Butters написа:A най-жалкото е, че всеки път, когато някой българин се опитва да направи нещо значимо и размърда повърхността на блатото, ей такива индивиди като ей тоя по-горе Ериксон ли, къв е, ще почнат да му серат на главата, за да може да се запази без промени идиличната лайняна картинка, защото "така правят всички" - универсалното извинение.
Чекай бе мъжки, те такова нещо никъде никога не съм казвал.
Още повече, примера ви за ужасната нужда от реформи в образователната система е тема по която и аз много съм плюл и беснял дори в този форум.
Може би такова впечатление съм създал с мнението си че протестите в Гърция са тъпи, ама пичове, парата си е пара. Протест "НЯМА ПАРИ!" не минава, няма да поникнат по дърветата. Като на Гърция й трябват ограничения за да връща дългове, ше ги прави и ше връща, иначе ше фалира, което ще е още по-лошо за народа. А колкото и да протестира дълговете няма да се върнат с протести и трошене.
Ше ти кажа само, че не е правене на нещо значимо и размърдване на повърхността на блатото да мрънкаш в някакъв си шибан блог, или пък форум.
Казах го в миналия пост - свършете нещо продуктивно. С мрънкане ако ставаше, България щяхме да сме световна сила.
Говорите за манталитети и българщина, ама не забравяйте лафа -
Беден човек - жив дявол
А сме си бедна страничка, кенефа на Европа, с висока престъпност и корупция, но това не е нещо генетично българско и невиждано за света, това е просто последствие. И поправянето му не става чрез...народно пробуждане, пичове. Става...трудно, нема как. Ама съм оптимист и България върви на добре и децата ви ще изкарат по-хубаво детство от вашето.
Кефи ме обаче как написах само един пост в който казах, че няма да се бъркам в темата, просто щото сте зверски тъпи повечето, и вие обърнахте темата на...мен.
Не че не ми е кеф да ви храня, но някои от вас сте ми писнали с олигофренията си и вече не ми е забавно. А темата е разисквана наскоро покрай разни други теми и това, което мога да кажа, е малко по-подробна версия на това, което вече съм казвал. Освен това тия дни са ми толкова напрегнати, че нямам време дори да опъна гнусните ви майки. Така де.
Ще позволите да наруша малко тематичната насоченост на топика с едно лично обръщение:
Хайчо, сладурче, не те ли е срам да говориш за курове в усти, като пишлето ти жена не е виждало, кво остава за устните й? И дори жена да не е, понеже си бесен педал, на бас че си прекалено гнусен дори за гейове като теб че да ти духат. Мри там в лайната със собствения пръст в гъза. Света не му пука за теб. Ще умреш сам. Най-вероятно девствен.