Автор |
Съобщение |
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 01 Юни 2011 00:15
Още едно заглавие, на което може да се хвърли око... Торент:http://www.zamunda.net/details.php?id=265426&hit=1Официална страница:http://www.huntedthegame.com/index.php/en/indexИздател:Bethesda Softworks Производител:inXile Entertainment Описание:Развиваща се в мрачен фентъзи свят, Hunted: The Demon's Forge е кооперативна екшън игра, която ще ви изправи срещу стотици зловещи и опасни врагове. Влезте в ролята на специалиста по далекобойни оръжия E'lara или ненадминатия в боя с мечове Caddoc. Използвайте разнообразни оръжия, мощни магий и тактики и си проправете път през опасни подземия, руини и градове. Разкривайте тайни и решавайте кооперативни пъзели докато изследвате злокобния свят, за да откриете отговорите на най-дълбоките и мрачни загадки. – Тъмните векове са покварени. Зловещи създания изпълзяват изпод земята, а навсякъде безследно изчезват хора. Наемниците E'lara и Caddoc, подмамени от обещанията за щедро възнаграждение в злато, се отправят на опасна мисия в търсене на изчезналите. Отправете се заедно с тях на епично приключение в света на Kala Moor. – Комбинирайте атаките от разстояние на E'lara с уменията за близък бой на Caddoc, реализирайки мощни кооперативни атаки и завършващи удари. – Опознайте противниците си и използвайте различни тактики, похвати и заклинания, за да се справите с огромните количества нападатели. – Поддържайте спътника си с мощни заклинания, който могат да увеличат уменията и способностите му или го лекувайте в критични ситуации. – Използвайки Unreal 3 графична технология и перспектива от трето лице, Hunted: The Demon's Forge ви поставя в разгара на сраженията и предоставя фантастична визуална презентация. Купи от:http://www.pulsar.bg/search.php?keyword=huntedhttps://www.ozone.bg/start/search/?sear ... atformId=X
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 03 Юни 2011 11:33
Никой ли не я играе? От колко време има тема, а коментари - никакви Иначе, мен супер много ме зариби, вчера цял ден съм циклил, и се оказа, че съм още до под кривата круша (гоня някакъв огромен паяк в момента). Плюсове - много красива, добре оптимизирана, битките ме радват (както и задника на елфата) Минуси - яко линейна, но не ме дразни както в други заглавия. Среща се по някой и друг графичен бъг, и аи-то на спътника можеше да е с една идея по-умно, но не са кой знае какви кахъри. Това, което наистина тревожи, е че нямам за какво да си харча шестте хиляди злато
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 03 Юни 2011 11:38
Jedi Knight написа: Никой ли не я играе? От колко време има тема, а коментари - никакви Явно на хората вече не им се пише като винаги у всяка тема за игра идват определени хора и им казват колко тъпа е тя, и че еди коя си била много по добра, и че те самите са тъпи
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 03 Юни 2011 11:50
Аз я започнах с един приятел, ама има много гаден графичен бъг (изкарва черни линии по екрана) и играта засича на кът сцените, та се отказахме засега докато не пуснат патч.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 03 Юни 2011 12:14
Ако ти се занимава с Map Editor-а мисля, че там се използва натрупания gold за отключване на неща Това което ми хареса са тея achievement-и които не са само за красота там ами при отключването дава increase dmg, допълнителни слотове такива работи, ама тъпото че повечето са kill еди колко си . От AI на спътника няма какво да са оплача. Нали целта е да ги занимава там докато си ги пукам с елфката, а и понякога ми дава buff какво повече да искам от него. . В момента съм на 3-ти чаптър и пъзелите за итеми дето са сложени са ми лесни (запали това, скъсай това, намери ми огън...) и еднообразието ме дразни, особено с тая балиста едно и също. Като цяло играта си ми хареса като за екшън и в сравнение със наща First Templar за мен Demon-a е къде по-добре
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 03 Юни 2011 20:14
Тази игра ме връща във времето на Severance и Rune.
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 04 Юни 2011 01:57
Jedi Knight написа: Това, което наистина тревожи, е че нямам за какво да си харча шестте хиляди злато Златото отваря различни неща в Crucible едитора. Има общо 30 tier-a (последния иска 60к gold) , като всеки отваря определени "unlockables" ( карти , бъфове , противници и т.н.).
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 07 Юни 2011 03:58
Тая игра се оказа доста забавно яка. Не ми е скучна като заспаля уичър 2.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 07 Юни 2011 09:58
iddqd написа: Тая игра се оказа доста забавно яка. Не ми е скучна като заспаля уичър 2. Колкото е по-елементарна (една игра), толкова ти е по-забавна на теб изглежда Hunted я пробвах, стори ми се доста ... клиширана и неангажираща в началото, но... има нещо много приятно в нея и ме зариби. Предполагам отчасти се дължи и заради задника на елфката, както каза Jedi Knight:) Предполагам co-operative ще е интересна, някой пробвал ли го е освен ex1s7?
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 07 Юни 2011 16:17
Приятна е, нищо особено, но зарибява. Верно напомня на severance малко, само дето там бойната система беше уникална.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 07 Юни 2011 22:28
Напомня и на Енклейв. Графичния енджин е доста по силен от този на уичера това си е ънриал енджин доста по качествен използва се дори в мортал комбат 9. Вчера си пуснах уичера напушен и щях да умра от тъпня в някво градче само празни приказки и мотане като муха без глава. Според мен на демон фордж ако и бяха сложили търговец при които да си харчиш жълтичките щеше да е мега добра идея.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 07 Юни 2011 22:34
Стига си дрънкал колко зле е Вещера във всяка шибана тема, да те еба у тъпата кратуна
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 07 Юни 2011 22:47
Е кво да направа като се опитах да играя вчера на него скарах си супер зле и за това си изтеглих демонс форджа и останах очарован. Емоционален съм просто не мога да си трая.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 01:39
стига глупости
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 13:05
Stylized Corpse написа: стига глупости невъзможно
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 14:12
Стига с глупости да започнем с умнотиите. Та първата умнотия дето се сещам е че не успях да намера някви 4 руни в тази играта които ми трябваха за отваряне на няква гробница. Къде е четвъртата руна бе?
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 14:13
аз ги намерих от първия път
като земеш синия огън има 1 зад решетка дето като го запалиш отваря скрита врата
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 15:27
Е тоя зад решетката не успях да го запаля. Как се пали? Става дума зимам огъня и стрелям с стрела ама тя не минава през решетките, иначе паля очите на една каменна глава с син огън за да изляза от подземията и да отида да се бия в едни царевици.
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 16:02
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hunted: The Demon's Forge Публикувано на: 08 Юни 2011 16:47
Деба как съм изпуснал гиганта скелет цар много яд ме фана
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|