Дреболии обричат качествените иначе игри..

Нещата от живота

Какъв FOV предпочитате

90
9
56%
Под 90 (zoom in)
3
19%
Над 90 (zoom out)
4
25%

Общо гласове: 16

Аватар
thewhitestig

Re: Дреболии обричат качествените иначе игри..

Мнение от thewhitestig »

OhMyGosh написа:А клавиатурите, обратно на широкото възприятие, че НЕ стават за racing, всъшност са доста ефективни!
Напълно съм съгласен. Също така клавиетурата е доста ефективна и при 3rd person action-и fighting и тем подобни, обратно на възприятието че такива игри се играят най-добре с контролер. Лично мнение.
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Да играеш 3rd Person Action с контролер е достойно за китайско мъчение начинание ве :x
Трева в котенцата...
Аватар
Hurricane922
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness

Мнение от Hurricane922 »

Butters написа:Да играеш 3rd Person Action с контролер е достойно за китайско мъчение начинание ве :x
Брех и тва как го реши,аз щото съм превъртал gears of war,всичките части на Prince Of Persia и доста други игри с жойстик и беше доста по-добре отколкото с клавиатура,особено за принца
vanmx

Мнение от vanmx »

Butters написа:Да играеш 3rd Person Action с контролер е достойно за китайско мъчение начинание ве :x
Ей това е бисер. Все едно да кажеш същото за Street Fighter.
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

3rd Person Action и Fighting са две различни понятия. Иначе сега си цъкам Prototype с мишка и клавиатура, въпреки че имам контролер у нас и си ми е много добре. A който иска ограничено и дървено движение с гадния контролер - негова си работа. Никой контролер, колкото и да е модерен и не-знам-си-още-какъв не може да замени мишка+ клавиатура при екшъните.
Трева в котенцата...
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Tony Hawk не съм играл с контролер примерно, но немога да си представя колко по удобно може да бъде управлението от това с клавиетурата. Който е играл скейт игра с контролер, нека сподели мнение :)
Публикувай отговор