Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 07 Авг 2011 18:37

Цитат:
Ами защото ще е лайно

Хареса ми как махна всичко могъщо от изречението. Така те искам! Това е по-разбираемо.

Винаги има опасност, да се провалят. Ако тройката падне под нивото на предхождащите я игри, може да се счита за провал, ама пък да се дават толкова прибързани оценки. Нямат особена, смислова тежест.

Видяхме как действа новият omni-blade, как ще модифицираме оръжия и в какви динамични околни среди, ще трепем гадовете. Това е достатъчно, за да се поддържа интереса на феновете.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 07 Авг 2011 19:14

DJ Cat написа:
Ами защото ще е лайно. Играта ще е експанжън на втора част, с почти нищо ново откъм арсенал, без едно ново умение, без реално засилени рпг елементи и статистики и без много нови персонажи, а главно от старите, които са посредствени и скучни, ако го кажа по-снизходително.

Мързели, искат само парички, а нищо не правят, а разчитат на името си. То само като ги видя какви са застреляни по-интервютата и ми става ясно.

Споменах ли че ще има мулти ? Направо като си чета поста ме е яд че щя и изтегля.

Личи си, че не следиш играта и само хейтваш. ME3 ще има засилен РПГ елемент. Например вече ще можеш да ъпгредваш всяко оръжие, което унищожава аргумента ти, че арсенала е празен. Нови умения също ще има, Омни Блейда веднага идва наум. Нови персонажи също ме съмнява да няма. Пък ако мислиш, че старите са скучни, значи не си играл предишните части. Айде марш от тука.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 20:05

Всъщност след Mass Effect 2 съм сигурен, че дори и BioWare да не направят нищо друго освен гол TPS със приличен writing, пак ще е добра игра която ще изиграя с кеф.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 20:09

Идиот. Кое е новото на оръжията, че има 2 нови и няколко ъпгрейда за старите. Да ти сера на новите оръжия. Така наречените нови умения, са ъпове на старите. Старите са тъповати да, но може би проблема е в мен, защото са ми предвидими и скучни, тъй като съм видял и изгледал доста повече неща от повечето дрисльовци тука.

Така да обобщим какво правят любимците ти - дават възможността за upgrade на уменията ( NO WAI), вкарват меле атака (уау доста на време нали), няколко ъпгрейда за оръжията и 1/2 нови персонажа + старите. Ехаа, почти колкото за едно длц на двойката....а не забравих че ще има и ''епична история''. Хаха.

Двойката се насилих да я изиграя, защото не беше никакво рпг, а знам едно 70-80 шутърче в трето лице, които са по-добри от МЕ2.

Единицата поне имаше рпг елементи и беше нещо ново за времето си, а двойката е един колосален провал в моите очи, който мислех, че ще забравя със завършека на епичната история на Шепърчо, а се оказа че тройката има кънтент колкото едно длц, няма и експанжън, ще я пробутат на full price и ще си пълнят гушите. Докато има овце, които купуват подобни лайна, ще си играем лайняни игри, докато свят светува.

Поне да си признаят че правят шутър, да се съветват с DICE колкото могат и да си направят поне един шутър като за накрая, а не да ми претендират с 60 реда текст и 15 ъпгрейда и 3 костюма за шепърд, че играта им е Elder Scrolls-а в бъдещето. Ай като правиш шутър го прави като хората.

Кирилицата по-добре да не се обажда, че като видя детско написаните му постчета, милото ще се разплача от смях колко е глупаво и наивно.

''Пък ако мислиш, че старите са скучни, значи не си играл предишните части.'' --хахах и какво толкова ти хареса в персонажите ? Че всеки е стереотипен и сме го виждали 1000 пъти навсякъде ? Ако не е това значи те блазни че са кухи и празни ? Не ? Може би ти е яко че всеки има дълбока драма в себе си, която нашия гей разрешава и след това са на hi hi ? Няма какво да ти обяснявам, не е като да мога да ти налея акъл с фуния. Безнадежно е, само мога да благодаря на бог, че не съм се родил ретард може би.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 20:50

DJ Cat написа:
trolololololo

Ти си един от хората, които мислят, че след изцепката с TOR и DA2 е готино да се хейтват игрите BioWare. Нови оръжия 101% ще има и мелее атака имаше в предишните части. За уменията не знам как си направил извод, че ще са ъпове на старите, имайки предвид, че за сега сме видели само скиловите на солджъра, а той никога не се е хвалил с големите си умения. Плюс това играга е край на трилогията, така че не виждам смисъл да се слагат много нови персонажи.
btw Обидите не те правят да изглеждаш голям, а по-скоро като дванайсет годишен малоумник.
Spoiler for :
lol за първи път от много време ми се случва да защитавам игра

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 20:55

Прости си като гъбено семе честно. Хората казаха, че няма нови скилове, а ъпове на старите. Ма кво се занимава, кат ви харесва си играйте пумията, ваша работа. Няма да си губя аз времето.

Профил

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 07 Авг 2011 21:24

По-скоро щеше да бъде провал ако я бяха подготвили за края на тази година, но ми е интересно това с dlc мултито как ще се развие самата игра, въпреки че такива драснични промени никак не ми се нравят.

Djcat ясно ни стана колко си "компетентен" и колко "разбиращ" се водиш :lol: :lol: сега що не спреш да се правиш на интересен като някой който са го зарязали и се опитва да изглежда като този който е зарязъл.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 07 Авг 2011 21:49

DJ Cat написа:
Само не ми се прави на много отворен пикльо.

Порасни.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 21:51

И вкарай малко акъл в таз твойта чутура.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 23:43

А бе не че нещо, ама котката е прав :roll:
Вие трябва да пораснете. Достатъчен е един поглед в миналото за да се види колко не-иновативни и безидейни са вашите любими нови байоуерски "рпг"-та.
Какот беше казал един мъдър човек-рпг-тата се превърнаха в онзи жанр, който играят децата и се смеят на феновете на шутърите. А всъщност двете не са много различни.
Изборът на реплики не прави една игра RPG.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2011 23:52

Kaкво им обясняваш.... Аз мога и Gears of War да изкарам РПГ, ти играеш ролята на Финикс, имаш съекипници, има си кътсцените и история. Еми честито имате още едно РПГ в списъка да изиграете.

За Dead Space пък да не говорим, там вдигаш оръжия и умения.......то сигурно е хардкор рпг вече.

Профил

Аватар
В момента играе: Шах
Публикувано на: 08 Авг 2011 01:40

DJ Cat написа:
Kaкво им обясняваш.... Аз мога и Gears of War да изкарам РПГ, ти играеш ролята на Финикс, имаш съекипници, има си кътсцените и история. Еми честито имате още едно РПГ в списъка да изиграете.

За Dead Space пък да не говорим, там вдигаш оръжия и умения.......то сигурно е хардкор рпг вече.

Новата генерация RPG-та е удобна, забавна и ефектна - Mass Effect 3.
Dead Space е екшън с RPG елементи. Който не го е разбрал, да чете и да се учи от мен. Всеки допуска грешки, но ако и аз започна да го правя, България няма да има статута на цивилизована държава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 02:49

Бате Бойко написа:
Новата генерация RPG-та е удобна, забавна и ефектна - Mass Effect 3.
Dead Space е екшън с RPG елементи. Който не го е разбрал, да чете и да се учи от мен. Всеки допуска грешки, но ако и аз започна да го правя, България няма да има статута на цивилизована държава.

Нов трол? Предполагам ти си човека с суматите регистрации. Hitler, Сталин, Bobby Kotick, Митьо Пищова и т.н.

А относно ME3. DJ Cat, не ми излизай със същия довод с който сме свикнали да храниме Call Of Duty. Играта няма да е баш същата като 2-ката, въпреки, че Маss Effect e поредица която не подлежи много на промени. Още с първата игра уцелиха джакпота, с 2-ката изгладиха допълнително нещата, и сега последната се надяваме просто да завърши историята. Нека ти задам такъв въпрос, опакваш ли се, че всеки нов летен блокбъстър е един и същ, много експлозии, готини мадами, бързи коли, и много CGI? Не нали, щото тфа работи, публиката това обича да гледа. По същия начин е и Call Of Duty, и Mass Effect. Защо да променяш нещо което знаеш, че работи?

Профил

Аватар
В момента играе: Шах
Публикувано на: 08 Авг 2011 03:35

Нямам нищо общо с горе-споменатите хора. Целта ми е да бъда ваша насока и идеал. Обиколих много български форуми, като този на ForPlay и TeenProblem, но не намерих интелектуален капацитет, който да мога да увелича.

В този форум, обаче, ставам свидетел на много голямо разнообразие от мнения, макар и некомпетентни. Тъй като вие, младите хора сте бъдещето на България, аз не мога да пропусна възможността да бъда ваш Гуру и да ви науча на това, което знам.

Ще следя тази тема и ще поправям грешките ви, но искам да отбележа един от големите минуси в мисленето на някои хора тук:
Не можете да гледате глобално и стратегически на нещата. Не можете да приемате промяната. Много хора се съмняват в моите политически умения. По същият този начин, се съмнявате и във все още умелите похвати на Bioware, да правят качествени игри. Бъдете по-положителни и няма да съжалявате!

Подразделението на форума - "Форумни войни" е много пропаднало място за изказване на мнение. Ще ви бъда благодарен, ако не влизате там! Няма нужда да бъдете форумови воини или рицари. Аз вече съм заел тази роля.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 10:24

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 10:59

->Изход<- написа:
Достатъчен е един поглед в миналото за да се види колко не-иновативни и безидейни са вашите любими нови байоуерски "рпг"-та.

Добре, че не разчитам на една игра да е иновативна за да я играя, иначе щях да изигравам по 2 игри на година.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 11:47

Video Game Serious Bluishness!
No Fun Allowed! :banli:

Профил

Публикувано на: 08 Авг 2011 14:06

Умират ли RPG-тата?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 15:16

Draksis написа:

JRPG-тата изчезват. WRPG-тата стават на шутъри и екшън адвенчъри. Само не проумявам от кога Mass Effect и Dragon Age са сред най-големите RPG франчайзи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 15:36

Силните на деня.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения