Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Тренирате ли нещо и какъв спорт?
Публикувано на: 12 Май 2011 15:51

Алкохолизъм

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Май 2011 23:10

добро е
аз съм пил Cuts сега пия Pak, много съм доволен от продуктите на Universal засега

специално М СТАК доста познати взимат, ако искаш утре ще разпитам в залата

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2011 02:16

Някакви тренировки вкъщи(коремни,лицеви - the basic stuff) + тенис.

Профил Skype

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 28 Май 2011 12:15

после искам снимки на циците и увисналите топки :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2011 13:00

"Това е продължението на Animal Stack-доста добре познатият суплемент от близкото минало. Той беше забранен заради свойте анаболни съставки които влияеха върху потентността. Днешния Stack е освободен от ефедрин и прохормони. "

:lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 28 Май 2011 13:53

Данте - прецакан :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2011 16:43

Dante написа:
Оня ден правих гърди и си вдигам, с триста мъки, 50 от лежанка за една супер серия.

Dante написа:
Аре. Предадох се. И аз почнах да гълтам.
Тренера ми даде да пробвам това:
http://www.silabg.com/bg/441-UNIVERSAL- ... packs.html
Е тея па са ми най-смешни дет тренират от 2 месеца и вече се нахъсали да пият анаболи

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 28 Май 2011 16:47

Бе Данте тренирай за здраве бе мани ги тея неща. Ти както си едър по принцип, знаеш ли как ще се набиеш

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 28 Май 2011 16:51

Dante написа:
Аре. Предадох се.

:lol: :lol: :lol:

Мързи ме да цитирам предишни твои постове! :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2011 18:04

iddqd написа:
Най добрия боец е Андерсън Силва и далеч не е напомпано говедо. Повечето глупаци си мислят че помпането им помаго в боя, а то им пречи много. Ето така трябва да изглеждат перфектните боини мускули. Трябва да са отпуснати, а не стегнати понеже вдървените и пренатегнати мусколу не позволяват на краиниците да се движаат естествено

http://www.youtube.com/watch?v=1pLP5mUTy6Y&feature=related

Влязох за да напиша същото и да постна снимки на една друга машина, само че от К1, но пък той взел че станал говедо малко или не.

Не говорим че като си по-голямо добиче си по-тромав, а като си по-лек си по-пъргав. Говорим за качествени мускули.

За мен най-големите ръбове взимат химии. Каквото и да взимате за стимулиране на организма, за да правите по повече серии и т.н. е супер идиотски. Качествения мускул се гради като тренираш в нормално състояние, като се комбинира правилно дишане и много точно изпълнение на упражненията.

Тея нацепените говеда, дето не могат да си обършат гъза, щото имат ебати баниците, точно един в мутрата и се свлича. Да не говорим че ако спрете да друсате боклуци и прекъснете фитнес, ще се свлечете като плужеци и ще заприличате на мазна кожена топка. Трайния мускул се прави трудно, а след това си остава, дори след 30 години. То си е ваш избор в крайна сметка, но аз ви казвам 100 процента какво се случва, вие си решавайте дали ще се доверявате на кухите ви инструктури, които им се плаща да ви рекламират и препоръчват говна. Смешковци.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2011 13:04

много ме кефят разни педали, дето не мърдат от компютрите, като почнат да изказват мнения на такива теми

еми излез на улицата, удари точно един прав в муцуната на някое рандъм говедо 100+ кила, и го чакай да се свлече

и накрая, вземете да правите разлика между стероиди и хранителни добавки. ако взимаш тежка химия-хормон на разтежа например, ще се нацепиш бързо, силата ти ще нарастне, ще качиш килограми, обаче спреш ли, ставаш по-малък, отколкото си бил преди да започнеш.
но приемаш ли хубави добавки-протеин, преди и след тренировка, аминокиселини, креатин, някой бърнър преди лятото..., просто даваш на тялото си това, от което има нужда, за да се развива нормално, спрямо натоварването, което му оказваш като ходиш на фитнес. без да качваш 30 кила за 1 месец, без изпъкнали вени по гърба. просто съвсем нормално и здравословно заякване тва е. едно време спортистите от старата школа-щангисти, борци, които са ги блъскали със зоб, днес са по 150 кила. футболистите и разните бегачи са си стегнати възрастни мъже. без шкембета, без нищо. не, че не са взимали, просто има разлика м-у продуктите. научете се да я правите
ето един много симпатичен треньор по американски футбол. не съм го чувал, но подозирам, че като се е състезавал е бил като бизон
- тоя всички го познават, на 46 още си изглежда перфектно

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 29 Май 2011 13:27

Тоя дебелия ако прасне долния сухия, в муцуната ще го разглоби.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2011 13:42

За тази цел трябва да се раздвижи. Винаги ми е било малко смешно, като някой тръгне да разправя, как размерът, видиш ли, бил предимство в боя.

Циганин-боксьор 50-55 кила, ше направи разноглед боксьор 75-80 кила. Със същия успех, вторият ще го просне с един-два удара - всичко е супер субективно. Многото мускули, ако не са комбинирани с активен стречинг или друг спорт, включващ активно движение, просто те правят супер бавен и неподвижен. И ако внушителният външен вид не ти прави впечатление, като нормално сложено момче, можеш само да обикаляш и да се смееш на некъв, който седи като кинг конг. :lol:

п.п. Няма да се наемам да споря, защото всички в тоя форум имат поне 150 улични боя и 200 престрелки, така че моето мнение е ирелевантно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2011 14:30

Till Lindemann написа:
много ме кефят разни педали, дето не мърдат от компютрите, като почнат да изказват мнения на такива теми

еми излез на улицата, удари точно един прав в муцуната на някое рандъм говедо 100+ кила, и го чакай да се свлече

и накрая, вземете да правите разлика между стероиди и хранителни добавки. ако взимаш тежка химия-хормон на разтежа например, ще се нацепиш бързо, силата ти ще нарастне, ще качиш килограми, обаче спреш ли, ставаш по-малък, отколкото си бил преди да започнеш.
но приемаш ли хубави добавки-протеин, преди и след тренировка, аминокиселини, креатин, някой бърнър преди лятото..., просто даваш на тялото си това, от което има нужда, за да се развива нормално, спрямо натоварването, което му оказваш като ходиш на фитнес. без да качваш 30 кила за 1 месец, без изпъкнали вени по гърба. просто съвсем нормално и здравословно заякване тва е. едно време спортистите от старата школа-щангисти, борци, които са ги блъскали със зоб, днес са по 150 кила. футболистите и разните бегачи са си стегнати възрастни мъже. без шкембета, без нищо. не, че не са взимали, просто има разлика м-у продуктите. научете се да я правите
ето един много симпатичен треньор по американски футбол. не съм го чувал, но подозирам, че като се е състезавал е бил като бизон
- тоя всички го познават, на 46 още си изглежда перфектно

Тоя дебелия не знам ти ли си, но да точно с един удар ще го сваля да го еба в прасето.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Май 2011 20:29

Аз няма да коментирам нищо от казаното по-горе, обаче ми припомнихте следното: двама бивши съученици се хванаха на канадска. Единият - 1,90 висок, 95 кила тежък - животно (животно си е наистина - изпробвано е в реална ситуация). Другият - не повече от 1,75 и 65 кила, ама жилав като улично куче, няма никаква мазнинка по него. Родил се с перфектна физика без да му се налага да работи за плочки и т.н.

Пънаха се, пънаха се и накрая дребосъкът свали ръката на големия. В един друг случай направи синьо цялото лице на един фитнес маниак, дето постоянно беше в залата и се наливаше с хранителни добавки. Последният беше с две глави нагоре като височина.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 22:41

чакай бе, момче, канадската е съвсем друга дисциплина, има си много техника и подход, няма база за сравнение

не се мъчете да разбирате много тази зависимост, тъпи сте
защо в състезанията по бойни изкуства бойците са в категории според теглото си :?: защо не са ги наредили по възраст например? защо на виталий кличко (115кг) не му пуснат някой нацепен циганин 75 кг? или, о чакай, кличко е назобано говедо и ще го победят с два удара, забравих...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Май 2011 22:54

Till Lindemann написа:
не се мъчете да разбирате много тази зависимост, тъпи сте
защо в състезанията по бойни изкуства бойците са в категории според теглото си :?: защо не са ги наредили по възраст например? защо на виталий кличко (115кг) не му пуснат някой нацепен циганин 75 кг? или, о чакай, кличко е назобано говедо и ще го победят с два удара, забравих...

+1, че не ми се спори с редовните форумни компетенции
Некои даже покрай Гепи (че и никовете им са от там) са си вкарали впечатления, че циганите са ебати добрите боксьори и им върви в генотипа, та като във филма нокаутират опоненти с +20 кила. :lol:

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Май 2011 23:10

Те не покрай Гепи, а покрай България по-скоро :roll:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2011 23:11

БОЙКА БОЙКА БОЙКА!!!!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2011 15:49

Имаше една дисциплина в която бях много добър 4 x 100 узо...ама това беше преди годиниии...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com