Линкове за игри
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Re: Линкове за игри
http://squakenet.com/
Ей тук би трябвало да я намериш.
Ей тук би трябвало да я намериш.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Мерси много. Намерих я. 
- Txc
- В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/ - Местоположение: някъде в България ,може би
- Обратна връзка:
''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
Would you capture it... or just let it slip ? ''
Would you capture it... or just let it slip ? ''
-
ivan_petkov2
- Обратна връзка:
Много добре направено. Да не забравяме че все пак с течение на времето някои игри стават неактуални, така че е добре да се пуска отвреме навреме подобна ОБНОВЕНА тема.
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Китките помнят цвета...
stalin vs martians някой може ли да я намери? Никъде я няма 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Сетих се за една стара игричка, ако някой може да помогне да я намерим 
Имаш си платформа и топче, разбиваш тухли и ти падат бонуси и негативни такива. Това, дето я различаваше от сюрията такива игри, бяха гномчетата, дето се появяват и те замерват със саксии
Имаш си платформа и топче, разбиваш тухли и ти падат бонуси и негативни такива. Това, дето я различаваше от сюрията такива игри, бяха гномчетата, дето се появяват и те замерват със саксии
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
ахаххаа верно че имаше такова нещо, и аз бях я намерил из едни стари дискове навреметоJedi Knight написа:Сетих се за една стара игричка, ако някой може да помогне да я намерим
BTW имаше навремето една игричка Dronez, която беше една от първите, дето използваха пълните функции на Geforce 3. Някой да има линк, ала-бала?
Трева в котенцата...
-
aneliaivanova86
Здравейте, търся да си сваля World of warcraft, кликнах на няколкото линка в началото, но те ме пращат в сайт, в който няма нито торенти нито нищо относно тази игра. Ако някой ми намери откъде да я сваля и някакъв безплатен сървър, в който мога да започна, ще съм Ви много благодарна.
-
Serious Sam 1.0
Ахааххаахаахаххахаха 
Пиши в замундата,там има рарнати Лич Кинг до 3.5.5. и Катаклиза/ъм,ама не знам до кой пач е Катат-а,сваляш,разархивираш,слагаш realm list-a,зима се от сайта където ще играеш,вече ще видиш там в торента къде да го сложиш тоя лист,че аз не помня,логваш се и играеш.Относно сървър,пиши в гоогъл топ 100 УоУ сървъри и си избери някакъв.aneliaivanova86 написа:Здравейте, търся да си сваля World of warcraft, кликнах на няколкото линка в началото, но те ме пращат в сайт, в който няма нито торенти нито нищо относно тази игра. Ако някой ми намери откъде да я сваля и някакъв безплатен сървър, в който мога да започна, ще съм Ви много благодарна.
- В момента играе: 4chan
jardinains 2Jedi Knight написа:Сетих се за една стара игричка, ако някой може да помогне да я намерим
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Точно това еAware написа: jardinains 2
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Мен ако питате, тая тема култивира блажено невежество и липса на каквато и да била инициативност. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Видях този линк в първия пост
sudden nostalgia
Някво на времето, когато нямаше торенти, а датата и това бяха най-големите (изключае локалните фрий сървъри)
http://search.free.evro.net/
sudden nostalgia
Някво на времето, когато нямаше торенти, а датата и това бяха най-големите (изключае локалните фрий сървъри)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- beans
- В момента играе: С ануса ти
Здравейте, търся една стара стратегия. Мисля, че се казваше Domination, или нещо такова и беше излязла някаде 2003-2004 година.
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
Аз пък търся читава версия на Diablo 2 LoD,без безполезни модове и т.н.Искам да цъкам само single-a.Прерових навсякъде,пробвах няколко релийза,но навсякъде имаше FAIL.Ако някой може да помогне да не се стеснява 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
с тоя релийз никога не съм имал проблеми - http://www.zamunda.net/details.php?id=106650&hit=1