Какво четем ?
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Re: Какво четем ?
Тъмната кула част 5 : Вълците от Кала
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Първата книга от The Horus Heresy ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Хрониките на Амбър VIII
"Знакът на Хаоса"
"Знакът на Хаоса"
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Jedi Knight написа:Първата книга от The Horus Heresy
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Абе чете ми се фентъзи, някакво покрай Game of Thrones и Witcher 2..... Книгите за Вещера any good ?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
You bet, точно тях чета в момента.DJ Cat написа:Книгите за Вещера any good ?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Поръчвам. Имат ли нещо общо с игрите.
- blackmaster
Историята в играта е долу-горе непосредствено след книгите. И има доста асоциации от играта към книгите.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Мен лично много ме кефиbulLshi7 написа:http://www.helikon.bg/books/61/117697_orki.html ис дис ени гуд?
Свеж поглед към стереотипните фентъзи злодеи, действието се развива бързо и като цяло се чете леко и приятно
Преведоха и още една от поредицата преди време.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Чел съм я преди повече от 5 години сигурно и от нея помня само ,че много ми хареса и имаше някаква мн секси сцена в началотоbulLshi7 написа:http://www.helikon.bg/books/61/117697_orki.html ис дис ени гуд?
- doggymien4o
Хрониките на Амбър
"Рицар на Сенките"
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
"Рицар на Сенките"
...master freakout...
...master freakout...
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Джанеста изнасили един унист и го уби по особено интересен начинРед написа:Чел съм я преди повече от 5 години сигурно и от нея помня само ,че много ми хареса и имаше някаква мн секси сцена в началотоbulLshi7 написа:http://www.helikon.bg/books/61/117697_orki.html ис дис ени гуд?
За месец довърших следните заглавия, на които попаднах чрез приятели, от домашната библиотека, както и по чиста случайност:
Къде на майната си нощуват звездите - Норбеков
Поща - Буковски
Походката на пияницата - Ленард Млодинов
Забравеният език - Ерих Фром
Към един незнаен бог - Стайнбек
Разцепвам, както би казал Warbringer, или поне съм близо. Гледам да комбинирам популярна наука с доказана художествена литература, както и някои откровени глупости
А гледайки как масово четете фентъзи, ми иде малко да ви съжаля, но не заслужавате да го правя![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Къде на майната си нощуват звездите - Норбеков
Поща - Буковски
Походката на пияницата - Ленард Млодинов
Забравеният език - Ерих Фром
Към един незнаен бог - Стайнбек
Разцепвам, както би казал Warbringer, или поне съм близо. Гледам да комбинирам популярна наука с доказана художествена литература, както и някои откровени глупости
А гледайки как масово четете фентъзи, ми иде малко да ви съжаля, но не заслужавате да го правя
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- blackmaster
Прочетох и 6тата книга от Тъмната кула. И останах доволен. За разлика от 5тата, която беше супер предвидима и елементарна и 4тата, която пък ми се видя скучна, тази беше написана доста по-добре !
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Как намираш идеите на Норбеков? Пробвал ли си да работиш по системата му? Аз съм посещавам един негов курс и майка ми все ме кара да съм активен по отношение на системата му, но май пустия ми мързел е по-силен от мен...creator написа:Къде на майната си нощуват звездите - Норбеков
Never save anything for the swim back!
Имам една книга на Норбеков, подчертах си дори някои неща. Като цяло ми се струва чудат, странен и противоречив!
В момента чета и ти препоръчвам пред него бестсеслъра на Стивън Кови "Седемте навика на високоефективните хора" - вероятно си я чувал. Ако става дума за четиво, което да ти даде да разбереш какъв си и да те надъха, че трябва да спреш да повтаряш едно и също поведение, а да изградиш НОВИ навици, както и да си по-спокоен, а не да критикуваш и да се нервиш на нещата около теб - тва е четивото. Нали.
