 дена след хеад старта),когато повечето вече са напред с нивата и са се пръснали из света.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2011 12:53
Фенска рисунка
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Авг 2011 13:58
Тази фенска рисунка тотално и е избягал стар уарс фиилинга Сокойно може да мине за някое рандом фентъзи.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Авг 2011 14:03
moroel написа: И пак не мога да разбера тая работа....слагат ай пи блок на половината свят за преордър от техния сайт а от другите сайтове(като амазон например) е позволено дано няма простотии и след старта.Иначе за хеад старт не се натискам ама въобще,представям си каква лудница ще е(по 50 човека да висят на 1 моб за респаун )Най добре няколко дена след старта(дефакто 10 дена след хеад старта),когато повечето вече са напред с нивата и са се пръснали из света. IP блокове за сървърите няма да има, обещано е от BW. Сега само ограничават "случайните" клиенти от "Червената зона". Върлите фенове така и така намират начини да се сдобият с играта. Най-зле са в Южна Америка, където понастоящем в някои държави им излиза тройно по-скъпо да си купят и доставят играта. Относно старта - Hero енджинът позволява една карта да се раздели на множество зони. На SDCC се каза, че през първите дни ще увеличат тези зони, за да няма пренасищане от играчи. Нещо от сорта на 30-ина играча за зона може би. Любопитно ми е да видя как ще се реализира това в действителност.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Авг 2011 18:42
Чук! Въпреки, че качеството на видеото е кофти, забелязвам визуални подобрения.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|