Mass Effect 3
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Re: Mass Effect 3
Така, де. Като съм задник, нека и последователите ми(учениците ми), да бъдат селски тарикати с зачервени очи.
Invasion клипа го бях постнал преди бая време, но винаги, когато го видя, и нещо ми прещраква отвътре.
"Докторе, вярно ли е, че ни обграждат стотици кораби?"
"Бих казал, че номерата им по-скоро обхващат хиляди."
"Значи това може да се приеме като акт на инвазия?"
"Ма вий луди ли сте бе, нема таквози нещо..."
Бива, бива слепота, ама това вече е малоумщина. И Съвета същата работа. "Докато не ми взривят крайниците, в Рийпъри не вярвам и туйто."
Тъпанари.
"Докторе, вярно ли е, че ни обграждат стотици кораби?"
"Бих казал, че номерата им по-скоро обхващат хиляди."
"Значи това може да се приеме като акт на инвазия?"
"Ма вий луди ли сте бе, нема таквози нещо..."
Бива, бива слепота, ама това вече е малоумщина. И Съвета същата работа. "Докато не ми взривят крайниците, в Рийпъри не вярвам и туйто."
Тъпанари.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Draksis написа: И Съвета същата работа. "Докато не ми взривят крайниците, в Рийпъри не вярвам и туйто."

Имаше във форумите на BW гласуване как трябва да умре турианският Съветник. 95 % гласуваха за опцията "Шепърд му удря главата до смърт в обшивката на Рийпър."
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=szjt3qXmU-w
Едно мое, неофициално трейлърче, породено от желанието да си поиграя със Sony Vegas(готин софтуерец).
Enjoy!
Едно мое, неофициално трейлърче, породено от желанието да си поиграя със Sony Vegas(готин софтуерец).
Enjoy!
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
"Циците са канон"?!?!wiedzmin написа:циците на тали и лиара са канон. как смеят да ги променят, мама им чикибойска
Това ме разби, честно
Можеш да обърнеш уклона на трима персонажи, не ти ли е достатъчно?Danivanov написа:Така, де. Като съм задник, нека и последователите ми(учениците ми), да бъдат селски тарикати с зачервени очи.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Спомням си я, аз ударих един глас за същата ей тая опция.Capo написа:Имаше във форумите на BW гласуване как трябва да умре турианският Съветник. 95 % гласуваха за опцията "Шепърд му удря главата до смърт в обшивката на Рийпър."
Даже май имаше дубликат на същата тема, но нейсе.
Остави се, при положение, че половината планети в галактиката съдържат явни следи на унищожение от масивни оръжия и концентрирани атаки, Съвета пак избира да си затвори очите.
Обзалагам се, че това е направено с цел да те настървят максимално срещу тях и когато най-накрая се изправиш пред тях с неизменното "I told you so", да ти покафенеят гащите от кеф при реакцията им.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Това е страшно наивно и клиширано, деба.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Нещата които чувам започват да ме притесняват все повече. Въпроса с РПГ елементите - заобиколно отговориха, че курец - играта ще си е като двойката. Да не говорим че на някой въпроси - байоуерци не знаеха къде се намират и даваха малоумни отговори. Добре че има Deus Ex, а Гиърс смятам ще е по-сполучливия шутър от МЕ3.
-
freeman8692
Рийпърите ще се провалят заради арогантността си,допускат толкова грешки защото за инвазиите си разчитат на keepers но този път те не отговарят на сигнала и затова атакуват без да е активирана цитаделата.Когато трябва да разрушиш клониращата лаборатория на Seren,когато Шепърд казва на Soverin че машините могат да се счупят след малко прекратява разговора защото явно е осъзнал,че този път кръгът ще бъде прекъснат.
Ти ако ME пък изобщо го числиш като шутър...DJ Cat написа:Добре че има Deus Ex, а Гиърс смятам ще е по-сполучливия шутър от МЕ3.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
A какво е ?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Re:
хахаМинотавъра написа:RPG с шутър елементи.
- Danivanov
- Обратна връзка:
Превъртете играта още веднъж. Епичностният ви заряд е на привършване. Трябва да се презаредите! За тази игра, жанрът няма значение. Това е ME.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Вещер, присъединявам се към мнението на Дракс. Епохално тъп си.
Дан, по-леко и ти бе... знаем, че си почитател, ама стига с тия фенбойски изцепки вече.
Дан, по-леко и ти бе... знаем, че си почитател, ама стига с тия фенбойски изцепки вече.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
За мен двойката не беше никакво РПГ, а като разбрах че под ''увеличаване на типичните рпг елементи'' са имали в предвид, че уменията ще могат да се ъпват....Колкото Dead Space 2 беше РПГ...
Re:
Че той кога го е казалМинотавъра написа:Вещер, присъединявам се към мнението на Дракс. Епохално тъп си.
Не виждам какво нередно има в поста ми. Наистина се разсмях на глас
Куестовете, които могат да бъдат решени без нито една престрелка се броят на пръстите. Май единствения, за който се сещам е loyalty мисията на Самара. А щом куестовете се минават преди всичко със стрелба ми е малко трудно да определя играта като RPG с шутър елементи. Обратното е значително по-точно.
Obviously. Hell, Uncharted 3 ще е по-сполучлив шутър от ME3. Което няма да й попречи да е една от най-добрите игри тая генерация. Обичам си я тая поредица със всичките й геймплейни недъзи.DJ Cat написа:Добре че има Deus Ex, а Гиърс смятам ще е по-сполучливия шутър от МЕ3.