Поздрави!
В момента чета и ти препоръчвам пред него бестсеслъра на Стивън Кови "Седемте навика на високоефективните хора" - вероятно си я чувал. Ако става дума за четиво, което да ти даде да разбереш какъв си и да те надъха, че трябва да спреш да повтаряш едно и също поведение, а да изградиш НОВИ навици, както и да си по-спокоен, а не да критикуваш и да се нервиш на нещата около теб - тва е четивото. Нали.
Поздрави!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Не пускай ножа на Патрик Нес 
- doggymien4o
Хрониките на Амбър Х
"Принц на Хаоса"
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
"Принц на Хаоса"
...master freakout...
...master freakout...
Сега довършвам, както посочих по-горе:
Сесемте навика на високоефективните хора - мотивиращо книжле за хора, които се влияят от мнението на другите и не са съвсем сигурни дали са прави.
Undercover Sex Signals - доста добра книга за съблазняването, писана от жена. С доста снимкова материал, правен в бар. Показва кога е добре да приближиш непознато момиче и как да го направиш. Феновете на pick-up-а знаят много добре за какво става въпрос, но книгата звучи адски достолепно и забавно едновременно. Чета я онлайн в оригинал, а вчера я видях, че е издадена съвсем на скоро на български.
Тъмната кула 2 - Трите карти - Хаха, взех си я настаро за 5 лв отдавна и най-после я довършвам. Някак си твърде описателна и мудна ми се стори и следователно дългичка, но всъщност не е съвсем така. От време на време има доста екшън сцени.
И последно - днес си поръчах от bookdepository.co.uk нова и с безплатна доставка Under The Dome на Стивън Кинг, понеже четох адски много позитивни критики. Книгата е джобен формат, но е към 850 страници! Виждал съм я в оригинал, вече я и чакам.
За сравнение - българското издание е разделено в 2 части и общо струва 47лв! Оригиналът, който лети към вкъщи, струва точно 8,3 евро или към 16лв. Три пъти по-евтино. Правете му сметката.
Толкова. Спирам вече да чета, идва и сесията, а и изчетох сигурно 10 заглавия за изминалите 2 месеца. Усещам, че не излизам много, отъпявам, щото само приемам входяща информация, а не синтезирам нова. Направо ми обедня речникът от четене и НЕговорене.
Сесемте навика на високоефективните хора - мотивиращо книжле за хора, които се влияят от мнението на другите и не са съвсем сигурни дали са прави.
Undercover Sex Signals - доста добра книга за съблазняването, писана от жена. С доста снимкова материал, правен в бар. Показва кога е добре да приближиш непознато момиче и как да го направиш. Феновете на pick-up-а знаят много добре за какво става въпрос, но книгата звучи адски достолепно и забавно едновременно. Чета я онлайн в оригинал, а вчера я видях, че е издадена съвсем на скоро на български.
Тъмната кула 2 - Трите карти - Хаха, взех си я настаро за 5 лв отдавна и най-после я довършвам. Някак си твърде описателна и мудна ми се стори и следователно дългичка, но всъщност не е съвсем така. От време на време има доста екшън сцени.
И последно - днес си поръчах от bookdepository.co.uk нова и с безплатна доставка Under The Dome на Стивън Кинг, понеже четох адски много позитивни критики. Книгата е джобен формат, но е към 850 страници! Виждал съм я в оригинал, вече я и чакам.
За сравнение - българското издание е разделено в 2 части и общо струва 47лв! Оригиналът, който лети към вкъщи, струва точно 8,3 евро или към 16лв. Три пъти по-евтино. Правете му сметката.
Толкова. Спирам вече да чета, идва и сесията, а и изчетох сигурно 10 заглавия за изминалите 2 месеца. Усещам, че не излизам много, отъпявам, щото само приемам входяща информация, а не синтезирам нова. Направо ми обедня речникът от четене и НЕговорене.