Не, Димка от Златна Панега...Аз написа:![]()
Тоест Николета Лозанова
Вие какво си мислехте, че майка и я родила със силикона и фондьотена ли?
Не, Димка от Златна Панега...Аз написа:![]()
Тоест Николета Лозанова
Sturm написа: къв ханс бе...

тя еДжунейд написа:Това на снимките не е Николета Лозанова
Аз ли бе, няма такова нещоооо, още кат ма види ми са мята на врата, бърка ми в гащите, мащите, иска да я поря като риба цяла вечеррррр.Ерджан написа: но сте жалки и грозни![]()
Истина! Даже напълно подкрепям мнението ти. Николетка е сладникава изкуствена курветина и наистина няма никакво особено излъчване.Ернестин написа:Има много подобни недостижими жени, които харесвам, включително българки, но Николета Лозанова не е сред тях - просто не ми е интересна с нищо.
Консенсус.Ерджан написа:Истина! Даже напълно подкрепям мнението ти. Николетка е сладникава изкуствена курветина и наистина няма никакво особено излъчване.Ернестин написа:Има много подобни недостижими жени, които харесвам, включително българки, но Николета Лозанова не е сред тях - просто не ми е интересна с нищо.
Ама ти си го каза - не ти харесва. Евала!
Но това не я прави грозна.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Много си прав(е, тая дето ме убива живее в кооперацията, но балигоCYBER JESUS написа:Пичове, не знам защо трябва да се обръща внимание на разни Гарги, Камили,Фоксчета и др.от контингента на Animal Planet.
За себе си мога да кажа, че най-красивото момиче, което съм виждал през живота си във всички шибани паралелни вселени е виртуални светове грам не е известна, живее си в панелка и има сестра близначка същата като нея, но когато те погледне капачките ти омекват и се променя целия ти живот за седмици напред.
Пък най-хубавите снимки не са в списания и никакви екипи и технологии не са необходими за тях. Ето например сред снимките на това момиче има няколко, които без преувеличение могат да се нарекат ослепителни![]()
http://vkontakte.ru/id14074241
фейлнаCYBER JESUS написа: http://vkontakte.ru/id14074241