Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

ForPlay

Те са гей    40%  40%  [ 18 ]
 Най-гоуемите    7%  7%  [ 3 ]
 2012    4%  4%  [ 2 ]
 Барай меча    18%  18%  [ 8 ]
 Всички сте гей    11%  11%  [ 5 ]
 Декстъра е тъп    20%  20%  [ 9 ]
Общо гласове : 45
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за ForPlay?
Публикувано на: 11 Авг 2011 12:56

PS3 - the official platform of all fitness gods!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:01

m3ssi4h написа:

Може да си завреш собственоръчно мнението в което липсва всякаква обективност там където жена ти нощем се забавлява с градински инструменти и не, не е градинката ви на село.

:lol:
Г-н Никой, вие специално да защитите честта и достойнството на Forgay ли се регистрирахте?
Браво, добре се подкрепяте хомотата. :D

Профил

Аватар
В момента играе: на Телевизор
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:03

НЕ ЖАЛАЯ ДА БЪДА ОБИЖДАН И ТУК! Ниската ви информираност не ви дава право да ме определяте какъв човек съм и дали не черпя повече инфоемация от вас! Аз съм здържан и културен но това надминава всякакви граници! Ще те помоля да не ме интензираш в такъв контекст повече!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:03

http://www.forplay.bg/forums/index.php/topic,51.240.html Бахахаха много са спечени. Мен са ме запомнили чак от някв гу форум или нещо такова и супер мн се спекоха като им се появих в тоя форум некви насраха се и ме баннаха от спек. Супер спечени и глупави парчета. Не е странно, че сайтчето им даде фира. Истината е, че са спечени неможачи дето до такава степен са комплексирани от ПЦ мания, че ако видят че си пусал в този форум и почват да се заяжват. Комплексите обаче явно повече им рпечат от колкото помагат и краят им дойде по-бързо от колкото дори аз очквах. Иначе незнам защо са решили, че щом съм помагал за разбиването на Гу форума ще им разбия и техния, но явно съм много страшен за тях и пцм е много страшна за тях за тва осатвете ги са си треперят насрани в малката дупка в която са се навряли. Те от нея няма да излезат колкото и да се напъват защото са неможачи. :evil: :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:05

За съжаление прохибиционизма на свободната реч в интернет пространството на суверенна европейска държава и интензификанията на псевдоздържаността на целокупното форумно общество е в пълен разрез с Женевската конвенция и ще бъде санкционирано според утвърдените от ЕС закони.

@иддиот - а такак, покажина смотаните форпауци що е 3д модериране чрез прилагането на бовноразвивашсе умсвен потенциял.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:07

Вижте кви крака има на сайта им. :D
Направо се размириса. :oops:

Профил

Аватар
В момента играе: на Телевизор
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:10

Аз никога не се оплаквам!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:11

^ Оценявам опита да си оригинален, ама какви закони утвърждава ЕС, че ми стана интересно? Можем да си говорим много за първично и вторично право на ЕС, но не мисля, че сега е моментът.

Иначе всякакви противопоставяния м/у форуми ми се виждат като пълна загуба на време. Който иска, пише тук, който иска - там. И не се правете, че ви пука и че ви е уютно тук/там - всичко е въпрос на навик. Иначе форумът им, доколкото го разгледах, е информативен и има изказани сравнително интересни мисли по някои въпроси.

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 11 Авг 2011 13:11

Ахахахах, тука ги хейтите в темата и там бая си ни хейтят от край време(по някой път с основание за съжаление), следя и техния форум от известно време (предимно кофата заради темата със смешните картинки и тая за образите от разните ала импулс сайтове) но не пиша, нямат толкова интересни и подходящи за флейм теми :lol: все пак там хората са с по-сходни интереси/виждания ли незнам как да го кажа и не се хейтят един друг като тук (е имат си 1-2 изключения), другото е че сайта им не е толкова популярен поне не и сред подрастващите, за разлика от ПЦМ което донякъде обяснява големия процент леймъри/разни келеменца който пишат коментари в сайта и форума тук а не там.
Колкото до мнението ми за форплей...

