Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 03 Сеп 2010 09:26
Момчета кажете някоя игрица със шейпшифтинг от типа на прототипа. Мерси предварително
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 21 Сеп 2010 15:29
Търся си рейсър с модели на Audi, но с по-скромни системни изисквания.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 02 Фев 2011 16:54
Half-Life 1,2 тръгват ли на УИН7? Ако почна 2ката,дали ще пропусна нещо от 1ницата? Моля някой да ми обясни долу-горе за какво се разправя и дали тръгва на Windows 7.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
[BG]QQ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 11 Фев 2011 11:44
ще изпуснеш МНОГО ама наистина МНОГО,не знам дали ще тръгне на уин 7 ,но трябва да изиграеш първата за да ти е интересна втората,относно историята:експеримент,който се обърква жестоко и довежда до непредвидими последствия.
___________________________________ Deutschland über alles
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 20 Фев 2011 10:25
на STARCRAFT 2 , как мога да играя срещу компютара - без да си купувам играта ?
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 21 Фев 2011 16:07
От къде мога да изтегля Stalin vs Martians Няма нито в арена, нито в замунда, пиратския залив я има само на руски, в демоноид също не я намерих. Някакви идеи?
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 01 Апр 2011 10:32
Ае момчета кажете някакви игри (sci-fi/космически) свързани с събирането на ресурси от различни планети, като главната идея е развитието на планетите, а не да преобладават постоянните битки в космоса... Благодаря предварително!
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 24 Май 2011 17:44
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юни 2011 12:43
Ей туй се цикли сега
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юни 2011 13:15
това коя игра е ? позната ми е отнякъде ама не се сещам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юни 2011 13:29
Necrovision
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юни 2011 20:57
хм явно съм се объркал, че ми е позната, тъй като я чувам за пръв път ама изглежда добре, може да я изиграя
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 19 Юни 2011 21:01
{{RAZBIVACHA}} написа: the Epicness !!! ps. трябваше да затрия част от емотиконите щото макса е 15 :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юни 2011 21:15
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 19 Юни 2011 21:24
^ omfg ahahahha
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 21 Юни 2011 22:13
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 24 Юни 2011 14:40
Здравейте момчета и браво за чудесната тема. Скоро не съм играл игри симулатори и много ми се играе добра игра с изстребители, хеликоптери и всякакви реални летящи машини Бихте ли ми дали линк към някоя със сравнително лесно управление и добра графика (искам да ми върви без засечка на средна графика - графична карта Nvidia G102M Cuda 512MB, 4GB of Ram and Intel Dual core processor). Мерсаж _________________________ Хапчета за отслабване
|
|
|
|
|
jolbars
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 01 Юли 2011 14:09
Здравейте хора! Искам да попитам за една игра, която играх преди години, но не помня как се казваше,а много ми харесваше. Искрено се надявам някои тук да се сети. В общи линии представляваше съвсем елементарна игра с една жаба която скачаше посредством стрелките на клавиатурата и се минава доста нива едно след друго, а всяко ниво се минаваше на различно място (да кажем един път в нещо като река, подземия, сгради, градини и т.н.). Много ще съм благодарна ако някои изобщо има идея как може да се казва играта. Благодаря Ви предварително!
___________________________________ JOLBARS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 02 Юли 2011 15:04
Frogger e igrata
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 02 Юли 2011 23:03
Привет на всички. Искам да попитам за някоя нова и добра стратегия от типа на Warcraft III(с не много единици, но по-важното да е управлението). Давайте съвети, колкото повече, толкова по-добре. Благодаря предварително _________________________ Фотоепилация
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|