TheySeeMeTrollin написа:
Аз бях ужасно разочарован от първата част на Dungeon Siege, където трябваше да управлявам 50 героя едновременно... и то беше доста неудобно, за разлика от Dragon Age или Knights of the Old Republic, където също се джитка с по няолко говеда наведнъж. Ако тук е същата боза няма и да си направя труда да я тегля даже.
Не, играта е съвсем различна от първата. Дори е правена от друго студио. Управляваш само собствения си герой. Иначе недей да очакваш нещо от рода на Dragon Age. За мен играта е под нивото дори на Dragon Age 2, какво остава за Origins. Но като цяло е приятна и те съветвам да и дадеш шанс.
ЕсТеТа написа:
повечето характеристики на предметите ми остават непонятни , например сега съм с оръжие което дава 65 chaos lightning.Има ли от къде да се провер всяка характеристика какво значи.
Не мога да ти кажа точно, все още не съм навътре в играта. Има някакви help topics, но нямам представа дали там пише нещо по въпроса. Иначе, доколкото разбирам, това е някакъв вид магически damage, който се добавя към физическия.