Статиите им за игри в сайта и списанието по ми допадат от тези на ПСМ, ако имаха повече спонсори и пари колектива им и пускаха статии по-често щеше да е супер. На списанието им не му харесвах това че нямаха толкова статии за хадуер, джаджи и култовите жълти страници на ПЦМ :) толкова за сайта и списанието.
Колкото до форума и потребите му.. meh.. абе пичове са ама чат-пат прекаляват с хейта спрямо другите (тук пък си се хейтим по между си), по някой път като им чета постовете все едно някви хипстъри пишат там :lol: или поне такова впечатление оставят.

Anyway, не бих казал че PCM>Forplay или Forplay>PCM и двете къмюнита си имат свойте добри и лоши страни.

........ danmmmmmmmm doug.... докато напиша поста, и няколко вече са постнали.... после ще чета и ще едитвам...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:12

Заеби, техния форум е по-зле и от тийнпроблем. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:16

Цитат:
За съжаление прохибиционизма на свободната реч в интернет пространството на суверенна европейска държава и интензификанията на псевдоздържаността на целокупното форумно общество е в пълен разрез с Женевската конвенция и ще бъде санкционирано според утвърдените от ЕС закони.

Много сложи думи стува ми се че си много умна пичка. Напъваш ли се да звучиш като умна пичка или наистина си много умна пичка? Само да знаеш че от мн напъване почва на лайна да смърди, но ако си от форгей форума би трябвало да си свикнала с тази миризма. Все пак лайната са типичен аксесоар за форум форгей.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:19

Цитат:
абе по-скоро вашия форум е в MySQL cluster с teenproblem.
Още един умник, стува ми се че има наплив на гениални парчета в пцм форума от както направихте тази тема. Спрете с тези теми, че почвам да се комплексирам от напливът на интелектуална мощ. :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:20

Няма ли един модератор да удари ключа на темата и да спрете с безсмислените простотии и от двете страни?

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:20

Sirius написа:
^ Оценявам опита да си оригинален, ама какви закони утвърждава ЕС, че ми стана интересно? Можем да си говорим много за първично и вторично право на ЕС, но не мисля, че сега е моментът.

Нига, плийз.

То е ясно че ти и още една групичка от тукашните псевдоинтелектуалци превръщате в стена от словесна диария всичко което току що сте назубрили без да осмислите, ама е скучно да се налага всеки път да ви се пуска по един тролфейс че да се усетите.

iddqd, само не ме бий с огромния масур, баце.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:23

Имаш проблем с факта, че някой все пак ти отговаря, без да намесва родата ти и да те обижда? Решавай го сам. А да, и това с тролфейса толкова отдавна се е изтъркало, че ти е бедна фантазията :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:26

Е да не сме малоумни да се занимаваме с малоумници като вас. Това е работа за лузерите и сме я остваили на лузерите. Демек Форгей сайта си е лузер сайт, не може да се отрече дори не е активен сайт. Лузерите нека си цитират нека завиждат нека се пукнат от яд.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:30

Направо целия сайт сте разтоварили до таква степен, че не функционира. Според мен спрете да се разтоварвате и почнете да се натоварвате. Видяло се е, че с разтоварване до никаде няма да стигнете. Разтоварването е за неможачите, натоварването е за можещите. Вие явно сте от първите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:30

Sirius написа:
Имаш проблем с факта, че някой все пак ти отговаря, без да намесва родата ти и да те обижда?

Може би единствената приятна изненада за последните 2 години тук.

Иначе да - тролфейса трябва да се смени с нещо друго за хора чиито sarcasm detector не функционира правилно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:33

Не съм особено сведущ в 4chan шегите и, честно казано, този тролфейс нито ми харесва особено, нито ми прави кой знае какво впечатление. Произволно paint изображение, родено в нечий мозък и необяснимо как разпространило се из интернет така широко.
Що се отнася до сарказма, има много начини да бъде изразен, най-вече литературно и в живата реч. Пробвай с тях, току-виж даже съм те и разбрал ..

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:37

Предполагам, че и сам се досещаш колко точно ме занимава мнението ти за профила ми?

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com