Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: StarCraft II Heart of the Swarm
Публикувано на: 02 Юни 2011 13:24

the fuck blizzard :x Първо смениха войс актинг-а на Керигън като предната беше ВЕЛИКА, а сега я правят и мега отблъскващата жена втф :lol: :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
Публикувано на: 02 Юни 2011 15:14

High_voltage написа:
Това с промяната на войс актинга беше грубо престъпление срещу човечеството.

Наемайки Триша Хелфър, идеята на Близърд беше да привлекат повече внимание към играта си, понеже 1) е известно име и 2) имаше роля в Battlestar Galactica. Второто е специално кимване към nerd fanbase-а.

Истината е, че Глинис (предишната озвучителка на Кериган, Kashya, rogue-ката от D1 и Sylvannas) беше велика, а Хелфър не става за нищо.

Да виня ли Близърд, че искаха повече популярност за играта си? С оглед на това, че жертваха качество за тази популярност - ДА, виня ги!

човеко не разбираш ! :stooped:

Профил Skype

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 02 Юни 2011 19:20

Епа толкова и млко кусори и намерихте на играта, че да нападате воиса на Кериган.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 03 Юни 2011 01:01

http://www.gosugamers.net/starcraft2/ge ... -with-hots

Е тва вече са интригуващи новини :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2011 16:35

The Chameleon написа:
Брех и Силванас ли я е озвучава? Пичката е велика. :roll:

edit : dakovi4 и needar, до сега игнорвах да чета тъпотиите ви, ама аре да си ебете тъпите путки майни. Стига сте ми мрънкали като олигофрени, особено ти dakovi4, си няма такъв злетак. Вземи научи малко български език, тогава отивай да се правиш на виртуален БОЕЦ.

та ти ли ще ми казваш какво да направя е котешки лакмус вземи да се разкараш от тука и си , казвам истините . Тr като толкава уважаваш blizzard защо не подкрепяш новата StarCraft ? ( Това че не я харесваш, въобще не трябваше да пишеш в темата ама нали си по разумен от мен :D ). На ето такива келеши като теб направо развалиха темата нали си толкова знаещ по бг с псувни ли ще разубеждаваш хората озъзнай се най после .

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2011 16:37

High_voltage написа:
Бтв, тъй като привлякох доста негативизъм с критиката си към играта, нека се изясня:

Starcraft II е добра игра, много добра, всъщност. Игра, която заслужава пълното ви внимание. Ако ви кефи - супер. Играйте си я, и не се впечатлявайте много. Аре със здраве. :cool:

е за какво беше всичко това ? някои хора не мога да ви разбера ? :shock:

защо като е така не го казахте от самото начало ? Сега нямаше да се стигне до кавги !

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 03 Юни 2011 17:01

И тази няма да ме грабне. Аз си очаквам последната част с протос. Нея вече знам, че ще маже наред :) ^^ :rockon:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2011 17:40

dakovi4 написа:
та ти ли ще ми казваш какво да направя е котешки лакмус вземи да се разкараш от тука и си , казвам истините . Тr като толкава уважаваш blizzard защо не подкрепяш новата StarCraft ? ( Това че не я харесваш, въобще не трябваше да пишеш в темата ама нали си по разумен от мен :D ). На ето такива келеши като теб направо развалиха темата нали си толкова знаещ по бг с псувни ли ще разубеждаваш хората озъзнай се най после .

Батенце, взел съм си колекционерското издание на СК 2, ако това не е "подкрепа" не знам кво е. :lol: :roll: Факт е, че година след играта още не съм изиграл кампанията дори - не съм тръгнал да храня колко е тъпа/лесна/банална играта, ама олигофрен като теб надали вдява изобщо какво му се говори. :lol: Някой да каже лоша дума против играта и ти потичат лигите от яд, сигурно - вземи ти да се осъзнаеш на кой свят живееш, момче. :roll: Келеш, ще ми вика, дрисъка прост. Кой изобщо си ти, се чудя аз. :lol: За малко да напусна темата И форума, че и нета ще си спра заради теб. Аре ходи да си бозиш играта и не ми се обяснявай.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2011 18:33

The Chameleon написа:
dakovi4 написа:

Батенце, взел съм си колекционерското издание на СК 2, ако това не е "подкрепа" не знам кво е. :lol: :roll: Факт е, че година след играта още не съм изиграл кампанията дори - не съм тръгнал да храня колко е тъпа/лесна/банална играта, ама олигофрен като теб надали вдява изобщо какво му се говори. :lol: Някой да каже лоша дума против играта и ти потичат лигите от яд, сигурно - вземи ти да се осъзнаеш на кой свят живееш, момче. :roll: Келеш, ще ми вика, дрисъка прост. Кой изобщо си ти, се чудя аз. :lol: За малко да напусна темата И форума, че и нета ще си спра заради теб. Аре ходи да си бозиш играта и не ми се обяснявай.

ама ти продължаваш да ми нареждаш ! Копеленце гадно . Защо се ядосвам ли ами има някои хора , които не казват правилни неща за играта това ме дразни още ли нe го разбра ? Да критикуват ОК ама да казват нещо свястно и един след друг като стадо овце започват да говорят глупости , Слаби нерви имам ама така е. Да си бозиш ? ? ?
какъвто и да е смисъла не ме интересува..... ( и ако не забелязваш за момента оспявам да си спазя тона , не че похвала ама на теб трябва да ти се обяснява по-подробно. :RTFingM:

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2011 00:50

Важното е, че оспяваш. :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 04 Юни 2011 01:31

оспех и за следващия път :D

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2011 09:57

Много голяма оспеваемост имат хората тук. :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2011 16:05

Няма ли модератори останали в тоя форум ве, като че ли преди 5-6 години имаше някъв пич с ник admin или moderator ?

Харесва ми каквото са показали до сега в Heart of the swarm, само не знам как ще направят така че хората които имат само wings of liberty да могат да играят наравно с тези купили и зергската ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com