Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: fifa manager 11
Публикувано на: 10 Юни 2011 01:12

Пускам я цъкам я обаче 3д мач не виждам. Дали незнам как да го пусна или видеото не ми позволява немога да разбера. Я вии кажете! Видео картата ми е - intel 82945G express chipset family..............................

Профил

Заглавие: Re: fifa manager 11
Публикувано на: 11 Юни 2011 12:23

Gipo зле такова спри да спамиш безсмислено и да правиш забележки ! Спри да се правиш на всезнайко половината ти мнения са точно такива безсмислени . Какво целиш да се покажеш със своята гениалност ... по - скоро си като умствено изостанал , да правиш забележка в интернет , заради някакви постове. Вместо да помогнеш или да кажеш нещо умно ... просто пак се прояви като детето идиотче ! Честито вие печелите един безсмислен пост към цялата си колекция с такива.

Аз си играя отвреме на време Фифа менижър-а ама съм нямал никакъв проблем с 3D мачовете. Идеално се играеха , но ме дразнише самия менижър предпочитам FM .
Едва ли е от видеото ти ... по огледай как се пуска. Спомням си че имаше няква опция да не играеш на 3D и аз не я слагах, щото по принцип ме дразни. Но може да се бъркам с др менижър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2011 18:01

Другият път чакай да ти разреша да коментираш мое мнение.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2011 00:29

хаха дечко я се скрий заедно със спама си и "компетентните си възгледи " . Майка ти ще питам за коментарите ти дечо, или по-скоро тя на ушенце ще ми ги казва ...може може .

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2011 08:08

Майка ми харесва децата, може да те води в градинката на катерушките, няма проблем.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2011 17:49

Дори неможеш да измислиш едно правилно изречение , смислено , подредено точно и ясно :) ... А си тръгнал да поправяш грешките на другите ХАхаха поредния от многото тук. Боже дано майка ти да не е същото леке и половина като теб ! Пази Боже.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2011 18:33

абе, кво стаа тука бе? гледам тема за фифа- майки, тема за пуцалка - майки... кротнете се дееба! Като не си съгласен с нещо кажи: "е, Пешо не си прав" , защо все майките намесваме?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2011 23:23

Drusalin написа:
...

На турски ли трябваше да го напиша, за да го разбереш? :D
Lqlik написа:
абе, кво стаа тука бе? гледам тема за фифа- майки, тема за пуцалка - майки... кротнете се дееба! Като не си съгласен с нещо кажи: "е, Пешо не си прав" , защо все майките намесваме?

Защото е глупав 8)

Иначе по темата - защото видео картата ти е стара, а играта нова :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com