hahaha мдаа..The Chameleon написа: Много ясно, супер сладурана е.![]()
приятни спомени ме налягат от тийнейджърските цикльорски нощи и малоумно тролстване из ПЦМто
hahaha мдаа..The Chameleon написа: Много ясно, супер сладурана е.![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
От Варна съм. Тогава бяхме със Сентри и Екса в Шумен. Голяма дискотека направихмеThe Chameleon написа:Помня една твоя снимка с Екса, беше от Шумен нали? Голям пичага си.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
WTF ! Аз още си играя нощем яко! Дори повече от преди.d4rk.1nside написа: приятни спомени ме налягат от тийнейджърските цикльорски нощи
Хахахахах лелее как се сети за тоя сайт!Ред написа:Аз дарк го знам от warstomp-a
speed кво става с тебе беAudiofly написа:...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Наскоро разглеждах форумните ти произведенияLeach написа:Аз далеч не съм сред най-дъртите форумци, но да се отбележа все пак.![]()
Когато имам време (рядко), прелиствам форумните страници с лека носталгия.![]()
П.П. Сетих се, не знам откъде, за Били? Какво стана с него?
JFK или нещо подобно...wiedzmin написа:а бе имаше един с аватар от др хаус дето пишеше някви разкази в творческия. Нещо ми се върти за няква домашна ракия в стара пералня. Кой беше той