Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Heroes 6
Публикувано на: 12 Юли 2011 22:46

Само искам да се сетиш че това е бета. Билда сигурно е от 2-3 месеца, щом е и closed. Недей бърза със заключенията, да не стане така че играта ще ти хареса много. Иначе за визуалното изменяне на градовете, да не мислиш че ще си останат така нещата. Това е Бета. Не е демо. Не е ритейл. Не е последен стадий на бетата. Кой знае каква версия е изтекла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 23:03

Glamour, съгласен съм напълно с всичко дето каза, но на тоя етап нямах много време да разцъкам обстойно бетата. Затова нямам кой знае какви впечатления от скиловете и магиите. Но може би това с градовете беше най-големия удар и за мен. Първо мислех, че така изглеждат като са още без fort, или нещо от сорта, но - брада. :lol:

DJ Cat, не е ''кой знае каква бета'', щото си я пуснаха официално като closed beta. Демек, не е като едно време дето изтече алфата на първия Сталкер и нямаше нищо общо с играта. Искрено се надявам да си прав, де, но тия неща се знаят и от преди - за ресурсите, например.
Това с градовете 100% ще си го оставят така, освен ако не писне целия интернет и не тръгнат петиции, въпреки че файда от тия неща до сега не съм виждал.
Пък и като играта излиза септември - не е като да има много време за промяна. :(

Ще видим.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 23:40

Няма хубави градчета в които да си строиш разни сградички ида ги гледаш как красиво се разрастват ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 23:53

За жалост и ресурсите, и town screen-a и всички минуси които изброих са си част от Heroes 6 и така ще си останат. По-скоро се надявам на някакви модове или нещо подобно, креативни фенове на Heroes ги има много.
Както казах надявам се да компенсират с интересна кампания и история, все пак е Heroes, недостатъците някак си ще го преглътна.

iddqd написа:
Няма хубави градчета в които да си строиш разни сградички ида ги гледаш как красиво се разрастват ли?

То че има градчета и сградички има, ама са направени изключително некадърно в един малък грозен прозорец. И така като гледам доста нискобюджетно изглеждат:) Когато се построи сграда не се появява, няма никаква анимация и картинката си остава същата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:00

Надявах се че щото е бета ограничена в развитието са само 3 ресурса, сега от вас разбирам че не е така :roll: еми... все пак още не бих коментирал на тоя етап :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:02

Е да де идеята ми е няма така да се появи таверна в градчето ти и после магическа кула приемрно? И всъщност това което го има 3д ли е? Вярвам че ако няма такова нещо просто още са нямали време да го направят защото направата на тези неща изисква време и може да го направят напред. Иначе ако не се вижда развитието на градеца в които да си слушаш хубава оперна класическа музика и да се наслаждаваш на красивата гледка просто ще е ужасен даунгрейд на поредицата. Абе ресурсите ги заеби всъщност когато са по-малко е по-лесно да се направи баланса на картите и да е по уравновесено всичко. Верно мен си ме кефеше якото ресурси и да се налага да строя маркети и да търгувам, тук явно това ще отпадне пак е гадно, ама да няма яки гледки с класическа музика в градовете просто това не е хуроуззз

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:17

Картинката е 2D, построиш ли някаква сграда - не се появява. Те и сградите са доста малко всъшност. Поне музика ще има за всеки град.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2011 00:24

Е за кво ми е музика като няма кво да му се гледа на градът. И да не е 3д пак е яко стига да е много качествен 2д арт в които да се появяват сградите както в хироус 3 приемрно.

Профил

Публикувано на: 13 Юли 2011 14:47

Ако е така както казвате явно играта ще неква пародия на поредицата,
или поредния опит да направят от нищо нещо, имам предвид от ниско бюджетна
продукция да направят хит - за съжаление това със постни и некадърни идеи не става.5-цата и тя не беше кой знае какво, но кагато си пуснех флмчето със замъка отвътре със въртящата камера и със всички построени сгради в него и музиката, се изкефвах максимално :)
А и друго да ви питам - искам да си сложа да кажем някое от тези филмчета като скрийн сейвър, от 5-цата със вътрящия се вътре замък, някой да знае откъде мога да си ги дръпна или как да го направя ??
10х предварително :))

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2011 12:11

Има демо по тракерите. Я кажете дали са пооправили ситуацията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2011 12:45

и аз чекам некой това да ми каже

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2011 13:48

Бахаха и аз хич не обичам да слагам бети или демота.

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 19 Авг 2011 08:50

Дръпнах го снощи и днес след бачкане ще я видя... това с Conflux системата изглежда готино пък ще видим може и да си заслужава 70 лв. като излезе пълната версия/ако демото ме грабне разбира се/

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2011 12:29

Прекалено орязана ми се струва за Хироус игра. Не че съм я пробвал де.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 03:32

каква е тая conflux система ?

иначе до момента ( 4:30 сутринта ) играхме хотсийт с братчеда и се разбихме
играта има потенциал, има няколко нови интересни идеи и зарибява
арта е готин, отдалечили са се от малоумния картуун стил на петицата

некрополиса е имба, обаче, не ми се мисли ако накрая в пълната игра го оставят така :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 09:35

Много си ме кефи игричката, това че не се показва градчето малко дразни наистина, но арта, дизайна, стила и цялостната атмосфера са яката работа. Мен лично след тройката, тази най-ме кефи. И за мен скил системата е много добре направена. Цялата игра ще я строша от игране.

Инферното ги направили някакви слаби, да еба мамата им гадна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 11:25

Не че са толкова слаби, ама haven и necro с това хийлване са доста имба. Иначе всяка раса има по едно доста безсмислено и слабо чудовище. Колкото пъти играх инферно, винаги кучетата заминаваха у всяка битка. Същото е с харпиите при стронгхолда, примерно.

Някъде да има map editor ? Или други карти ? Че тая ми писна още в бетата :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 11:51

Кучетата наистина са слаби, но ако ги играеш добре, могат да помогнат доста. Примерно в битки, които са ти трудни ги пускаш напред да обират демиджа, но в по-лесните не ги мърдаш изобщо, а онея ебаняци с камшиците ги буташ леко напред, колкото да вардят кучетата и кастърите ти. Просто кучетата идват по малко и ако ги ръгаш напред всяка битка, мрат бързо наистина. Обаче съм сигурен, че на по-напреднал етап, ако имаш много от тях ще танкват стабилно. Играл съм само инферното, не знам за другите раси и тези харпии, ще ги видя днес.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 14:12

еми аз все ги вардя кучетата, не ги ръгам напред, ама всичко бие по тях и така :D
тия първите на инферното ( demented ? ) са доста яки за 1-ви лвл юнит, правят коптор

ей ся циклих до край картата, успях да направя свинщина и масовка с некрото, нема спирка

със Sanctuary нито един път не съм играл, нямам идея кви са ... смеска м/у конфлукс и азиатска митология :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 19:56

Не съм играл този хироус, ама ако имат яко дефенс и слаба атака кучетата е оферта да ги бият. Ако пък имат силна атака и слаб дефенс трябва да ги пазите. При сичко обстоятелства щом ги бият трябва да им каствате магии за защита. Ако са начален юните значи трябва да пускате магия която качва точките дефенс, а не такава която да качва процента на дефенс поне в началото докато дефенса на героя не е голям.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com