Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с охлаждането на лаптоп
Публикувано на: 21 Юни 2011 15:48

От 1 месец при повечето игри ,които играя на лаптопа ми, се появява лаг след 10 минути игра независимо от играта ( случва се и с игри от 2005) . Лаптопа ми има високи параметри ( 3GB RAM , 2.1 Ghz AMD Athlon 64 X2 , 1407MB NVIDIA GeForce 8600) И игрите които играя ги покривам на 100%..Най-вероятно проблема идва от охлаждането но смяна на вентилатора е невъзможна (лаптоп. :( )

Профил

Заглавие: Re: Проблем с охлаждането на лаптоп
Публикувано на: 21 Юни 2011 16:04

1. Занеси го на профилактика. Като гледам най-вероятно лаптопа ти е на повече от една година и най-вероятно се е задръстил с прахоляк и почва да прегрява. Закарай го на сервиз, ако не ти стиска да го изчистиш сам, около 15-на лева е профилактиката - почистване, сменяне на пастата, смазване на вентилатора.
2. Вземи му една охлаждаща подложка (cooling pad), която осигурява стабилен въздушен поток. Има всякакви модели, поразгледай ги и си избери...
А и не очаквай чудеса от сега нататък, конфигурацията си е стара вече по днешните стандарти

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2011 18:15

мерси...а конфигурацята ми е достатъчна....не съм голям фен на Crysis :blush:

Профил

Публикувано на: 21 Юни 2011 18:58

Е да де, но просецора е стара разработка и все повече се задъхва при все по-лакомите приложения днес. Имах един скопен Athlon 64 X2 TK-55 на 1,8 Ghz с 512 KB кеш на стария лаптоп и като го сравня с новия ми Intel Dual Core P6100 (2 Ghz, 3 MB кеш) по бързодействие разликата е сериозна, като имаш предвид, че Intel-a е нисък клас.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com