Автор |
Съобщение |
jolbars
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 04 Юли 2011 06:51
Много ти благодаря Serious Sam
___________________________________ JOLBARS
|
|
|
|
|
jolbars
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 07 Юли 2011 07:06
Подсетиха ме преди време за още една игра за която също искам да попитам дали някои си има на идея как се казва. Играе се с едно човече малко в стил EGYPT, което върви по едни кубове които пропадат след него и няма връщане назад целта е да стигне до края на тези кубове които винаги са в някаква форма, но така че да мине по цялата фигура.
___________________________________ JOLBARS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 07 Юли 2011 07:39
angelnenov1988 написа: Привет на всички. Искам да попитам за някоя нова и добра стратегия от типа на Warcraft III( с не много единици, но по-важното да е управлението). Давайте съвети, колкото повече, толкова по-добре. Благодаря предварително Supreme Commander Kohan 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 11 Юли 2011 10:56
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 15 Юли 2011 12:31
http://www.erepublik.com/en/referrer/traptukan еБългария е сред най-добре развиващите се страни.Регистрирей се, играй и помогни във войната срещу еТурция!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 15 Юли 2011 20:44
Е не можем ли да притиснем еРусия, еУкрайна, еБеларус, еЛитва, еЛатвия, еЕстония, еКазахстан, еУзбекистан, еГрузия, еАзербайджан, еКиргизстан, еТаджикистан, еТуркменистан, еМолдова и еАрмения и като ги притиснем, набързо да подпишат с еБългария договор за възкресяването на еСССР, като този път централна еРепублика ще бъде естествено еБългария и така еСССР начело на световния еПролетариат ще притисне и смаже еСАЩ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юли 2011 21:39
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 22 Авг 2011 20:48
Предложете некви игри(рейсинг, шутъри, може и други) да тръгват на тая кошница - Pentium M 2.0, 1,5 гиги рам, Radeon x300)
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 22 Авг 2011 22:24
Абе някой цъка ли още Global MU ?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 08 Сеп 2011 11:17
[url][http://bit.ly/pet08q/url]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 16 Ное 2011 22:37
Някой може ли да ми каже хубави MOOFPS за този ковчег ----> 1.6 GHz 512 MB RAM 128 MB Video. И ако може да се гледа през мерника (scope или там както се нарича). Играл съм Combat Arms и CS.
|
|
|
|
|
SalamanderR
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 21 Мар 2012 12:12
Някой играл ли е тази?
___________________________________ If a picture's worth a thousand words, I'll paint a thousand pictures.
Аз написа: Жени тук не виреят
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 11 Апр 2012 19:55
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
rado84
|
|
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 21 Апр 2012 02:45
Някой от тук играе ли Auto Club Revolution?
___________________________________ METAL FOREVER GTS German map: http://speederbg.wordpress.com/
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 21 Апр 2012 07:19
rado84 написа: Някой от тук играе ли Auto Club Revolution? Burada kimse yok oynar Auto Club Revolution
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 27 Юли 2012 17:58
Играете ли World War Online? www.worldwaronline.comИдвайте, че България е на 57-мо място, трябва ни подкрепление! България над всичко!
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 03 Ное 2014 01:07
Някои случайно да играе FIFA Manager 13 ? И питам специално за торента от Замунда, релиза на RELOADED. То и без това друг торент в Замундата няма. Тръгва играта и след като избереш лигата ме изхвърля. Кво ли не правих 5 години се боря с тоя торент като прасе с тиква, не става и не става. Кракове , слагам , махам - свалям се , дигам се . Четах коментари за играта, простотии по форуми. Някакви фиксове слагах , после ги махах. Не става и не става. Някои ако знае как се подкарва като хората тази игра, без да те изхвърля ? Моля да сподели. Освен това ми прееба , долната игра, резолюцията на Firefox-а. Направи ми буквите с мега дребен шрифт. И то буквите само на менютата. И не ми казвайте че това се оправя с: Изглед - Мащабиране Защото не се оправя така. На дърти години да не мога да се преборя с една игра, много срамна работа. И искам да си я кача само за да играя с Лудогорец Имам качени FIFA Manager 12. Но там състава на Лудогорец е: - 1. Асан Мухамедов - 2. Жерард Депардьо - 3. Мусака Дембеле - 4. Бишенте Лизаразу - 5. Горан Балкански и т.н. Супер тъпо е да се пусна с тоя състав
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 03 Ное 2014 10:56
abe ti аваре li si 4e pi6e6 v temi ot 2004-ta godina?
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 03 Ное 2014 13:56
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 03 Ное 2014 14:32
Нищо бе, тя тая тема беше висящата тема отгоре на раздела, няма лошо за кратко поне пак да си е там. Друго е, като си има една постоянна тема отгоре. В тоя ред на мисли аз тия дни пукам Quake и Quake 4.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|