Автор |
Съобщение |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юни 2011 07:17
Rico написа: Това ли ни е единственият retailer/разпространител? Най-вероятно не. Ozone.bg. Rico написа: ТПоръчвали ли сте от тях collector edition-ни, стандартни edition-ни? Доволни ли сте? Били ли сте прецакани по някаква причина? Не. Rico написа: Играта побългарена ли ще е (щото бих искал всичко да ми е на английски, макар че се съмнявам да има дублаж като немците или поляците)? Спокойно, нищо няма да е побългарено. Въобще как стои този въпрос? Ще се радвам ако някой може да ми разясни.[/quote]
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юни 2011 10:19
@Rico Pulsar/ Ozone много рядко имат CE, а ако изобщо имат ще са със завишени цени. Препоръчвам ти от някой чуждестранен сайт да го вземеш, просто от бг не си струва.
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юни 2011 10:55
Добре от кои? Еbay или Аmazon например? Щото гледам че Аmazon имат pre-order.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юни 2011 11:14
Nathan Drake написа: Спокойно, нищо няма да е побългарено.
Няма как да си сигурен! На StarCraft 2 как стана че кутийката и книжката бяха на български, пък UK изданието с 10 лв по скъпо 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юни 2011 12:03
Lich King написа: Nathan Drake написа: Спокойно, нищо няма да е побългарено.
Няма как да си сигурен! На StarCraft 2 как стана че кутийката и книжката бяха на български, пък UK изданието с 10 лв по скъпо  Вярно, забравих че Mass Effect 3 и StarCraft 2 са на един и същ издател, в България към Mass Effect има същия интерес като към StarCraft и предишните игри на BioWare и EA винаги са били пускани със предени книжки и кутийки.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 12:45
Customization-a на оръжията е мега яко. Вече си имаме и статистика чрез която да преценяваме коя част ни харесва повече, външният вид се променя. Изглежда и Шепърд е научил доста нови неща щото при неговите статистики видях неща като Influence, Dilation и тн. Явно тепърва ще разясняват.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 13:12
Rico написа: collector edition Това има двоен смисъл лол
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 14:33
thewhitestig написа: Rico написа: collector edition Това има двоен смисъл лол Бих направил всичко, ако наистина си наречат спешъл едишън-а така, обаче 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 14:38
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 15:12
Nathan Drake написа: Само дето в Gears играеш със затворник с беден речник, а в ефекта с Chuck Norris + Бойко Борисов + Юри Гагарин. Също така, в играта не са включени разни рапъри, който се водят големи геймъри и на които им се прави чудовищна реклама. Директора на проекта, не носи фанелка с Justin Bieber. Дори и цялата игра да е напълно взаимствана от Gears, то пак не може да се нарече кражба, когато тази игра е на светлинни години доразвита и обогатена.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 16:25
Danivanov написа: Дори и цялата игра да е напълно взаимствана от Gears, то пак не може да се нарече кражба, когато тази игра е на светлинни години доразвита и обогатена. LMAO. Какви светлинни години? Пич, фен съм на Mass Effect, ама шутинг частта не може да стъпи на малкия пръст на Gears, което е разбираемо - едната е истински TPS, другата е RPG/TPS. И защо толкова се засягаш, че чак да обиждаш CliffyB? 
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 19:02
Пич разкарай го тоя кавал от аватара си. Иначе МЕ3 до тук ми изглежда ужасяващо тъпо, но да видим. Иначе да - играта си е чист екшън, даже скиловете не са променили от двойката.
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 19:03
Nathan Drake написа: Danivanov написа: Дори и цялата игра да е напълно взаимствана от Gears, то пак не може да се нарече кражба, когато тази игра е на светлинни години доразвита и обогатена. LMAO. Какви светлинни години? Пич, фен съм на Mass Effect, ама шутинг частта не може да стъпи на малкия пръст на Gears, което е разбираемо - едната е истински TPS, другата е RPG/TPS. И защо толкова се засягаш, че чак да обиждаш CliffyB?  Дразня се, как комерса разваля всичко. Gears 3, ме отврати на това E3... За тези които не са разбрали: Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 20:13
Danivanov написа: Дразня се, как комерса разваля всичко. Gears 3, ме отврати на това E3... За тези които не са разбрали: Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си. Какво точно ти пречи? Mass Effect-а има един куп знаменитости за войс актинг. И как може това да те отврати?
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 21:05
Nathan Drake написа: Danivanov написа: Дразня се, как комерса разваля всичко. Gears 3, ме отврати на това E3... За тези които не са разбрали: Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си. Какво точно ти пречи? Mass Effect-а има един куп знаменитости за войс актинг. И как може това да те отврати? CoD Zombie Mode в света на GoW(лично мнение). Кефи се. Всеки си подбира заглавията. Знаменитостите при ME, ме радват повече: Yvonne Strahovski, Martin Sheen, Adam Baldwin, Carrie-Anne Moss и т.н. Щеше де готино, ако бяха включили и Чарли Шийн в тройката, като агент на Illusive Man(и негов син), но "много хубаво, не е на хубаво", както е казал народа.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 21:06
Danivanov написа: CoD Zombie Mode в света на GoW(лично мнение). Не си играл Gears след 1, нали? 
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 21:14
Не, не съм я играл...
Когато някой ти открадне идеята, ти измисляш нещо ново, за да продължиш да показваш, че имаш рационално мислене. Не отегчаваш феновете с банален геймплей и не им натякваш, че това е твое и са ти го откраднали и затова, ще продължиш да го набиваш в главите на хората.
Level Up-а, също жестоко напомня на CoD.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 21:16
Danivanov написа: Не, не съм я играл...
Когато някой ти открадне идеята, ти измисляш нещо ново, за да продължиш да показваш, че имаш рационално мислене. Не отегчаваш феновете с банален геймплей и не им натякваш, че това е твое и са ти го откраднали и затова, ще продължиш да го набиваш в главите на хората.
Level Up-а, също жестоко напомня на CoD. Демек, не си ги играл ама знаеш че геймплея е банален и че не са сложили нищо ново. Я кажи кво ново измислиха BioWare от ME1 -> ME2 -> ME3.
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 09 Юни 2011 21:21
Nathan Drake написа: Danivanov написа: Не, не съм я играл...
Level Up-а, също жестоко напомня на CoD. Демек, не си ги играл ама знаеш че геймплея е банален и че не са сложили нищо ново. Я кажи кво ново измислиха BioWare от ME1 -> ME2 -> ME3. Измислиха нов жанр. Точка. Ако си разгледал внимателно E3, ще забележиш, че разликите са очевадни. GoW 1 - добре; GoW 2 - още по-добре; GoW 3 - закачливо приключенско екшънче от типа на филма за принца на Персия. Къде са хищните прилепи в мрака? Къде са крясъците? Къде са висящите парчетии?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|