Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Traktor scratch pro
Публикувано на: 13 Юли 2011 18:19

Здравейте,
Изтеглих си въпросната програма. Малко ми беше мъгливо как се работи с нея. Гледах клипове в ютуб и горе долу разбрах как стават нещата. Само че, тук идва проблема. Не мога да си настроя и пусна Crossfader-a, това дето всъщност смесва песните. Някой работил ли е с въпросната програма и може ли да ми помогне? Благодаря много предварително! :)

Профил

Заглавие: Re: Traktor scratch pro
Публикувано на: 13 Юли 2011 23:56

Миксирам повече от 2 години вече с нея, ама трябва да ти пиша до утре как точно се работи, особено ако нямаш никаква идея какво значи мискиране. За да ти спестя това: отиди във форума на djvibes.org, секция DJ дискусии, там има бая полезна информация. Почваш да четеш, да пробваш и т.н. На мене ми отне повече от половин година да свикна с нея, въпреки че имах 3 години зад гърба си с VDJ.
Иначе за Кросфейдъра, какво точно искаш да му пуснеш? Просто си го плъзгаш наляво-надясно, има отстрани бутони за стъпково смесване, а също така и за включване на автоматичен преход. А ако съвсем го няма кросфейфъра по принцип - цъкаш горе от падащото меню 2D Int. Mixer

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2011 08:42

Благодаря за бързия отговор! Ами аз имам представата как се миксира, но просто не мога да опитам - левия дек не се чува, а аз си го обяснявам с това, че просто слайдъра на кросфейдъра го няма и не мога да смесвам двете песни. Аз сега съм си на 2D Int. Mixer. Прилагам скрийншот.

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2011 12:55

Ясно. Значи даваш на File -> Preferences -> Output Routing и после на Mixing Mode цъкаш на Internal бутона. Сега както си е в режим на външен миксер и само се виждат нивата на звука, а Internal режима е за работа с мишка или евентуално контролер.

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2011 15:07

Благодаря много! Стана! Ама сега пък звука изчезна... Леле аз съм тотален noob.. Проверих, не е проблема в колоните, а ми нещо на програмата не съм направил като хората.. На какво може да се дължи? :IMNOOB:

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2011 17:16

Някъде в това меню отдолу има Output Monitor - даваш за ляв и десен канал двата моно канала на звуковата ти карта (нещо от рода Output 0 и Оutput 1 трянва да са)

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2011 22:01

Ехее, стана! :) Благодаря наистина много за всичката помощ! :) Сега започвам да пробвам! :)

Профил

Публикувано на: 01 Май 2013 10:35

Здравейте искам да попитам аз работя с Трактор от няколко дни и въпроса ми е как мога да запиша на декстопа микс направен чрез трактор.Ще ви съм много благодарен ако пишете. 8) :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com