В случая бая дебело подкрепям и GAME.Минотавъра написа:Можеш да го подкрепиш и със 70 паунда.Draksis написа:Защото това е Mass Effect 3, и когато в разговор изникне въпросът, искам да казвам, че достойно съм подкрепил студиото.
Mass Effect 3
Re:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Re: Mass Effect 3
Мисля, че ще почвам да правя същото, което направих и с темата си за Dragon Age II. Превземам я изцяло и почвам да streamline-вам новини директно от източника. 
Както и да е. Скрийнове с умения. Отдавна са, но не ги видях в темата.

Както и да е. Скрийнове с умения. Отдавна са, но не ги видях в темата.

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Бахти мързелите, едно ново умение не сложили.
Така е. Но за сметка на това всяко едно ниво на конкретното умение ще се ъпгрейдва по два пъти, което позволява по дванадесет различни ъпгрейда. Разбира се, остава да видим как точно ще го направят и дали ще има значима разлика, но все пак изборът е налице.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Bump. Again.
Погледнете тези две картинки:

Ясно се виждат Exodus Cluster-a и Horse Head Nebula. Какво означава това? Ами че ще можем да посетим отново Eden Prime и Noveria, бе!
Естествено, на този етап това са само спекулации, а и много може да се промени до датата на релийз, но все пак. Добри новини.
Погледнете тези две картинки:

Ясно се виждат Exodus Cluster-a и Horse Head Nebula. Какво означава това? Ами че ще можем да посетим отново Eden Prime и Noveria, бе!
Естествено, на този етап това са само спекулации, а и много може да се промени до датата на релийз, но все пак. Добри новини.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ей, няма угодия за всички хора
Пищят като промениха уменията от МЕ1 за МЕ2, после други пищят като не правят промени за МЕ3. То Bioware са царете на фенсървиса, ама понякога наистина няма как 
Остави се, аз ще се радвам ако не правят промени относно лицето на Лиара. Така както е в момента... ммммммммм...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
тебе като те знам, викаш, че се радваш за лиара, ама всъщност Garrus ти е на сърцеDraksis написа:Остави се, аз ще се радвам ако не правят промени относно лицето на Лиара. Така както е в момента... ммммммммм...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Лиара изглежда кат' селска пръчка на тоя скрийншот. Аз очаквах нещо подобно на това 
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Много си е добре момичето. Просто, не й е било до снимки...
На Лиара май няма да й поправят очите. Едното винаги изглежда по-затворено от другото.
Епохално тъп си, братле.wiedzmin написа:тебе като те знам, викаш, че се радваш за лиара, ама всъщност Garrus ти е на сърцеDraksis написа:Остави се, аз ще се радвам ако не правят промени относно лицето на Лиара. Така както е в момента... ммммммммм...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Евп;юцията на Мас Ефект
http://www.youtube.com/watch?v=wnjOWUkF ... ture=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=wnjOWUkF ... ture=feedu
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Музичката радва, но всичко останало натъжава. Говоря за самият смисъл на клипа. Няма го.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Re:
ти пък.Минотавъра написа:Гледам го тоя клип и се чудя: колко трябва да си тъп, за да го направиш?
циците на тали и лиара са канон. как смеят да ги променят, мама им чикибойска
А защо на гарус и на лиара има bar за парагон и ренегад

It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
Чудех се вече дали изобщо някой ще си отвори очите за тази подробност.
Всъщност тази "функция" не е част от крайната версия на играта. Това е просто непочистена графа на User Interface-a. Спътниците няма да могат да качват точки, те вече са с оформени личности.
Всъщност тази "функция" не е част от крайната версия на играта. Това е просто непочистена графа на User Interface-a. Спътниците няма да могат да качват точки, те вече са с оформени личности.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Щеше да бъде интересно ако бяха решили да го включат, пък нали си продължаваме с Батгарус 
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!