Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Тренирате ли нещо и какъв спорт?
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:13

Ми явно изобщо не се движиш и за това не ти се отразява. Ако почнеш да се движиш и качиш 10 кила ще усетиш тежеста им. Ако си седиш и ядеш няма много да се измориш дори и 100 кила да качиш. Бързината на яденето ти дори може да се вдигне при качването на кила.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:24

Ако имаш предвид че не тичам, че не ритам топка и т.н. - прав си, много рядко го правя. За сметка на това по 2 часа всеки ден ми минават в бой или борба плътно, и там не ми пречи :P Когато не мога да тренирам обаче много бързо качвам излишни кила, явно си ми е ген.

Пък и за бързината на яденето вярно казваш - колкото по-мазен си, толкова повече лептин се отделя от липоцитите, толкова повече пада чувствителността към него, толкова повече ти се яде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:31

Е какъв бой без тичане бе? Бой без тичане не става.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:32

Става, става :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:37

Става зле. Ако искаш да биеш яко тупаници и шутове и да си раздвижен по ринга и да имаш въздух си трябва тичане. Ако не тичаш ще те ударят няколко пъти и въздуха ти ще свърши. Ако искаш да се биеш яко рябва да се грижиш за тялото си много. Тиане, коремни преси, лицеви, лостове, скачане дори малко щанги това всичко е задължително. После си измисляш сам допълнителни упражнения за кардио и сила.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:49

Какъв ринг бе момче :lol: Аз на ринг не излизам (според мен е гейско, бойните изкуства деградират поради това), ти може би. Но надали, по-скоро тия работи са ти навряни от някой неетичен треньор, или от филмите, или от състезанията, не ми казвай че си се сбивал на улицата и смяташ че изброените от теб неща играят кой знае каква роля. Пък може и състезател да си и опита ти до това да се свежда, нека си тренираме за кеф и да не се обясняваме много-много кое как :) Хайде живо, здраво и безаварийно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 01:06

Да сбивал съм се и на ринг и на улицата. На ринг разбира се, че ми помага както и на улицата. Само разликата е че на ринг ми помага всичко това срещу един човек, а на улицата ми е помагало срещу 10 на куп. Ако нямам развита физика и се сбия с много хора на куп ще се свия още след първия удар. Когато си развил физката си добре ударите в корема не ги усещаш а ако вратът ти е здрав и си наведеш ченето и дигнеш гарда ставаш като танк. Ако ти е слаб корема и вратът и се сбиеш срещу много хора няма да имаш физика да понесеш ударите им колкото и да са некадърни и няма да имаш двигателна култура да се оправиш в мелето. Тъпо е да кажеш голям боец съм, ама на ринг не съм излизал. Излез или те е страх?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 01:07

аха, ок :) разбрах

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 14 Юли 2011 23:55

шахмат, покер, футбол,

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2011 00:31

Фитнес, лостове, тичане, тенис.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 15 Юли 2011 01:00

Brick Top написа:
Фитнес, лостове, тичане, тенис.

Word.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 15 Юли 2011 06:45

Леле, кви биячи имало у форума - с 10 човека се сбивали наведнъж и ги пречуквали от бой... Брех, мама му стара, Чък Норис май има сериозна конкуренция :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2011 14:59

тъй

преди тренировка се яде, може да е нещо малко, ама ще се насилиш. освен това ако много ти липсват сладките неща по време на диетата, сутрин може да си хапваш по малко.

пича с болките в прасците - разтягай и загрявай добре преди да почне бягането+по-удобни обувки. с кец не се бяга

идяде, възможно ли е да си толкова тъпо парче, кажи ми?
хем от една страна казваш някои доста верни неща, които могат да свършат работа на някой, хем в следващия пост се осираш брутално. наистина, намали тревата.
пича ти разправя, че бил борец, ти му викаш без бягане не става бой. ти нормален ли си? разбирам, че като си 60 кила, си понаправил релеф и се чувстваш добре. ама да тръгнеш да ми разгъваш теории как блъскането е нещо тъпо и неползвотворно ако се занимаваш с бойни изкуства, гледайки нещата само от твоята камбанария, ти е доста трудно. обясни ми защо в такъв случай всеки един спорт е свързан с увеличаване на физическата сила?

и после, тука ми направи впечатление, че пак се насочвате към темата дали за бойните изкуства теглото е без значение. обясних го по-рано, не се мъчете да мислите. и при боксьорите, и при каратистите, и при лекоатлетите ни нареждат по тегло. щото дебели спортисти няма тегло=мускули=сила(ако си сериозен разбира се).

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 18 Юли 2011 16:45

+1
Те не случайно категориите са през 5-7 кг :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2011 17:59

http://www.youtube.com/watch?v=X7tTTDJc_WI ето виж приемрно без категория тука, то си личи кои бяга и кои блъска от тия. Също така дебелия е бил световен шампион на к-1 а малкия не е бил никакъв шампион и това е мач супер тежка срещу лека категория. Както видаш еидн хубав удар и категорията няма значение, а по тежките са бавни и по нескопосани, освен че се изморяват по бързо.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 19 Юли 2011 18:21

Но за разлика от тея 2мата в клипа на iddqd, вие никога няма да участвате в такъв двубой на ринг и със рефер. Най-много да ви скочи някой в някоя тъмна уличка. А обикновено тези които скачат по хора в тъмните улички са едри, големи, с мото "без бодеж няма растеж" и iddqd с неговите си 60 кила ще изсере полвината от теглото си в гащите още щом го види. Размера има значение. ГОЛЯМ > малък. Специално за тоя клип тоя тънкия цял мач нищо не направи и накрая по късмет му вкара тва коляно.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2011 18:39

Реално тоя по-тежкия се бие по определени правила, ако не ги спазваше щеше да събори противника си на земята, а от там вече е лесно...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2011 19:00

Цитат:
Но за разлика от тея 2мата в клипа на iddqd, вие никога няма да участвате в такъв двубой на ринг и със рефер.
Братле стотици пъти съм се бил на ринг и с рефер и с сичко. С трениор де тои играе ролята на рефер. Почти винаги се бия срещу огромни хора над 100 кила така съм свикнал и точно за това ти казвам че няма значение килата от личен опит. Бия почти всичките си приатели а те висчките са повече кила от мен. Моя приятел с които тренираме всеки път ходиме тичаме набираме се и се биеме е 120 кила 2 метра някаде сигурно едната му ръка тежи 20 кила и като ме удря пак нищо не ми прави понеже съм много тренирал. Тои ако е тренирал приемрно 3 години аз съм тренирал 10 и неговите тренировки са по кратки понеже по-бързо се изморява и аз мога да изстискам 3 пъти повече от тренировка понеже ги правя по дълги и по на бързи обороти. Ти ако си някв огромен без плочки на корема ще ти бия един ляв ъперкът в черния дроб и ще се насереш. Това често го правя олямиа човек не може да прикрие туловището си зад рацете си и е доста по-удобна мишена има много точки кадето може да удариш без тои да ги покрие, докато като си по слаб доста по трудно те целят по слабите места.

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2011 22:06

Я кажи за онзи път, когато беше претрепал двуцифрено число фенове на Миньор Перник във влака, или не-тогава използва специална тактика :idea:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2011 22:21

Тактиката е най-важна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com