Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 10 Авг 2011 19:22

->Изход<- написа:
John-117 написа:
Първия Вещер, btw, е една от най-оувърейтнатите игри въобще.

първият вещер е даже неоценен, просто ти си тъп

Без съмнение най-лошата бойна система във игра с подобен бюджет. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 19:25

http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... s-of-Kings

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 20:29

SniperDwarf91 написа:
Cat, отде тия царски затапки? Има някаква специална школа или си закупил "Петте стъпки към комедиен успех" на Къци Вапцаров?

На пръв поглед звучат много тъпо, ама всъщност са брутално сложни. Ние не ги схващаме, щото сме идиоти дето играят Halo и Mass Effect. Ако играехме, да речем, първия Вещер мозъците ни щяха да бъдат много по-развити и щяхме да се въртим по земята от смях.
Spoiler for :

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 11 Авг 2011 11:52

http://volpinprops.blogspot.com/2011/07 ... ect-3.html
Как се прави реален модел на едно от новите оръжия, чиято виртуална версия ще бъде налична в колекционерското издание.

http://www.bioware.com/biowaretv
Bioware TV е готино място, където ни заливат с видео от екипа и работата им по епичният завършек на трилогията :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 12:36

->Изход<- написа:
ей, нюфагчета прости, стига сте поствали, деба кретените. Някво смешно педалче дава линк към zero punstuation, без да схваща смисъла му, другия спори, че бойната система била зле. Ало, дебили, просто мълчете и стига се спамили, мама ви тъпа.

Butthurt much?
->Изход<- написа:
дава линк към zero punstuation

:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 12:45

Кейси Хъдсън няколко пъти през годините казваше в интервюта, че толкоз и му дреме какъв жанр е Mass Еffect поредицата. За него е важно да прави игра с развиваща се история, останалото не го занимава.
Затова предполагам са и толкова противоречиви мненията. Създателите на играта мешат там геймплея, колкото да им върши работа за историята :lol:

Профил

Публикувано на: 16 Авг 2011 16:19

http://live-event.ea.com/gamescom/

Хвърлете едно око.

Профил

Публикувано на: 17 Авг 2011 19:17

Втори рунд.

Почвай да гласуваш, народе.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 17 Авг 2011 20:16

Аз съм за червенокосата :D

Профил

Публикувано на: 17 Авг 2011 20:43

То тя и ще спечели.

Като казвам "гласувайте", имам предвид "Вижте с колко точно гласа червенокоската ще смаже останалите".

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2011 07:58

Аз играя с брюнетка.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2011 13:57

А аз играя с custom made character.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 19 Авг 2011 14:10

Минотавъра написа:
А аз играя с custom made character.

А аз с над десетина custom made characters :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2011 08:42

Стана ли вече Март? Не? Мамка му...

Както и да е, появи се следното:

Цитат:
Bunch of info from GamesCom:

Quote:
The CE Robot dog is possible to interact with aboard the Normandy, like having it follow you around, play fetch and it apparently has a story to it. No details on whether it's combat able or not though.

Character creator will get a lot more hair styles and facial features in ME3. So expect the hairstyles from the femShep competition to make it into the CC.

They are considering an Uber achievement for all three games. What that is exactly is they don't know, but they want to reward their long term fans.

All squad mates will get their story and closure for ME3 even if they might not be a permanent squad member.

We'll see more of the Yahg (The former Shadow Broker)

Not loyalty of people, but loyalty of races. Less focus on building loyalty with squad members and more on the various races. So expect previous loyalty and decisions to play a part in this.

XP system goes back to ME1. No details but they won't do the mission summary XP from ME2.

The fate of the squad mates will not always be up to the player and decisions that feels right can prove to be harmful.

The banter will be increased significantly since the squad member group is smaller this time.

The ending of ME3 will give closure to the trilogy so don't expect answers on post ME3 DLC until the game is out.

There will not be an SDK after Mass Effect 3.

Joker EDI romance is being "looked at".

Aside from the Krogan princess, we will apparently not see female counterparts of turians,
salarians and so on in ME3 either.

Mods for ME2 has to be remade for ME3.

Thane is still alive in ME3. (if he survived Collector Base)

Kelly Chambers will return.

Romance between Joker and Shepard is a case of "you have to play it to see it"

If Hammerhead or Mako returns it's closer to critical path missions. Don't expect
exploration using these vehicles.

The Normandy will be upgraded by the Systems Alliance, so resource gathering for the ship is not likely this time.

The geth quarian conflict will be concluded.

Existing music from ME1 and ME2 will make its way into ME3.

Side quests will pretty much always be in line with the critical path story.

Classes will get new powers with up to six different ways to customize each power

Squad mates appearances and armor will be possible to customize again.

Seems Cerberus will be a full blown antagonist and not possible to align with in ME3.

They have DECIDED about whether you'll get to see Tali's face or not.

There may be time sensitive story elements though it will be more focused ones like the Normandy crew.

ME3 will make you cry!

There will be a larger variety of environments compared to ME2.

Heavy melee will pretty much always kill a target, but defensive factors like armor, barriers and shields will affect the outcome. Also don't try to melee an Atlas mech.

There will be mini games though no announcements.

We may see Quarians without masks. Whether that would include Tali or not was left unsaid.

The choices you make in the trial at the beginning of ME3 will set the tone for the future in the game

James Vega's voice actor will be announced really soon and is apparently a closely guarded secret, since he's really awesome.

Indoctrination seem to play a role in ME3, possibly including party members.

Kal'Reegar will return in ME3.

They are discussing possibilities of missions that ties back to your background choice for Shepard.

You have a lot more romance options in ME3. Possibly not limited to party members.

You will be able to change class if you import your ME2 Shepard to ME3. Though you will have to start from Lvl 1 while kept class will get Import+ perks.

Legion will return with a larger role in ME3.

There may be a 'special' import for saves where Shepard died. The interest is clearly too big for them to simply ignore such a treat.

Miranda will be back and has unfinished business with Shepard.

Shepard's SPECTRE status will play part in ME3 and change things if you had the status reinstated in ME2.

Conrad Verner's back.

Normandy will be the SR-2 with an Alliance paint and some redesigned interiors. Joker will apparently be happy with it.

How many team mates you speak to at the same time aboard the Normandy depends on the context of the missions.

You'll have debriefings after each mission that are deeper than ME2, but you are still likely to only talk to the squad mates one on one outside of that.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 22 Авг 2011 08:56

Цитат:
Romance between Joker and Shepard is a case of "you have to play it to see it"

:lol: :lol: :lol:

Чакам си романса с крогани.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2011 10:09

Куче-робот? Joker-EDI romance? Конрад Върнър се завръща? ЙЕЕЕЕ :lol:

Гаврата настрана, всичко звучи страхотно. Интересно ми е какво ще кажат Вещера и Котката този път :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2011 11:06

За мен това си е МЕ 2.1, със сигурност в пъти по-добра от двойката, със сигурност ще е по-кинематографична, но за мен си е шутър в който има елементи на диалог. Повечето неща ме радват от поста по-горе, но си ги и очаквах. Да се махнат от цитата 6-7 неща и да се добави :

1. 3 Unique Skill Trees for every class
2. Many more nades, gadjets, mines, weapons etc.
3. Choice - Consequence very important in ME3 ( many different endings as a result)
4. Inventory ( всъщност не разбрах има ли, няма ли...)
5. Much more dialogue than ME2, and completely fucking changed. ( Не искам ДА2 и МЕ2 да се наложат като идея за диалог, защото Е СУПЕР ТЪПО - горе си света вода ненапита, средното си някакъв рандом отговор без емоция и долу си гадно копеле. Да го направят като в ДА или най-добре като в Алфа Протокол)
6. Armor now is Heavy/Light and is collected separetely Chest/ Legs / Arm+shoulder/Head. Heavy armor gives a lot of protenction and minimum bonuses, Light Armor gives minimum protection and a lot of bonuses on stats.

Eй тези неща, ако ги имаше, пей сърце. Щеше да ми е почти толкова любима като първия ДА.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2011 11:10

Като стана въпрос за Кели:

http://www.youtube.com/watch?v=JBT-XzvN ... re=related

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2011 11:16

Kelly Chambers will return.

Ето как ще победим Рийпърите! Ще ги заразяваме със Scale Itch! :lol:
Или ще им подхвърлим Конрад Върнър за индоктриниране. Неговата фенбойщина ще ги зарази фаталическата :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2011 11:40

Цитат:
1. 3 Unique Skill Trees for every class

Имаш ли си представа колко трудно се балансира такова нещо?

Класовете принципно са си небалансирани, но с добавката на такива дървета съвсем ще отидат по дяволите.

Цитат:
2. Many more nades, gadjets, mines, weapons etc.

Unknown at that point.

Цитат:
3. Choice - Consequence very important in ME3 ( many different endings as a result)

Потвърдено от Кейси Хъдсън преди време - ще има "три или повече завършека".

Цитат:
4. Inventory ( всъщност не разбрах има ли, няма ли...)

Доколкото разбрах има, иначе не се връзва.

Цитат:
5. Much more dialogue than ME2, and completely fucking changed. ( Не искам ДА2 и МЕ2 да се наложат като идея за диалог, защото Е СУПЕР ТЪПО - горе си света вода ненапита, средното си някакъв рандом отговор без емоция и долу си гадно копеле. Да го направят като в ДА или най-добре като в Алфа Протокол)

Swallow it.

С три диалогови опции - толкоз. Драгън Ейдж можеше да си позволи по осем, защото не бяха озвучени. С Мас Ефект не е така.

Лично мен ограниченият избор не ме дразни. Важното е самата реплика да е добра. МЕ2 имаше и добри и лоши попадения - речите на процеса на Тали бяха култови, но отговорите след разрушаването на Колекторската база ме накараха да направя фейспалм и да презаредя последния сейв.

Цитат:
6. Armor now is Heavy/Light and is collected separetely Chest/ Legs / Arm+shoulder/Head. Heavy armor gives a lot of protenction and minimum bonuses, Light Armor gives minimum protection and a lot of bonuses on stats.

По-добре не. Като се има предвид AI-то, уменията, стилът на битките и новите движения, то лайт армърите ще имат превъзходство отвсякъде. Аз съм предразположен към tiered equipment. Или още по-добре - бронята да е само козметична, а ъпгрейдите към нея да правят разликата. По този начин няма да се налага да сменям готина броня с грозна, само защото грозната има по-добри статистики.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost