Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Dungeon Siege 3
Публикувано на: 21 Апр 2011 14:32

Publisher: Square Enix
Developer: Obsidian Entertainment

Разделен на две, деликатният баланс на силата между могъщите фракции в кралство Ееб е нарушен. Като един от малкото оцелели членове на изпадналите в немилост защитници на страната – Десетия легион, от вас зависи да възобновите някога великия Легион и да предотвратите потъването на Ееб в мрак. Придружаван от група уникални спътници, вие пътувате из удивителните земи на кралството и побеждавате всевъзможни злодеи и зверове чрез комбинация от героични способности, разтърсващи магии и страховити оръжия.
DUNGEON SIEGE 3 непрекъснато комбинира интуитивния екшън геймплей, обширна RPG система, включваща селекция от способности, обширен мултиплейър компонент и задълбочена история, с които са известни Square Enix и Obsidian Entertainment.
•За пръв път можете да играете DUNGEON SIEGE на HD конзоли.
•Можете да приключенствате сами или с приятел в кооперативен мултиплейър.
•Разкрийте задълбочената история, която само Square Enix и Obsidian Entertainment могат да ви предоставят.
•Изберете от уникалните класове герои с висока степен на персонализация, разполагащи с богат избор от способности, от които да избирате.
•Партнирайте си със спътници с уникални характери, способности и възгледи за заобикалящия ги свят.
•Ще трябва да взимате трудни решения, които ще оказват влияние върху съюзниците и враговете ви, както и върху края на историята.

Debut Trailer
Gameplay Trailer
Loyalty Trailer
Reinhart walkthrough part 1
Reinhart walkthrough part 2

Профил

Заглавие: Re: Dungeon Siege 3
Публикувано на: 21 Апр 2011 15:41

Толкова съм резервиран към продуктите на Obsidian, че от това повече няма накъде. И не защото игрите им не са зарибяващи, даже напротив - по-скоро е навика им да пускат игрите си в алфа версии...

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2011 16:08

много изумен ще съм, ако тази игра става за нещо

Профил Skype WWW

Публикувано на: 21 Апр 2011 16:39

В смисъл да има поносимо количество бъгове?

No chance, шефе. :P

Профил

Публикувано на: 21 Апр 2011 16:49

Сега видях че играта е отложена за 17-ти юни. Може би Obsidian са си взели поука от предишните си игри и са решили да отстранят бъговете. Или по-скоро от Square Enix са видяли за какво става въпрос и са ги натиснали. Така или иначе това дава надежди че играта ще бъде играема още на премиерата си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2011 17:09

Бъговете настрана, просто каквото съм изгледал и видял, не ми вдъхва доверие. Ще видим, очаквам нещо средно, дето ще го играя ден-два като излезе, и после няма да се сетя за него никога повече. DS3 не би трябвало да е такава игра, ама то и Dragon Age 2 не трябваше да е такава игра. И Готик 4 също. И още много. Кво да прайм :?

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 21 Апр 2011 21:37

АБе от видяното и аз не съм очарован, но Обсидиън са големи и досега не съм бил разочарован от тях (поне не напълно :lol: )

Профил Skype

Публикувано на: 21 Апр 2011 21:47

Игра,залагаща ТОЛКОВА много на клишета,никога не съм виждал. :shock: То само от трейлърите смърди на клишираност. :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
Публикувано на: 03 Май 2011 10:51

Тези идиоти от Обсидиан и NwN 2 прецакаха така с бъгове. Като излезна беше някакъв ад! То не беше блокиране при зареждане на нови ареи, то не беше крашване като натиснеш повече опции наведнъж ... Аз свалях 30 минути ъпдейти за Невара при положение, че съм с много добър интернет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2011 08:38

Ха, кога излезе тая игра, бре. Я глейте :
http://zamunda.net/details.php?id=266679&hit=1

Оня ден и демо имаше май. Аре да я видим що за стока е :D

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2011 10:48

Ядва се, хич да не :?

Пък и след New Vegas определено съм с добри очаквания за това, честно казано.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2011 11:15

ако не беше тая мацката с пушкалата, сигурно нямаше да я разцъкам дори :roll:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 10 Юни 2011 13:36

Демото го изиграх два пъти. Впечатленията са смесени:
-Целият интерфейс е яко лайнян и конзолен.
-Картите (поне тези в демото) са доста коридорчести.
Но си има и положителните страни.
-Бойната система определено ми допада. В известна степен ми напомня на The Witcher 2, колкото и странно да звучи. Ударите с една и две ръце на Лукас са си точно лека и тежка атака, премятането, и блокирането, взимащо мана. На нормална трудност определено не става с безмозъчен hack and slash. А и двата героя в демото са доста различни като боен стил, което прави добро впечатление.
-Историята изглежда интересна, но не мога да кажа точно от едно демо.
-Скиловете са малко, но доколкото видях имат силна възможност за модификация.

Профил

Публикувано на: 10 Юни 2011 19:57

Играта е отвратителен, мизерен и нескопосан порт. Няма нищо общо с поредицата DS и ако някой реши да я закупи нека първо я изпробва, защото управлението, менютата ... gameplay е като за gamepad! Всъщност аз не намерих даже как сме сменят и клавишите...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 11:08

Абе, интерфейса верно е плачевен. КАК се слага, да му еба майката, новонаучената магия долу в ония трите кръгчета. Дигнах едно за heal, обаче по никъв начин не мога да го активирам.

едит : АХАХАХ, сега разбрах как. Трябва да задържиш блок, и тогава ти се появява на мястото на другите магии. Е НЯМАМ ДУМИ, поне да пишеше някъде, или да имаше списък с контролите.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Юни 2011 12:58

Няма какво да слагаш в кръгчетата. Уменията са си точно по три за всяка станция. Просто трябва да ги сменяш. Леко странна е тази механика, но се свиква.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 13:24

да бе, свикнах му вече, и честно казано, играта започна да ми харесва
клиширано фентъзи от всякъде, да не говорим колко нагло е краднато от диабло 3, но пък зарибява

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Юни 2011 13:30

Точно. Играта не е нищо особено, но е приятна за разцъкване. Сега я свалям, може дори да си я купя ако пълната версия потвърди впечатленията от демото. Дано само не е бъгава като миналите продукти на Obsidian.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 13:49

Събира ли се party от няколко човека както в предишните части или джиткаш само с един?

Профил Skype

Публикувано на: 11 Юни 2011 14:19

Има party, но можеш да управляваш само собствения си герой. А и май можеш да взимаш само един спътник със себе си. Поне аз с такова впечатление останах от демото. Някой с пълната версия да ме поправи ако греша.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com