Каква изкривена гледна точка трябва да имаш, за да важи последното изречение от спойлъра ти?Минотавъра написа:-Stormrаge- написа:Нe знам точно защо, но най-интересен персонаж ми е Турион... Сякаш от Ланистарови само той има наченки на чест, достойнство и благородство въпреки пороците си...Spoiler for :
Game of Thrones
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Re: Game of Thrones
Добре ве защо трябва на добрия човечец Ед всеки да иска да му ебе майката
Искам поне веднъж хепи енд 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Много се рови, затова.
Защото е прекалено добър и честен човек, а такива хора в напечени ситуации не оцеляват. Изнизват се печеливши хора като Церцей, Кутрето, Варис, Тирион и.... и са само тези.
Ще има доста Аря, усещам. ^^
- Till.Lindemann
лансел прилича на мацка
казах
казах
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Къде се рови? Нито искаше да слиза в King's Landing, нито искаше да става ръка на краля...NhazUl написа:Много се рови, затова.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ред написа:Само аз ли смятам Лена Хийди за адски грозна ? Особено с тая крива усмивка
А само на мен ли ми напомня на Keira Knightley ?
ps. http://ramascreen.com/wp-content/upload ... Headey.jpg
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Има перфектна форма на лицето и изражение, но отвратителна, ама отвратителна уста и зъби. Иначе е сладурана, но за мен не играе добре до момента. Другия от каста, който в моите очи е малко неподходящ е Роб. Кейтлин е гадна бабка, която не мога да гледам, а останалите засега са много точни пичове.
Сега тепърва ще вкарват супер важни герои, като нямам търпение каква повлекана ще турят за Мелисандра.
Сега тепърва ще вкарват супер важни герои, като нямам търпение каква повлекана ще турят за Мелисандра.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Подозирам, че ще си почакаш.DJ Cat написа:Сега тепърва ще вкарват супер важни герои, като нямам търпение каква повлекана ще турят за Мелисандра.
Дано не съм прав де.
ПП
Що се отнася Лена Хийди, струва ми се перфектна, дори и на моменти да излиза от роля.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Е за втори сезон... Той започва скоро разбрах, след първия няма да се бави много.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Април 2012 ще е .... :С :С :СDJ Cat написа:Е за втори сезон... Той започва скоро разбрах, след първия няма да се бави много.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Като цяло бих казал, че епизодът е почти отличен.Единствено сцената със съобщаването на смъртта на Робърт и завещанието му не беше добре направена.При повторно изглеждане на всички важни сцени в епизода забелязах, че музиката подхожда на атмосферата(според мен) във всички сцени освен тази.Там грее слънце, птиците пеят извън двореца, а освен Нед, всички останали в стаята просто си стояха там(не съм чел книгите, така че може и така да трябва да бъде).
Между другото, какво мислите за последната сцена?
Между другото, какво мислите за последната сцена?
Spoiler for :
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мдаааа
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
В книгата може би всичко това, да изглежда смислено и логично за героя, но в ръшнатия ТВ вариант някак се получава, като глупост и сенилна деменция. 
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
-
ivansemkov88
- Обратна връзка:
Който не е започнал да гледа тази филмова поредица е изгубил много, досега съм изгледал всичките му 7 епизода и е много добър, определено изкъртва пейзажа със разнообразие! Какво ще кажете за последната 7ма серия а, завърши доста неочаквано
Това към момента е единствения сериал, който следя с интерес и реших да го гледам още след като видях обложката и прочетох 2 коментара за него
)
Рови се в "Родословие на кралете на Вестерос".Günther написа:Къде се рови? Нито искаше да слиза в King's Landing, нито искаше да става ръка на краля...NhazUl написа:Много се рови, затова.