Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Процесор или Видео карта
Публикувано на: 08 Юли 2011 14:18

Здравейте .Не знам къде е проблема в цялото нещо . Имам два компютъра - лаптоп и компютър . Играта Black Ops (Bo) на лаптопа тръгва , но сече. Изиграва се малко и спира . Може и да ресна мисията . На копютъра -пък въобще не стартира . Тя стартира , но забива . Дори на менюто като сто - и там забива . Странното е , че конфигурацията на копютъра ( AMD Athlon 64 x 2 Duo Core Processor 3800 + 2.00 GHz, 3.25 GB of Ram) e почти като на лаптопа ( Intel Core 2 Duo T6500 2.1 GHz , 2.10 GHz , 3.00 GB of Ram). Modern Warfare 2 н компютъра върви беюз засечка. Не съм я пробвал на лаптопа , но сигурно няма да има проблеми . Къде е проблема? Знам , че компютъра не е най - новия , но всички игри , които съм играл е нямало проблеми .Интернета , който е на компютъра е 10.00mbs , а на лаптопа - някъде да 2 mbs.

П.С. Съжалявам , че правя реклама на компютрите , но няма как да ми помотнете , ако не покажа какво имам

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Процесор или Видео карта
Публикувано на: 08 Юли 2011 14:29

Zuzko написа:
П.С. Съжалявам , че правя реклама на компютрите , но няма как да ми помотнете , ако не покажа какво имам

:arsehle: ахахаха как как яко фейлваш, никва реклама не правиш. Нормално е да си кажеш характеристиките на PC-то когато искаш помощ за нещо. Дори и да си развяваш супер PC-то наляво и надясно за щяло и нещяло както iddqd прави, пак не е против правилата на форума. :lol:

А иначе по темата, кажи си каква ти е видеокартата на лаптопа и на PC-то.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2011 16:06

Мисля че тази тема вече си я пускал във форума на ХардуерБГ. :D
Може и да се лъжа....
Но, процесора е много слаб. Ако погледнеш минималните изисквания, играта иска процесор AMD с 3 ядра. :D Не че не върви и на 2, но твоя е слабичък.

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
Публикувано на: 08 Юли 2011 17:08

thewhitestig написа:
Дори и да си развяваш супер PC-то наляво и надясно за щяло и нещяло както iddqd прави, пак не е против правилата на форума. :lol:

Моят идол.

Harcort написа:
Майкрософт е измислил компютъра брат

Профил

Публикувано на: 08 Юли 2011 17:14

Да, заради процесора е. Разбирам, че MW 2 ти е вървяла, но Black Ops е доста по-зле оптимизирана. Пробва ли да сложиш всички графични настройки на low/off?

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
Публикувано на: 08 Юли 2011 17:21

Stun Damage написа:
Да, заради процесора е. Разбирам, че MW 2 ти е вървяла, но Black Ops е доста по-зле оптимизирана. Пробва ли да сложиш всички графични настройки на low/off?

Ако ти е шитав компютъра наистина пробвай да намалиш графиките на минимум,изтегли си Advanced System Care 4 и Game Booster също.
(Препоръчвам ти намирането на key-ове,защото ти дават повече опции да си забързаш компютъра)

Harcort написа:
Майкрософт е измислил компютъра брат

Профил

Публикувано на: 08 Юли 2011 19:10

Всичко съм сложил на low. Дори резолюцията е на 800/600. Забравих да кажа , че на BO единствината карта , кота ме пуска в multiplayer е Nuketown. На другите карти зарежда да край и ме дисконектва.

Профил

Публикувано на: 08 Юли 2011 19:54

В такъв случай не мога да ти помогна. Можеш да пробваш с програмите, които Пор посочи. Ако и с тях не става, просто ти трябва по-мощен процесор.
П.П. На nuketown сигурно те пуска защото е най-малката карта и процесорът ти само за нея смогва. Ако поне там е играемо, можеш да поцъкаш. Има много сървъри само на Nuketown.

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 08 Юли 2011 19:55

не знам може и да е софтуерен проблема преинсталирай си windowsa

Профил

Аватар
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
Публикувано на: 09 Юли 2011 14:56

Щом на интелския процесор върви значи боклукът АМД го фъргаш през джама. :lol:

А сериозно (горното беше бъзик, но само донякъде) - пробвай да преинсталнеш Уиндоуса, да си туриш по-нови драйвери за видеокартата и да инсталнеш директхикса, който върви с играта. Също така преинсталирай и самата игра - имам игри, при които преинстал на играта оправя много неща, вкл. и насичане.
Ако не се оправи - виж дали вентилаторът на видеокартата ти върти така че да не можеш да му видиш перките. Ако не върти или пък върти така че да му виждаш перките - хващаш видеокартата под мишница и отиваш да й смажат вентилатора. Същото важи и за вентилатора на процесора. И на тоя принцип (принципът на елиминацията) можеш с почти 100%-ова сигурност да определиш дали е хардуерен или софтуерен проблемът. Мога още много да изброявам какво да проверяваш, но тази жега не се отразява добре на мисловните ми процеси и ме мързи да мисля и пиша повече. :lol:

Профил WWW

Публикувано на: 15 Юли 2011 09:49

Да попитам може ли да се вземе по добър процесор до 200 лв за компютъра ?

Профил

Публикувано на: 01 Авг 2011 20:39

Не, бе.
Преди да си купиш нов хардуер, я изтегли пач-а за Блак Опс за ПК.
Казват че оправял ниския ФПС.
Ако това не стане, просто си купи нов процесор. Разбира се, щом си почнал с АМД си остани с АМД понеже дъното ти може да не поддържа и интел

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com