не бе, онзи ден си тръгнах ! .denik написа:ти ся ко в сф ли си и до кога
еее майка му стара
не бе, онзи ден си тръгнах ! .denik написа:ти ся ко в сф ли си и до кога
Ахахахаха, ти пък ако очакваш някой да ти е забелязал ризата тука, ахахахахахахDante написа:Немаше изцепки, аз си пийнах да ми стане супер весело, но не се напих като свиня и наистина беше супер весело.Till Lindemann написа:е, митак, видя ли сега, че не беше кой знае кво
само дето се филмира 100 пъти преди тва
раздуй, изцепки нямаше ли, тва онова
хаха, тъкмо мислех да казвам, че без грим ми се струва, че ще има хубави черти, ама айде без, и ся поствем и ми излиза, че си се изцепил
ъъъъъъъъъм, ако се престраша да вляза във фейса, ще видя ли поне някви яки путки от твоето даскало на бала? шот тука, не че ти не си сакси, ама все пак...![]()
яката вътре трябваше, иначе супер костюм
А иначе - моделът на ризата ми беше такъв:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4710_n.jpg
Костюмът ми е прототип на един костюм на Хю Джакман и ми е шит по поръчка.
HOVER HANDDante написа: А иначе - моделът на ризата ми беше такъв:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4710_n.jpg
Аз накрая ше ти сера в устата на тебе.Nocturno написа:
не бе, онзи ден си тръгнах ! .
Ше обясняваш с пълна уста.Nocturno написа:не е това, което си мислиш. мога да обясня!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
10 лв на първия който постне тая снимка със сперма отгоре.rISs.A.X. написа:Цял ден с Ренчето правихме меденките за Накама. Другия път, когато има форумно сбиране, ще ви направя и на вас![]()
Адаш, този твой аватар вече го свързвам повече с теб, отколкото с мен.creator написа:Невинни деца. Много хубава снимка.
до края на живота ти ли?Ернестин написа: 98 дни остават, бтв.
Странно, но да.човек написа:до края на живота ти ли?Ернестин написа: 98 дни остават, бтв.
Майка му стара. Така е. А всичко тръгна от Косьо, "който не е Самоковеца".Ернестин написа:Адаш, този твой аватар вече го свързвам повече с теб, отколкото с мен.creator написа:Невинни деца. Много хубава снимка.По същия начин, както навремето си присвоих името "Зубро Зубрев", и значението му се отдели безвъзвратно от НнН.
![]()
98 дни остават, бтв.