Автор |
Съобщение |
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 11 Юни 2011 23:18
Здравейте. Акаунтът е 30 левъл. Има 530 победи, 40 лефта (за което се извинявам, но има и спешни случаи в живота...). Акаунтът има 48 героя. 3 от тях имат скин - мордекайзер, warwick и рамус. Мордекайзер е със скина на китарата, рамус с ледения скин и уаруик с обикновенния син скин, където е назъбен. Продавам акаунта за 100 лева. Ето снимка и на героите: Ако обявата не ви харесва или цената не ви допада, не си правете труда да пишете в темата
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 00:40
mirror_edge написа: Здравейте. Акаунтът е 30 левъл. Има 530 победи, 40 лефта (за което се извинявам, но има и спешни случаи в живота...). Акаунтът има 48 героя. 3 от тях имат скин - мордекайзер, warwick и рамус. Мордекайзер е със скина на китарата, рамус с ледения скин и уаруик с обикновенния син скин, където е назъбен. Продавам акаунта за 100 лева. Ето снимка и на героите: Ако обявата не ви харесва или цената не ви допада, не си правете труда да пишете в темата НИКАКЪВ ШАНС БРАТЛЕ.........
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 00:44
bahahahaha
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 01:32
Опитваш се да продадеш нещо, което е безплатно?
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 01:35
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 01:40
350-те безплатни точки, заедно с факта ,че сигурно си зимал скиновете за по 50% продажба не ме грабва. немаш бранд, немаш ноктърн(който ме интересуват),но имаш Пант,Ксин,Шако,Удир Джакс и Малфит, който ме интересуват.И все пак многото шампиони не е даранция за качество.От месеци натяквам по форумите за Champion seller опция.ЗА какво са ми Влад и Рене, кат не мога да играя с тех. кажи какви руни си купил и може и да си помисля.Но нема да дам повече от 30-40 лв(зависи от руните и текущите ИП) (нормален син скин на шш дето е назъбен, кфо е туи живутно?)Очаквам отговор. Виж, ако exist реши да си продаде акаунта ще му набутам поне 400 кинта.
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 01:48
Sabaka написа: 350-те безплатни точки, заедно с факта ,че сигурно си зимал скиновете за по 50% продажба не ме грабва. немаш бранд, немаш ноктърн(който ме интересуват),но имаш Пант,Ксин,Шако,Удир Джакс и Малфит, който ме интересуват. кажи какви руни си купил и може и да си помисля.Но нема да дам повече от 30-40 лв(зависи от руните и текущите ИП) (нормален син скин на шш дето е назъбен, кфо е туи живутно?)Очаквам отговор. Виж, ако exist реши да си продаде акаунта ще му набутам поне 400 кинта. С всичките скинове и руни дето съм накупил + факта, че имам около 3к игри 400 лева ми се виждат малко (това ако го продавах)
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 07:32
KillingCore написа: То акаунта главно цената му не съм я направил заради скиновете, а заради героите. Ако ти се играе 6 месеца за да си купиш 48 героя, губи си времето..
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 09:19
Значи казваш, че акаунта. който продаваш е резултат на губене на време. Бреее ти ще убедиш и най-голямата скръндза да ти купи акаунта бе.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
TheStudge
|
|
В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 10:09
Ти луд ли си 100 лева за един акаунт . А и без това сезон 1 вече свършва , какъв е смисала да го продаваш ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 10:16
mirror_edge написа: KillingCore написа: То акаунта главно цената му не съм я направил заради скиновете, а заради героите. Ако ти се играе 6 месеца за да си купиш 48 героя, губи си времето.. Ти луд ли си да искаш 100 лв за тоя акаунт? 50% от героите са ти по 450 или 1350 ip и сигурно нямаш t3 руни. С riot точки ще излезне по-евтино да си купиш повече герои.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 10:53
Колекционерско издание струва 35 EU (20 героя, runes, Annie Gothic Skin + 1779 RP + още около 2000 RР с които ще си накупиш и тея които ти трябват герои) тоя дето има само един 6300ip герой, 100лв иска
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 10:56
20лв макс ще вземеш
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 11:47
mirror_edge написа: KillingCore написа: То акаунта главно цената му не съм я направил заради скиновете, а заради героите. Ако ти се играе 6 месеца за да си купиш 48 героя, губи си времето.. Аз карам на 3-4 героя и ако имах шанс да разкарам всички други щях да го направя.САмо разади геройте няма да вземеш никакви пари.
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 13:02
Sabaka написа: 350-те безплатни точки, заедно с факта ,че сигурно си зимал скиновете за по 50% продажба не ме грабва. немаш бранд, немаш ноктърн(който ме интересуват),но имаш Пант,Ксин,Шако,Удир Джакс и Малфит, който ме интересуват.И все пак многото шампиони не е даранция за качество.От месеци натяквам по форумите за Champion seller опция.ЗА какво са ми Влад и Рене, кат не мога да играя с тех. кажи какви руни си купил и може и да си помисля.Но нема да дам повече от 30-40 лв(зависи от руните и текущите ИП) (нормален син скин на шш дето е назъбен, кфо е туи живутно?)Очаквам отговор. Виж, ако exist реши да си продаде акаунта ще му набутам поне 400 кинта. Добри руни има ;d
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 13:59
p3sh0t0 написа: Sabaka написа: 350-те безплатни точки, заедно с факта ,че сигурно си зимал скиновете за по 50% продажба не ме грабва. немаш бранд, немаш ноктърн(който ме интересуват),но имаш Пант,Ксин,Шако,Удир Джакс и Малфит, който ме интересуват.И все пак многото шампиони не е даранция за качество.От месеци натяквам по форумите за Champion seller опция.ЗА какво са ми Влад и Рене, кат не мога да играя с тех. кажи какви руни си купил и може и да си помисля.Но нема да дам повече от 30-40 лв(зависи от руните и текущите ИП) (нормален син скин на шш дето е назъбен, кфо е туи живутно?)Очаквам отговор. Виж, ако exist реши да си продаде акаунта ще му набутам поне 400 кинта. Добри руни има ;d видех ги...
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 20:51
p3sh0t0 написа: Sabaka написа: 350-те безплатни точки, заедно с факта ,че сигурно си зимал скиновете за по 50% продажба не ме грабва. немаш бранд, немаш ноктърн(който ме интересуват),но имаш Пант,Ксин,Шако,Удир Джакс и Малфит, който ме интересуват.И все пак многото шампиони не е даранция за качество.От месеци натяквам по форумите за Champion seller опция.ЗА какво са ми Влад и Рене, кат не мога да играя с тех. кажи какви руни си купил и може и да си помисля.Но нема да дам повече от 30-40 лв(зависи от руните и текущите ИП) (нормален син скин на шш дето е назъбен, кфо е туи живутно?)Очаквам отговор. Виж, ако exist реши да си продаде акаунта ще му набутам поне 400 кинта. Добри руни има ;d То това не е моя акаунт
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 12 Юни 2011 21:29
Еми покажи тогава твойте руни, искаме да видиме.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 13 Юни 2011 00:25
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends - Продавам акаунт Публикувано на: 13 Юни 2011 01:57
Ей боклук, нали ти го гледам в момента.Стига си се правил на гей.Точно такива като тебе пищат "хакер хакер" като приятелите ми влизат единия с по 40% крит, другия с 120 демидж на първо ниво.Затва ме греят толкова руните.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|