Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 10:40
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 14:03
Доколкото изчетох информацията, има брутални промени по кустомизацията на героите и като цяло самото развитие (няма trait-ове, нито пък каквито и да е точки за разпределяне,което пък елиминира respec) но според мен е за добро. Относно аукциона с пари - ако бъде реализиран добре, бих му дал шанс.
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 17:43
indigo написа: Поздрави и от хилядите отказали pre order-а си и от другите няколко стотин хиляди като мен, които няма да си я купят, ако т'ва остане до финалната версия. Не ми се играе в bnet ,а същевременно да се чувствам все едно играя шибано китайско free to play MMO
|
|
|
|
|
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 18:10
Хммм.... Информацията излязла тези дни малко взе да ме притеснява. Искам само да кажа, че тролвах като казах, че играта не струва. Всъщност аз имам големи очаквания, но с последната информация нещата не отиват на добре.
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 18:13
Силно се надявам това да е първоавгустка шега.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 18:28
а какъв точно е проблема,че ще има аукцион с реални пари?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2011 20:04
Aware написа: indigo написа: Поздрави и от хилядите отказали pre order-а си и от другите няколко стотин хиляди като мен, които няма да си я купят, ако т'ва остане до финалната версия. Не ми се играе в bnet ,а същевременно да се чувствам все едно играя шибано китайско free to play MMO Въобще за какво говориш?Това не е ммо а синъл плей+няма месечни+няма икономика в играта.Какви китайски ф2п те гонят?Освен това аукциона е само от играч към играч,няма да има нищо от разработчиците към играчите.Реално смяната на собственост на 1 предмет не афектира игровия свят по никакъв начин.А това дали си го дал за 1 долар или за нищо щот си харабия е въпрос на морал,гледна точка или каквото и да е там.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2011 18:05
meh и все пак ще се взема колекционерско издание... п.п. доста негативни отзиви имаше към СК 2 като излезе от разни хора, но все пак е по-добра от 1цата във всички отношения, склонен съм да вярвам, че Д3 ще е по-добра от Д2 по същия начин; Близард са Близард.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Bobby Kotick
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2011 18:07
The Chameleon написа: meh и все пак ще се взема колекционерско издание... Не се и съмнявам...
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2011 18:11
проблем, котик?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Bobby Kotick
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2011 18:13
The Chameleon написа: проблем, котик? Activision Blizzard. Никакъв проблем, ама си вземи CoD MW3 по-добре.
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2011 20:01
Да живеят Близард! Най-великите !!! ( малкото прочистен разсъдък отново бе взет от тях )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Авг 2011 22:57
ей тече conference call-a в момента, очаквайте новини за Бетата ето лайв стрийм http://www.youtube.com/watch?v=IM9Ye_s6 ... r_embeddedPS. Цитат: The conference concluded with Mike Morhaime's words that they're aiming for beta sometime in the third quarter. With the third quarter concluding with September, that means that, likely at the latest, we can expect beta to begin within a little over a month and a half. Unfortunately, no firm date for beta or release was announced. The team is still planning on a game release before the end of this year. ^ i lol'd
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Авг 2011 23:40
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2011 01:21
-Stormrаge- написа: http://goo.gl/njgQY FUUUUUUUU защо по-точно се ядосваш?
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2011 11:45
Сякаш някога съм минавал предишните диаблота сам. Няма кво да стормРЕЙДЖ-ваш, така е по-добре.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2011 12:12
The Chameleon написа: -Stormrаge- написа: http://goo.gl/njgQY FUUUUUUUU защо по-точно се ядосваш? Пример отивам на "пичка си лелина"... Отварям си лаптопчето и решавам да разцъкам продължението на една от най-емблематичните джитки от детството ми... И ко праим? Почвам се катеря по дърветата да хвана някой заблуден хот спот за да си save-на прогреса ли? Или да плащам за мобилен интернет при условие, че вече имам договор за WiMAX, но покритие разбира се има само в големите населени места... Само мен ли не ме блазни идеята баси?
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2011 12:32
може да не е веднага, но ще я кракнат и ще се изкара и оффлайн режим както наскоро се появи LAN за SC2
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Авг 2011 13:47
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Авг 2011 14:08
Stylized Corpse написа: може да не е веднага, но ще я кракнат и ще се изкара и оффлайн режим както наскоро се появи LAN за SC2 Ако ти се чака 1 година за lan, успех. А иначе offline режима на SC2 Blizzard сами си го кракнаха и го пуснаха.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|