Има ли тук някои да зане дали за ссд диск е по добре да е AHCI или ide контрола? Четох че AHCI било за ссд по яко и се вкарах в ебаси филма да ровя в регедита на уиндоуса да изключва иде контролите после да слагам AHCI от биоса и се инсталриа така AHCI , но като направих бенчмарк се оказа че по бавно работи от старото IDE. После пак яко регистрита за да върна иде контрола. Та сега не знам имали ли сте подобен опит.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Lucio_Wagner
В момента играе: Heroes IV
Заглавие: Re: AHCI или IDE
Публикувано на: 22 Юли 2011 13:06
AHCI е по-яко
___________________________________ Всичко в света е относително
iddqd
Публикувано на: 22 Юли 2011 21:31
Лично при мен работи по-бавно с ссд то ми. На менчмарка на уиндоуса изкарвам 7.2 под IDE и 6.7 или по-малко под AHCI. За това си смених драйвера отново на IDE. А ужким наистина трябвало да е по-яко.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Очевидния ти избор тук е двуметрово дилдо. Само недей изведнъж си го натиква, че ще си разпориш гъза и баща ти после ще бъде недоволен, че му правиш номера на негова територия.
iddqd
Публикувано на: 24 Юли 2011 13:11
Горкото момче, или момиче. Хич не му е лесно.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения