Тъй като напоследък има абсолютен дефицит на форуми за игри и аз мисля, че моят форум ще е нещо различно и ще направимЕ нещо яко и всички ще си пишем в него :
http://cncrenegade.19.forumer.com/index.phpТова е много амбициозен проект, със стабилни администратори и финансиране и искаме (т.е. аз и alter-ego колегата* ми) да го направим супер як и с много потребители, затова разчитаме ( аз и alter-ego колегата ми ) на вас да го пращате на приятелите си и да го спамите в други форуми и под коментарите в Спортал, въпреки че нямате никакъв интерес от това, нито пък имате някаква връзка с мен ( и alter-ego колегата ми) .
Който не е съгласен от поставените условия по-горе от нас (т.е. от мен и alter-ego колегата ми) искам да му призная, че е пълен гей, тъпанар и курва и само се прави на готин в разни форуми за игри.
П.С. Моля Хамелеона да спре да кисне като вкисната краставица!
* не знам какво точно ни прави колеги, при положение, че не вадим никакви пари от цялата работа, нито пък сме полезни един на друг или на обществото, но нищо, звучи по яко и това е, което ни прави КОЛЕГИ!