The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
За всекиго неговото си, брат. Познавам хора, които са минавали DA2 за 90 часа на първо преиграване.
Така че за мен приблизителната цифра "300 часа" означава повече съдържание. Няма лошо.
Така че за мен приблизителната цифра "300 часа" означава повече съдържание. Няма лошо.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
ДА2 ? Dragon Age 2 ? Продълженоето на Dragon Age ? Човек те като казват надуват цифрите, а за продължението казаха че ще е по-малко от оригинала за който казаха че е 100 часа. Демек споменаха нещо от сорта на 50-60 часа, ако не се лъжа. Не искам да питам как е мъчил 90 часа, точно на тази игра, която е ебати скриптираната.
-
Mysterious Stranger
Аз DA 2 я минах за 68 ч.DJ Cat написа:ДА2 ? Dragon Age 2 ? Продълженоето на Dragon Age ? Човек те като казват надуват цифрите, а за продължението казаха че ще е по-малко от оригинала за който казаха че е 100 часа. Демек споменаха нещо от сорта на 50-60 часа, ако не се лъжа. Не искам да питам как е мъчил 90 часа, точно на тази игра, която е ебати скриптираната.
Who do I belong To? Not Earth Not world Not Evil Not mortals Not wretches Not horrors Who do I belong to? Unchanging Unbreaking Unfailing Creator Immortal Eternal !!!
И аз съм така и минах ДА2 за 32-3 часа
Нещо винаги пропускам май, а обикалям докато спре да свети всичко, като на Resident Evil 1,2,3. От там съм привикнал.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Аз винаги много проточвам RPGтата. Като естествено се връщам на някои места защото имам чувството че съм изпуснал да видя или направя нещо; или пък зяпам пейзажите и къщичките, NPC-тата, гледам как са нарисувани и тн. Нямам за къде да бързам да се хваля "аз превъртях играта за еди колко си часа". Колкот толкоз, who the fuck cares ?
a.k.a Frosty
- Ghost_Leader
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
da2 точно нямах време да свърши и я минах за 25-26 часа
а единицата 50+
а тва... FOREVER ALONE!!!
а единицата 50+
а тва... FOREVER ALONE!!!
хахаха тоя все едно каза всичко това само да издразни всички ПЦ геимъри баси педалаGhost_Leader написа:The Elder Scrolls V: Skyrim video interview – “consoles are our lead skew”
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Това е първото интервю относно Skyrim което не е с Todd Howard което виждам и първото което ме разочарова. Ше му дам на него един Not too bad port на майка му у г*заGhost_Leader написа:The Elder Scrolls V: Skyrim video interview – “consoles are our lead skew”
Хареса ли ти Oblivion? Щото тя беше директен порт от 360.noname123 написа:
Това е първото интервю относно Skyrim което не е с Todd Howard което виждам и първото което ме разочарова. Ше му дам на него един Not too bad port на майка му у г*за
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Обливиън, колкото и да ми харесваше поради необясними причини, е едно адски недодялано, дървено и сакато рпг, което го спаси modding community-то
Може да се изказвам неподготвен, но енджина му не струваше, а същия енджин ( нали така ? ) гледахме във Fallout 3 и New Vegas. Bethesda бяха единодушни наскоро, че енджина не е подходящ за едно такова РПГ, каквото те са искали да направят и т.н. Уж сега за Skyrim има изцяло нов енджин... Но само на мен ли ми изглежда пак същото дръвце ? Графиката окей, красиво е, бла-бла, отворен свят ( Обливиън беше отворен ПРАЗЕН свят ), и да кажем, че анимацията на самия герой е мааалко по-готина. Но битката от онова клипче от Е3 със скелетите в катакомбите ми се стори точно толкова зле, колкото бяха и битките в Обливиън.
Дано греша, искам играта да е много яка.
Може да се изказвам неподготвен, но енджина му не струваше, а същия енджин ( нали така ? ) гледахме във Fallout 3 и New Vegas. Bethesda бяха единодушни наскоро, че енджина не е подходящ за едно такова РПГ, каквото те са искали да направят и т.н. Уж сега за Skyrim има изцяло нов енджин... Но само на мен ли ми изглежда пак същото дръвце ? Графиката окей, красиво е, бла-бла, отворен свят ( Обливиън беше отворен ПРАЗЕН свят ), и да кажем, че анимацията на самия герой е мааалко по-готина. Но битката от онова клипче от Е3 със скелетите в катакомбите ми се стори точно толкова зле, колкото бяха и битките в Обливиън.
Дано греша, искам играта да е много яка.
джумерки
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Кире то беше отворен празен свят ама си има модове за съживяване на този свят. И като си турна и тоя мод http://www.youtube.com/watch?v=2r6hilB6Dlc и играта ми заспива мега здраво!
a.k.a Frosty
- shub niggurat
- Обратна връзка:
да бе, нали затова написах, че играта я спаси modding community-то
а за най-добрия мод - виж Nehrim
а за най-добрия мод - виж Nehrim
джумерки
Кой би познал, че баш тази игра ще застане на 1-во място...
Относно pc vs конзоли: За първи път играх Oblivion чак 2 години след като излезе и без да знам, че е някакъв порт си я играх и й се кефих. До сега съм играл над 200 часа на Oblivion и 100 на Morrowind.
И точно за това вече грам не ме еб* че Skyrim e порт, знам че ще си свършат работата. И без това какво толкова може да стане...
Относно pc vs конзоли: За първи път играх Oblivion чак 2 години след като излезе и без да знам, че е някакъв порт си я играх и й се кефих. До сега съм играл над 200 часа на Oblivion и 100 на Morrowind.
И точно за това вече грам не ме еб* че Skyrim e порт, знам че ще си свършат работата. И без това какво толкова може да стане...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
For a dragon, combat is debate. When it’s breathing fire at you, it’s talking at you in power-words, or Shouts. Your part in the discussion is to Shout back…
WHAT THE FUUUUUCK ?!?We’re down from 8 attributesto to 3 attributes
Draksis написа:За всекиго неговото си, брат. Познавам хора, които са минавали DA2 за 90 часа на първо преиграване.
бро стигнали са 300 часа и са спрели да броят, което значи 300+ ще е доста голямо rpg нямам търпение
- Ghost_Leader
Collector's Edition(Xbox 360, PS3, and PC):

Освен играта,CE предлага:

Освен играта,CE предлага:
- Alduin Statue: Created in conjunction with the IP Factory, this collector’s only statue stands 12” tall and is made of high quality PVC. Modeled from actual in-game 3D digital files, it showcases Alduin, the World Eater. He stands perched atop one the game’s many dragon walls that teach the player the lethal language of dragons.
- ‘The Art of Skyrim’ Official Art Book: Featuring over 200 pages of striking, full-color illustrations, sketches and models, this stunning 9 3/8” x 12 1/8” coffee table book showcases the characters, creatures, environments, and weaponry of Skyrim. With a foreword by game director Todd Howard and commentary from Bethesda Game Studios artists, readers will be guided through the game’s iconic visual style.
- ‘The Making of The Elder Scrolls V: Skyrim’ DVD This documentary DVD contains exclusive, behind-the-scenes footage, including interviews with the Bethesda Game Studios team as they take you from concept to creation and provide insights into the story, gameplay, setting, legacy of the Elder Scrolls franchise, and much more.
За това,което предлага,според мен хич не си струва парите.The Collector’s Edition will be available through pre-order and it retails for $149.99 (US), €149.99 (Europe), £129.99 (UK), and A$199.99 (Australia). If you’re interested in purchasing, we recommend you pre-order asap, as the it will be available in extremely limited quantities.
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
При положение, че парите не са ми особен проблем, мисля да вема CEditiona, както мисля да направя и с SW: TOR, ако позволят пре-ордър за нашите географски ширини...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...