Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
John-117

Re: Mass Effect 3

Мнение от John-117 »

Rico написа:Това ли ни е единственият retailer/разпространител?
Най-вероятно не. Ozone.bg.
Rico написа:ТПоръчвали ли сте от тях collector edition-ни, стандартни edition-ни? Доволни ли сте? Били ли сте прецакани по някаква причина?
Не.
Rico написа:Играта побългарена ли ще е (щото бих искал всичко да ми е на английски, макар че се съмнявам да има дублаж като немците или поляците)?
Спокойно, нищо няма да е побългарено.

Въобще как стои този въпрос? Ще се радвам ако някой може да ми разясни.[/quote]
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

@Rico
Pulsar/ Ozone много рядко имат CE, а ако изобщо имат ще са със завишени цени. Препоръчвам ти от някой чуждестранен сайт да го вземеш, просто от бг не си струва.
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Добре от кои? Еbay или Аmazon например? Щото гледам че Аmazon имат pre-order.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Nathan Drake написа: Спокойно, нищо няма да е побългарено.
Няма как да си сигурен! На StarCraft 2 как стана че кутийката и книжката бяха на български, пък UK изданието с 10 лв по скъпо :lol:
a.k.a Frosty
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Наградите за Mass Effect:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 644&type=1

Аз лично, ще чакам да направят пакет с цялата трилогия в едно. Нещо като GOTY Edition. С много DLC-та и т.н. Не се знае, дали ще има такова нещо, но търпението е златно.

http://www.pazaruvane.com/amazon.html?postTabs=2
Тука са ви всички правила за Amazon-а.

http://stamps.shop.ebay.com/Bulgaria-/47161/i.html
Какви неща продаваме, ние.

На другите места, pre-order просто няма за този момент.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Lich King написа:
Nathan Drake написа: Спокойно, нищо няма да е побългарено.
Няма как да си сигурен! На StarCraft 2 как стана че кутийката и книжката бяха на български, пък UK изданието с 10 лв по скъпо :lol:
Вярно, забравих че Mass Effect 3 и StarCraft 2 са на един и същ издател, в България към Mass Effect има същия интерес като към StarCraft и предишните игри на BioWare и EA винаги са били пускани със предени книжки и кутийки.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Customization-a на оръжията е мега яко. Вече си имаме и статистика чрез която да преценяваме коя част ни харесва повече, външният вид се променя. Изглежда и Шепърд е научил доста нови неща щото при неговите статистики видях неща като Influence, Dilation и тн. Явно тепърва ще разясняват.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Rico написа:collector edition
Това има двоен смисъл лол
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Мнение от Tranquil »

thewhitestig написа:
Rico написа:collector edition
Това има двоен смисъл лол
Бих направил всичко, ако наистина си наречат спешъл едишън-а така, обаче :lol:
:O
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Nathan Drake написа:Един час Mass Effect 3
Gears Effect 3.
Само дето в Gears играеш със затворник с беден речник, а в ефекта с Chuck Norris + Бойко Борисов + Юри Гагарин.

Също така, в играта не са включени разни рапъри, който се водят големи геймъри и на които им се прави чудовищна реклама.
Директора на проекта, не носи фанелка с Justin Bieber.

Дори и цялата игра да е напълно взаимствана от Gears, то пак не може да се нарече кражба, когато тази игра е на светлинни години доразвита и обогатена.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Danivanov написа: Дори и цялата игра да е напълно взаимствана от Gears, то пак не може да се нарече кражба, когато тази игра е на светлинни години доразвита и обогатена.
LMAO. Какви светлинни години? Пич, фен съм на Mass Effect, ама шутинг частта не може да стъпи на малкия пръст на Gears, което е разбираемо - едната е истински TPS, другата е RPG/TPS. И защо толкова се засягаш, че чак да обиждаш CliffyB? :lol:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Пич разкарай го тоя кавал от аватара си. Иначе МЕ3 до тук ми изглежда ужасяващо тъпо, но да видим. Иначе да - играта си е чист екшън, даже скиловете не са променили от двойката.
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Nathan Drake написа:
Danivanov написа: Дори и цялата игра да е напълно взаимствана от Gears, то пак не може да се нарече кражба, когато тази игра е на светлинни години доразвита и обогатена.
LMAO. Какви светлинни години? Пич, фен съм на Mass Effect, ама шутинг частта не може да стъпи на малкия пръст на Gears, което е разбираемо - едната е истински TPS, другата е RPG/TPS. И защо толкова се засягаш, че чак да обиждаш CliffyB? :lol:
Дразня се, как комерса разваля всичко. Gears 3, ме отврати на това E3...
За тези които не са разбрали:
Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Danivanov написа: Дразня се, как комерса разваля всичко. Gears 3, ме отврати на това E3...
Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си.
Какво точно ти пречи? Mass Effect-а има един куп знаменитости за войс актинг. И как може това да те отврати?
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Nathan Drake написа:
Danivanov написа: Дразня се, как комерса разваля всичко. Gears 3, ме отврати на това E3...
Какво точно ти пречи? Mass Effect-а има един куп знаменитости за войс актинг. И как може това да те отврати?
CoD Zombie Mode в света на GoW(лично мнение).
Кефи се. Всеки си подбира заглавията.

Знаменитостите при ME, ме радват повече:
Yvonne Strahovski, Martin Sheen, Adam Baldwin, Carrie-Anne Moss и т.н.
Щеше де готино, ако бяха включили и Чарли Шийн в тройката, като агент на Illusive Man(и негов син), но "много хубаво, не е на хубаво", както е казал народа.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Danivanov написа: CoD Zombie Mode в света на GoW(лично мнение).
Не си играл Gears след 1, нали? :lol:
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Не, не съм я играл...

Когато някой ти открадне идеята, ти измисляш нещо ново, за да продължиш да показваш, че имаш рационално мислене. Не отегчаваш феновете с банален геймплей и не им натякваш, че това е твое и са ти го откраднали и затова, ще продължиш да го набиваш в главите на хората.

Level Up-а, също жестоко напомня на CoD.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Danivanov написа:Не, не съм я играл...

Когато някой ти открадне идеята, ти измисляш нещо ново, за да продължиш да показваш, че имаш рационално мислене. Не отегчаваш феновете с банален геймплей и не им натякваш, че това е твое и са ти го откраднали и затова, ще продължиш да го набиваш в главите на хората.

Демек, не си ги играл ама знаеш че геймплея е банален и че не са сложили нищо ново. Я кажи кво ново измислиха BioWare от ME1 -> ME2 -> ME3.
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Nathan Drake написа:
Danivanov написа:Не, не съм я играл...

Демек, не си ги играл ама знаеш че геймплея е банален и че не са сложили нищо ново. Я кажи кво ново измислиха BioWare от ME1 -> ME2 -> ME3.
Измислиха нов жанр. Точка.
Ако си разгледал внимателно E3, ще забележиш, че разликите са очевадни.

GoW 1 - добре; GoW 2 - още по-добре; GoW 3 - закачливо приключенско екшънче от типа на филма за принца на Персия.
Къде са хищните прилепи в мрака? Къде са крясъците? Къде са висящите парчетии?
Публикувай отговор