Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Шах
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 09 Авг 2011 08:24

Kirilicata2012 написа:
Video Game Serious Bluishness!
No Fun Allowed! :banli:

Виж какво съм ти написал в темата на Котик и се вкарай в ред.

Цитат:
Умират ли RPG-тата?

Не. Не могат да умрат, защото АЗ играя на тях. И докато Обама залага на омърсени RPG-та, като Вещерът 2, аз играя Диабъл 2 Boiko Edition, при това с герой, копие на реалният ми външен вид.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 14:36

Draksis написа:

Автора на темата (във форума на Фейлуер) ми е приятелче, доста от неговите възгледи са според мен правилни за деградацията на двойката и въобще на Мас Ефекта. За съжаление гейчетата Phaedon и Меsina2 имат доста фенчета.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 09 Авг 2011 19:35

Най-накрая да видя малко здравомислещи хора в темата. me2 е лайно, me3 ще е още по-голямо лайно. А едно време боготворях fagware...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 19:45

Евала, останали са хора с мозъци в тоя форум. Използвам множествено число неумишлено, но дано са повече от един де.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 20:03

деба, бях се притеснил, че само аз мразя ме2 :D

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2011 00:04

Rico написа:
Автора на темата (във форума на Фейлуер) ми е приятелче, доста от неговите възгледи са според мен правилни за деградацията на двойката и въобще на Мас Ефекта. За съжаление гейчетата Phaedon и Меsina2 имат доста фенчета.

Във всяка тема напоследък, в която се изрази недоволство относно това как BW третират собствения си продукт, Phaedon влита и почва да раздава правосъдие, като почти винаги публикациите му излъчват неподправено възхищение към продължението на Mass Effect.

А на мен, честно казано, ми писна.

В разярилата се напоследък тема Badpie съвсем честно и точно изразява тревогата си, че краят на една трилогия не е уместно място да приобщиш нови фенове към творбата си. Все пак хората рядко посягат към продукт по този начин. И цитира небезизвестните бисери на Дейвид Силвърман, същият човек, който ни обещаваше "готиния бутон" в DA2 и който понастоящем върши отлична работа със стремежа си да отврати централната фенова база на ME сериите. И, естествено, Badpie бива грубо огрубяван от почти всички във форума, защото видиш ли, BioWare си знаят работата. На това му се викало "маркетинг". Различен екип работел над МЕ3.

Ако ще деведесе' и девет различни екипа да работят над МЕ3. Издателят е един и същ, нали?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 01:00

Започваме да ставаме доста трезвомислещите. Това май не е ПЦМ форума ще проверя пак на сутринта, да не съм се объркал нещо.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 10 Авг 2011 13:01

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Fandom
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Hatedom
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/FanDumb
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/FanHater

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 13:16

Tiny написа:
me2 е лайно

Ъъъ.. не.

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2011 13:33

И аз така убеждавах хората за DA2... нъцки.

Профил

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 10 Авг 2011 13:47

Минотаваре трябва да се съглася с теб. Ти знаеш, че не съм най-големия фен на ДА2 и ТОР, но Масс Еффект ми е една от любимите поредици. За мене няма значение кой и издател или разработчик, стига да е хубава играта. Дори ако активижън направят добър КоД веднага си давам парите, въпреки репутацията им. От много отдавна се научих да съдя играта по това, което виждам, а не по това което ми казват рекламните агенти.
BTW сори ако има накави грешки или изречениета нямат смисъл, но последните 50 часа съм прекарал буден и съм малко шашанат в момента :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 17:02

Аз пък не мога да си обясня манията да изкарат някоя игра, че е rpg. Mass Effect 2 очевидно НЕ Е RPG. Тогава защо я рекламират като такова? И защо разни тъпи фенчета скачат срещу всеки, който си каже, че е TPS.
Жанровата принадлежност не промяна качеството на играта, ама не е коректно да се казва "това е рпг щото ми харесва, а аз съм много умен и мразя шутъри, хъх".
Да се каже, че Mass Effect е ролева игра защо играеш роля и имаш избор на реплики е все едно да кажеш, че Call of Duty е adventure защото е бахти приключението и можеш да изследваш света :lol:
Така, че да-мразя МЕ2, защото беше стъпка в грешната посока, мразя и тъпите му фенове, които твърдят, че е нещо различно от шутър от трето лице.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 17:11

Изход, поредният който не знае що е RPG. Aко РПГ е само изборът на оръжия, смяна на облекла/брони и така натататък, то тогава GTA Vice City e едно страхотно рпг.
Witcher 1 също е не е никакво РПГ, понеже има 2-3 брони и само 2 меча, тя си е по-скоро arcade adventure.
Хейтвай си колкото искаш, нищо няма да промениш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 17:48

Да съм казал, че броните, облеклата или изборът на оръжия правят една игра рпг? Тия неща ги има всяка игра, даже и МЕ2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 18:04

Добре, кажи какво е рпг за теб и защо МЕ2 не е, МЕ1 е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 18:10

В МЕ2 няма нито брони, нито оръжия, нито нищо..... Или по точно то е сведено до абсолютния минимум. Игри като вещера първия успяват да преодолеят този проблем, но МЕ2 си е шутърче, което се повтаря до безобразие, поне в първия си има инвентар и малко от малко статистики и стратегия. Ако МЕ2 е рпг, то тогава Dead space 1/2 са рпг-та също, както куп други шутъри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 18:36

Theron Fears написа:
Добре, кажи какво е рпг за теб и защо МЕ2 не е, МЕ1 е.

МЕ1 в най-добрия случай е хибрид. Бойната система беше базирана на скилове и изчисления, за разлика от тази на втората.
В RPG-тата ти поемаш ролята на персонажа, но не си персонажа. Тоест битките, демиджът, точността, отключването на ключалки, persuasion и т.н., -нито едно от тези неща не зависи пряко от играча.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 18:56

DJ Cat написа:
В МЕ2 няма нито брони, нито оръжия, нито нищо..... Или по точно то е сведено до абсолютния минимум. Игри като вещера първия успяват да преодолеят този проблем, но МЕ2 си е шутърче, което се повтаря до безобразие

Я кажи един шутър дето не се повтаря до безобразие? ME2 всъщност е доста разчупен като за шутър най-вече заради диалозите. Първия Вещер, btw, е една от най-оувърейтнатите игри въобще.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 19:19

John-117 написа:
Първия Вещер, btw, е една от най-оувърейтнатите игри въобще.

първият вещер е даже неоценен, просто ти си тъп

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 19:20

Да де, с малката разлика че МЕ2 има претенции да е РПГ и то на култовите Байоуер. А за първия вещер, колко е овърейтнат не го решаваш ти, играта е брутална без да е дошла с големите претенции. Заднинава амбициозното ефектче откъм история, персонажи, бойна система, атмосфера, музика - само графиката е по-слаба.

Иначе разбира, защо не ти харесва първия Вещер, тя е по-сложна игра ти си свикнал на хейло и МЕ и ти е трудно като трябва да си използваш мозъка. Нищо има и други тъпи хора по света не се притеснявай.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost