Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 13:16
idqdq видя ли са колко си прост. Тази по-простата игра от Вещера ти харесва повече, но пък имаш проблеми и ще трябва да питаш често в темата, как да се оправяш. Както по-горе, добре че има хора да ти помагат.
Иначе играта е не лошо екшънче, но бързо омръзва.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 16:45
Е село село аре ако се мислиш за толкоз умен да ти напрвим един тактичен батъл на шогуна да покажеш колко интелект имаш. Иначе в форума всеки те знае че си сеуянин без колеуо. И ако ми каже кое на уичера е по-сложно ще ти дам хия си да го дъфчеш. Уичера му бил сложен горкото дете кой те изсрва толкоз бавно развиващ се.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 18:00
Ти щом в екшън игрица не може да се оправиш - не си вдигнал левел да си пишеш с мен. И МАЛОУМНИКО НЕ ИГРАЯ ШОГУН, казах ти го 56 пъти .
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 18:53
Ми тогава кво ми с обясняваш като на играеш шогун си тъп и си седиш в ъгала и си траеш. Ако искаш еидн мп на ънриал да видиме кой по-добре се оправя в екшън игра. Ако и това не искаш значи си мишка.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 19:21
Напомняте ми как едно време хлапетиите в ЦС се псуваха и как все се пениха кой е по-добър в чатовете...
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 20:50
idqdq яд ме е че дишаш на хората въздуха. Tranquil трай.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 10 Юни 2011 22:41
Защо да мълчи? Това, което го каза си е вярно.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 00:10
Да мълчи защото е прост и не ми се занимава с него. Ето писах му да игаеме 1в1 да види колко е зле и бяга като пичка. Сега за играта как да я превъртя с добър краи. При мен мъжът уби жената накрая. Некви хепиендове как се постигат?
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 00:15
Има различен край, ако не си изпил нито една тенджера със слег
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 00:18
А аз изпих всичките хахах много ме кефеха хахахах Иначе тези гробниците на кралете какво ти отварят накрая? Аз мисля да я преигря пак в мултиплеър на хард с един приятел или ако някои тук иска да играем кооперативка нека каже
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 00:22
Sleg +charga на Caddoc = FTW А иначе за гробницата ...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 01:16
Е то ако изпия едно такова и без чардж съм луд иначе не хаби мана ли защо чардж? Иначе как се пуска една много мощна магия която е пускаш върху партниора си. Става дума мен компютъра много често ми я пуска и ставам мега звер с нея убивам ги с по 1 2 удара. На нормал играта беше изключително лесна за мен не съм умирал дори на последия бос.
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 01:51
Dragon's breath се казва магията. Ако я имаш и питаш как се пуска - при мен по дефаулт магиите ги пускам с Q . Специално за Dragons Breath цъкаш 1 път Q и след тва задържаш Q да се зареди и го пускаш. Ако я нямаш - след като си отвориш менюто за магиите ти излизат Weapon Magic-(dash ,wind of wrath ,primal rage(Caddoc)) цъкаш Shift 1 път и ти излизат Battle Magic-(Dragons Breath , Brimstone, Sigil of Pain). И двата героя имат еднакви Battle Magic дърветата с магии.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 03:23
Еми магиите колкото им вдигах бяха светкавици, огън и еидн кръг дето го пускам с жената когато я доближът много гадове. Значи на мъжът само ток му бях ъпгрейднал и яко ми пускаше този магия, пък с жената бях качвал други магии огън и един лилав кръг за близка дистанция и тя пак ми пускаше този паур ъпа когато играя с мъжа.
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 03:31
И на мен от тея второстепенните, най- полезна ми е dragons breath, и за тва само нея вдигам на втория герой.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 03:58
Е и другите са доста полезни приемрно да разметаш малко огнени топки на на предпоследн или последен ъпгрейд в мелето си е лудница. Иначе аз втри герой нямам понеже постоянно си сменям героите като играя за разнообразие. Чудя се дали тази игра може да се играе по хамачи или подобен начин с приател. Бих искал да я мина на хард в кооператив и да я превъртя по истинския начин.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 07:31
idqdq Starcraft 2, CoD 4, Soul Calibur 4, Tekken 6, Mortal Kombat 9, Guild Wars, Team Fortress 2 - избирай.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 13:56
Ти още малко цс ще ми предложиш да играеме 1в1 бахаха ужас това е ужасс. После аз съм играл игри за малоумни викам му шогун 2 не старкрафт 2 после кои си падал по игри за деца идиоти
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 14:30
Starcraft 2 е най-разпространената онлайн стратегия в момента. Играе се кажи речи навсякъде от всички възрасти. Това че ти си бавно развиващ и ръцете ти са по-бавни и от мозъка, аз не съм виновен.
Иначе разбирам защо те кефи Шогун 2 - всичко е тоооолкова бавно и тоооолкова протяжно, за да може бавните ти крайници и бавния ти главен мозък да имат време да действат. Кажи друг Тotal War, който си играл мекотело такова. Аз като съм циклил тези времегубки, ти си си играл CS-a.
Спри да пишеш, че се чудя колко по-тъп може да станеш. Родителите ти и те ли са толкова малоумни или си избягал от вас като малък. Едно от двете ще да е.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 11 Юни 2011 15:02
Ънриал е най-бързия 3д шутер особено 2004, но ретардовете играят код понеже са бавни. Шогуна е най-адванснатат стратегия, една битка не трае повече от една на старкрафт така че просто се оправдаваш понеже си бавно развиващ се и е прекалено сложна игра за теб. Старкрафт се играе от най-много както и цс понеже са игри за дебили или малки деца ти си избери кое от 2 те си.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|