Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:22

DJ Cat написа:
За мен двойката не беше никакво РПГ, а като разбрах че под ''увеличаване на типичните рпг елементи'' са имали в предвид, че уменията ще могат да се ъпват....Колкото Dead Space 2 беше РПГ...

Целта на RPG-то е да почувстваш това което чувства героят ти(наполовина, разбира се). Събирането на предмети, вдигането на нива и т.н., са само допълнения към главната концепцият. В това отношение, DS и ME, се справят отлично. За кой ли път се казва това... Самото име напълно описва жанра.

Цитат:
Дан, по-леко и ти бе... знаем, че си почитател, ама стига с тия фенбойски изцепки вече.

Идеята ми беше, че доброто произведение, ще е добро под всякаква форма, стига да е полирано добре.
Жалко че Матрицата, Властелинът и Стар Трек нямат достойни гейм-заместители. И трите си плачат за претъпкани с екшън игри на годината :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:28

Абе не ми обяснявай простотии, мога да си преведа Role Playing Game. Въпроса е че с такива клиширани лайна, мога да ти докажа че 70 процента от игрите са РПГ-та. Искам си Sci Fi RPG като първия ефект, а не безмозъчен шутър с диалози и кътсцени. ( които са даже не достатъчно)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:33

Danivanov написа:
DJ Cat написа:
За мен двойката не беше никакво РПГ, а като разбрах че под ''увеличаване на типичните рпг елементи'' са имали в предвид, че уменията ще могат да се ъпват....Колкото Dead Space 2 беше РПГ...

Целта на RPG-то е да почувстваш това което чувства героят ти(наполовина, разбира се). Събирането на предмети, вдигането на нива и т.н., са само допълнения към главната концепцият. В това отношение, DS и ME, се справят отлично. За кой ли път се казва това... Самото име напълно описва жанра.

Да, направо ми писна да повтарям във всяка тема за РПГ игра какво всъщност означава РПГ. Ама не, ако няма пиене на колби, 35000 магии, 80 вида различни брони, инвентар, то тогава играта не е РПГ, а е обикновен шутър.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:37

DJ Cat написа:
Абе не ми обяснявай простотии, мога да си преведа Role Playing Game. Въпроса е че с такива клиширани лайна, мога да ти докажа че 70 процента от игрите са РПГ-та. Искам си Sci Fi RPG като първия ефект, а не безмозъчен шутър с диалози и кътсцени. ( които са даже не достатъчно)

Да де, ама жанрът не е добре дошъл. Ако вторият уичър беше като единицата, щях да бъда доволен. Ето това е игра, при която опростяването води само до лоши неща. Поне за мен.

Аз казвам какъв е замисълът. Всичко останало са изкривявания, с цел - да се различава от другите жанрове... по някакъв начин. Диалоговата система е достоен показател, по който се отличава, ама класическите RPG елементи(като при Gothic) се изтъркаха.

Кътсцените са си достатъчно, моля ти се. Това е завръзка на историята. Може само да се правят заключения.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:52

Вторият вещер бил опростен -> :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:56

Ами не знам какво точно е имал предвид, че е опростен, но си е факт, че второстепенните куестове във втората част не стават за нищо. Първо са супер малко на брой, второ са мега безлични. В първият вещер си спомням имаше възможност за начина по който да минеш страничния куест, имаше дълбочина на героите, състояха се от няколко части (като този, в който трябваше да излекуваш мъжа на една, който беше върколак). Само това ми липсваше във втория вещер.

Май това трябваше да го напиша в другата тема...... сега ще го копна и там.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 16:05

Aко втория Вещер е опростен и елемнтарен, то МЕ2 е игра за 6-7 годишни, която трябва да се цъка в кварталните клубчета барабар с ЦС и ГТА.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2011 16:59

IGN's Top 100.

Както и BioWare: Учим се от грешките си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 17:04

Толкова сигурно никога не съм се хилил. Пълна пародия. Някакви игри като Cut The Rope се състезават с други като Halo, който от своя страна се бори с Вещера, която е задмината пък от NBA. IGN са най-големите палячовци, вече официално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 17:05

Draksis написа:

Направо отделна тема си трябва за тая класация ама айде:
Demon's Souls на 100, след cut the rope :lol:
Heavy Rain преди Forza 3, God of War 3, Gears.
Borderlands преди Alan Wake, Bad Company 2.
Pacman:Championship Edition DX преди inFamous 2, The Witcher 2, Halo Reach.
Липсва Metal Gear Solid 4, игра на която IGN дадоха перфектна оценка.

Can't spell ignorant without IGN.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 17:58

Metal Gear Solid стана изключително скучна и банална. В началото й се кефех на PSOne и PS2, но след това я зарязах. Недостатъчно нововъведения... предполагам. И все пак е по-добра от Bad Company 2.

Bad Company 2 - Мултито беше зарибяващо, но сравнение с 1942(много по-старо заглавие) не може да става. Текстурите бяха отвратителни и управлението на превозните средства беше дървено. За игра в днешни дни е недопустимо. Физиката не беше достатъчно осъвършенствана.

Трябва една отделна тема, за да не цапаме тази.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 18:05

Bad Company 2 си е едно от най-добрите мултита - да кажем топ 10. Но виж има разни пумии, които не съм и чувал, а изпреварват култови заглавия. А първото място на МЕ2 - нига плийз.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 18:18

DJ Cat написа:
Bad Company 2 си е едно от най-добрите мултита - да кажем топ 10. Но виж има разни пумии, които не съм и чувал, а изпреварват култови заглавия. А първото място на МЕ2 - нига плийз.

Учуден съм, че не е на Black Ops :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 20:45

Danivanov написа:
Metal Gear Solid стана изключително скучна и банална. В началото й се кефех на PSOne и PS2, но след това я зарязах. Недостатъчно нововъведения... предполагам. И все пак е по-добра от Bad Company 2.

1) Става въпрос за Metal Gear Solid 4, на PlayStation 3. :?
2) Очевидно IGN не мислят така, след като са дали на играта 10/10, което е по-висока оценка от Mass Effect 2.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2011 21:19

Аз съм учуден, че въобще още правят такива класации.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2011 13:11

Ще се играе :)

Профил

Публикувано на: 04 Юли 2011 13:46

Спойлерът се отнася за алтернативните костюми на спътниците в МЕ3. Ако не искате да си разваляте изненадата, не гледайте.

Въпреки че трябва да споделя - Вега изглежда като СВЕТОВЕН грозник. :113:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:08

Какво е това надуто пуяче с гребенчето в металната броня?! Това ли ще е новият Jacob, тоест героят с най-тъпата история, който никога няма да взема с мен на мисия. Изглежда хипер малоумен. И има супер недоразвити крайници...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:10

Draksis написа:
Въпреки че трябва да споделя - Вега изглежда като СВЕТОВЕН грозник. :113:

Почти съм сигурен, че ще му сменят модела на мутрата. То дори гейовете ще писнат ако Вега е LI :lol:
Ама на мен ми се ще Ашли да има опция да си носи косата по стария начин. Не че е лоша така, но някак не е тя.

В тази връзка - и Джак ще е различна :lol: http://epantiras.deviantart.com/art/ME3-Jack-s-new-look-215733061?q=gallery%3Aepantiras%2F17057&qo=5

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:40

Този големия, мисля, че ще е новия герой, който обявиха Сандърс май, той ще е новия клас Hevy mele. Изглежда са решили да подходят с Ашли като с Миранда - секс секс и секс

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost