Автор |
Съобщение |
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 26 Юни 2011 22:09
Тази игра за сефте я виждам и чувам за нея..... А наистина битките изглеждат доста дорбе направени.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 26 Юни 2011 22:25
По-добре късно, отколкото никога(рано ). Изглежда свежа.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 26 Юни 2011 22:33
Да купих я за 7 лева от Озон. Ебаси далаверата сега ще кача още някое клипче да видите щото такива неща не сте виждали. http://www.youtube.com/watch?v=hTRncXcbAu0 Ето първия по-дебел в играта
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 27 Юни 2011 09:23
Има много по трудни боеве от тоя дебелия.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 27 Юни 2011 12:43
Е аз съм я превъртал. Последния бой с фадър-мадър е най-труден.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 28 Юни 2011 15:36
Хаха ето още едно дървено видео (не колкото това на SW де) на което играя на Rainbow Six Vegas 2. Забелязва се пубертетското желание да направя хубав клип и накрая нищо. http://www.youtube.com/watch?v=ixnuVFaQOzY
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 28 Юни 2011 15:46
Ми трябва да вкараш ефекти и някви преходи между кадрите за да стане хубаво. Можеби ако се научиш да работиш с афтърефектс ще стане яко, а не просто да слагаш изрязаните сцени една след друга. Даже на неста имаше лаудинг скриин.
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 28 Юни 2011 17:00
iddqd написа: Ми трябва да вкараш ефекти и някви преходи между кадрите за да стане хубаво. Можеби ако се научиш да работиш с афтърефектс ще стане яко, а не просто да слагаш изрязаните сцени една след друга. Даже на неста имаше лаудинг скриин. Знам ги косурите къде са, просто преди 3 години толкова съм обръщал внимание на нещата.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 18 Юли 2011 21:29
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 20:06
Днес поиграх малко ънриал и заснех някои фрагове. Направих им клипче набързо за това само 2 ефекта съм му сложил, но след като го ъплоуднах в ютуб качеството му падна зверски. Не знам как да го кавам друг път за да има яко качество в ютуб. Иначе ето клипа за всички Ънриал и Куейк маняци. http://www.youtube.com/watch?v=iR3zcnLwBok Също така които иска може да влиза с този сървър, безплатен е демек върви и без оригинален цд кей и има яко меле в него. Също така които иска да игаре с мен може да заповяда и в другите сървари ако има реален цд кей.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 21:13
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 21:22
iddqd написа: Днес поиграх малко ънриал и заснех някои фрагове. Направих им клипче набързо за това само 2 ефекта съм му сложил, но след като го ъплоуднах в ютуб качеството му падна зверски. Не знам как да го кавам друг път за да има яко качество в ютуб. Иначе ето клипа за всички Ънриал и Куейк маняци. http://www.youtube.com/watch?v=iR3zcnLwBok Също така които иска може да влиза с този сървър, безплатен е демек върви и без оригинален цд кей и има яко меле в него. Също така които иска да игаре с мен може да заповяда и в другите сървари ако има реален цд кей. Със Sony Vegas, става много добре HD-то и e лесен за ползване. Рендването отнема повече време, но си заслужава. Ето ти пример: http://www.youtube.com/watch?v=ZbS9ZxhZ ... ideo_titleА иначе и аз ще си пробвам късмета срещу !!!Идкюд!!!
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 21:23
*Изтрито от автора, поради голям FAIL.*
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 21:24
То не зависи ли само от кодека. Лично пи мен преди да го поста в ютуб всичко си изглеждаше много бистро, просто беше 2 гб файла и в ютуб са ми го смачкали. Ти каква компресия си ползвал за това.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 21:30
iddqd написа: То не зависи ли само от кодека. Лично пи мен преди да го поста в ютуб всичко си изглеждаше много бистро, просто беше 2 гб файла и в ютуб са ми го смачкали. Ти каква компресия си ползвал за това. .MP4 - 720p, ама бая настройки се пипаха по тоя Vegas. Имаше едно видео с много добро обяснение на процеса, наречен успех Теглиш това: http://www.zamunda.net/details.php?id=262204&hit=1Няма да ти е излишно. http://www.youtube.com/watch?v=REiRPMLhfSoТова е обяснението и нахалникът, който ще трябва да изтърпиш, за да постигнеш успех Можеш да потърсиш и други източници, разбира се...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 19 Юли 2011 21:35
Е не мен така си ме устроива компресията, просто в ютуб го мачкат. Иначе заради много движение предполагам че изглежда по замазано. Само дето много тъмно стана, докато го сглобявах изглеждаше по-светло в програмата.
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 20 Юли 2011 08:27
Оръжията в UNREAL-a изглеждат зверски яко, направо ме изкушаваш да си я запиша.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 20 Юли 2011 09:12
Докато не върнат шестте ракети от единицата и многоцевния вариант на линк гън-а (Pulse Gun) няма да седна да я цъкам
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gameplay Клипчета Публикувано на: 20 Юли 2011 09:33
Serious Sam написа: Докато не върнат шестте ракети от единицата и многоцевния вариант на линк гън-а (Pulse Gun) няма да седна да я цъкам Хаха, за линк гън-а не може да няма някакъв мод, който ги добавя.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|